Welkom in je nieuwe, DoodleComfortable leven!

Super dat je de eerste stap nu hebt gezet!

Dit e-book bestaat uit 2 delen: eerst leg ik uit hoeveel meer er komt kijken bij een optimale verzorging van je Doodle dan vachtverzorging alleen EN wat het zelf doen van de vachtverzorging je allemaal brengt ver buiten geldbesparing alleen en wat je nu waarschijnlijk inschat. Pas als dat helder voor je is, vind je een link naar mijn “6 Geheimen om je Doodle gemakkelijk klitvrij te houden”, waarin ik je een paar basics geef voor een optimale Doodle of Waterhond vachtverzorging.

Omdat ik niet geloof in email marketing wat inhoudt dat jouw hele inbox vol komt te staan met mails waar je hoogst waarschijnlijk niet op zit te wachten, wil ik je vragen om lid te worden van mijn Doodle Vitaal FaceBook groep waar ik regelmatig nieuwe artikelen zal posten. Ik hoop je daar te zien! 

Mocht je geen FaceBook (meer) hebben, dan wil ik je graag uitnodigen om via Whatsapp (06-29522130) contact met mij op te nemen en een duidelijke, recente foto van je Doodle te sturen. Dan geef ik je geheel vrijblijvend GRATIS een trimadvies op maat, dat je eventueel ook door kunt geven aan je huidige trimster. 

Ik vertrouw erop dat als jij een klik voelt met alles dat je van mij leest, ziet of hoort, je mij vanzelf weet te vinden 🙂

Veel leesplezier!

E-book Transformeer je Doodle (2)

PS Wil je na het lezen van dit e-book meteen beginnen met de vachtverzorging op de meest laagdrempelige manier? Check dan even wat de online Klaar Met Klitten training inhoudt.

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda