Zelf trimmen spannend?

Nu niet meer. Doe je mee?

Ervaar het zelf!

Schrijf je in voor de Comfort & Care Introductieworkshop

En ervaar 1 week lang OP DE MEEST LAAGDREMPELIGE EN LEUKE MANIER hoe het bevalt om zelf met je hondje aan de slag te gaan!

Wat gaan we doen?

Hoi, ik ben Wanda, DoodlevachtXpert, of zoals ik zelf inmiddels liever zeg: de Doodle Transformatiecoach, want DoodleComfort is zoveel meer dan alleen een optimale vachtverzorging. Waar ik 12 jaar geleden de 1e trimworkshops voor baasjes ben gaan geven en informatie op internet ben gaan delen over Doodle vachtverzorging, omdat daar nog niets over te vinden was. Is er inmiddels ZOVEEL te vinden, door ZOVEEL verschillende “experts”, dat baasjes door de bomen het bos niet meer zien.

Daar heb ik iets leuks op bedacht! 

Ik heb speciaal voor jou de Comfort & Care Introductieworkshop ontwikkeld om jou te helpen het welzijn van je Doodle te verbeteren en te ervaren hoe het is om zelf de vachtverzorging en gezondheid van je hondje in eigen handen te nemen.

Dit vergroot jouw inzicht in wat je Doodle nodig heeft en vergroot je zelfvertrouwen om zelf de taak van beginnend Vacht en verzorgingsXpert voor je hondje op te pakken. Zodat je aan het einde van de week niet alleen ervaren hebt hoe leuk het is om zo met (het welzijn van) je Doodle bezig te zijn, maar je ook in vertrouwen de volgende stap durft te nemen.

Doe je mee? 

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt ingeschreven word je direct doorgestuurd naar de startpagina. Hier vind je vast wat voorinformatie, de link naar de online leeromgeving en de contactgegevens voor de Whatsapp groep, waar je je voor kunt aanmelden, zodat je mij je meest dringende vragen kunt stellen (en je dus niet het gevoel hebt dat je er alleen voor staat)

Zodra je je aanmeld in de online leeromgeving krijg je direct toegang tot de Introductieworkshop, waar je, gedurende 5 dagen elke dag een les krijgt over hoe jij je hondje lekkerder in zijn lijf kunt krijgen, m.a.w.: hoe je hem ZELF gelukkig, gezond en klitvrij kunt houden.

Gedurende de week kun je in de Whatsapp groep je foto’s posten, opmerkingen maken, vragen stellen, en het leukste van alles:  je ervaringen delen met mede “Doodle Doeners” en met mij.

Op deze manier hoop ik jou op de leukste, meest laagdrempelige en leerzame manier te inspireren om de vachtverzorging en het welzijn van je Doodletje in eigen handen te nemen. 

Doe je mee? 

Wat krijg je allemaal?

Ontwerp zonder titel (41)

Hoe nu verder?


Ik hoop zoveel mogelijk baasjes over hun schroom heen te trekken (want trimmen is TE leuk en belangrijk om NIET zelf te doen), dus ga jij kwispelen van alles wat je gaat leren, 
schrijf dan je NU in, deel deze link (https://dogcomfort.nl/5-dagen-challenge) met andere Doodle en Waterhonden baasjes, via Facebook, Linked In, Twitter,  Instagram etc

En let’s have some fun terwijl jij leert hoe je je lieveling de beste zorg kunt geven!

Enjoy!

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda