Welkom in je nieuwe, DoodleComfortable leven!

Super dat je de eerste stap nu hebt gezet!

Dit e-book bestaat uit 2 delen: eerst leg ik uit hoeveel meer er komt kijken bij een optimale verzorging van je Doodle dan vachtverzorging alleen EN wat het zelf doen van de vachtverzorging je allemaal brengt ver buiten geldbesparing alleen en wat je nu waarschijnlijk inschat. Pas als dat helder voor je is, vind je een link naar mijn “6 Geheimen om je Doodle gemakkelijk klitvrij te houden”, waarin ik je een paar basics geef voor een optimale Doodle of Waterhond vachtverzorging.

Omdat ik niet geloof in email marketing wat inhoudt dat jouw hele inbox vol komt te staan met mails waar je hoogst waarschijnlijk niet op zit te wachten, hoop ik dat je lid wordt van de Doodle Transformers community in de Doodle Transformatie School waar je nu 3 dagen GRATIS kunt rond neuzen om je rugzakje te vullen met nuttige en praktische informatie. In deze gratis community zal ik regelmatig leuke en fijne tips & tricks en artikelen posten om jou op de hoogte te houden van alles dat valt onder de brede term DoodleComfort. Ook kun je hier al je vragen kwijt, connecten met andere Doodle baasjes en je gehoord en gezien voelen met al je Doodle uitdagingen. Ik hoop je daar te zien! 

Vind je een community te ver gaan, dan wil ik je graag uitnodigen om via Whatsapp (06-29522130) contact met mij op te nemen en een duidelijke, recente foto van je Doodle te sturen. Dan geef ik je geheel vrijblijvend GRATIS een trimadvies op maat, dat je eventueel ook door kunt geven aan je huidige trimster. 

Ik vertrouw erop dat als jij een klik voelt met alles dat je van mij leest, ziet of hoort, je mij vanzelf weet te vinden 🙂

Veel leesplezier!

E-book Transformeer je Doodle (2)

PS Wil je na het lezen van dit e-book meteen beginnen met de vachtverzorging op de meest laagdrempelige manier? Check dan even wat de online Klaar Met Klitten training inhoudt. 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda