Transformeer je Doodle, transformeer je leven

Wanda Klomp

Word de Vacht & Verzorging Xpert van je eigen Doodle!

DoodleComfort leert jou hoe je je Doodle ZELF gemakkelijk klitvrij en fluffy krijgt en houdt EN hoe je het welzijn van je Doodle in EIGEN handen neemt. Als 1e stap naar een fijner leven voor je Doodle EN voor jou. Zo kun jij ZELF je hondje de zorg geven die hij nodig heeft en wordt jullie band nog dieper. Bovendien is het ontzettend leuk om te doen en JA, ook jij kunt het!

Jouw nieuwe baas/hond relatie begint op de trimtafel

Word de Vacht & Verzorging Xpert van je eigen Doodle of Waterhond

Wie ben ik?

Mijn naam is Wanda Klomp en ik ben woman empowerment coach. Als Hoogbewust, Hoogbegaafd HSP vrouw, Doodle VachtXpert, Zelf her-inneraar en zielsmagie activator, help ik andere Hoogsensitieve,  Hoogbewuste en Hoogbegaafde 30+ vrouwen zich te bevrijden van hun mentale, emotionele, spirituele & fysieke stress, hun ware Zelf te her-inneren en hun zielsmagie te activeren, zodat zij hun soulpurpose kunnen leven (omdat ik voel dat dat de Hogere bedoeling is voor elke HSP).

Hoewel je als HSP geboren wordt, zijn die kwaliteiten en gaves nooit in mij erkend door de mensen om mij heen en had ik zelf ook geen flauw benul (anders dan dat ik wist dat ik ANDERS was dan de rest) Ik ben (dat zie ik nu) dan ook vrij dolend en half slapend door het leven gegaan en heb vanuit mijn hoofd net zo lang keuzes gemaakt die niet bij mij pasten, totdat ik 12 jaar geleden door een Hogere kracht gepusht werd (zo voelde het echt destijds) om als pionier Waterhondentrimster.nl en Doodletrimster.nl op te zetten en vrouwen te gaan leren om ZELF hun Doodle of Waterhond te trimmen op een natuurlijke, fluffy manier. Hoewel ik voor het EERST in mijn levenslange zoektocht voelde “YES, dit is wat bij mij past!” was dat het begin van een turbulent leven met alleen maar meer zoeken en nog meer zelfsabotage (omdat de reis terug van hoofd naar hart vaak met horden en stoten gepaard gaat; mijn levensverhaal krijg je vanzelf een keer te horen, want het is een fascinerende reis (en het uitgangspunt van Innerpower Healing, mijn soul purpose bedrijf).

Hoewel ik toen al meteen wist dat het eigenlijk niet om de vachtverzorging ging, heeft het me jaren van persoonlijke en spirituele ontwikkeling gekost (incl. de nodige frustraties, omdat mijn Life coach Zelf, waar mijn ware passie lag, maar waarvan ik voelde dat ik EERST zelf nog belangrijke levenslessen te doorleven had, continu aan het vechten was met mijn hondentrimster Zelf die ik nooit had willen zijn, maar wat me zo natuurlijk af ging, omdat het in mijn bloed zat) om te ontdekken waar DoodleComfort ECHT om draait. Namelijk om jou als HSP Doodle baasje, net als mijzelf de afgelopen jaren, VIA JE DOODLE uit je hoofd te halen, terug in je lichaam om je te re-connecten met je ware Zelf, je te her-inneren wie en wat je in wezen bent en je zielsmagie te her-activeren, zodat jij JOUW soulpurpose kunt leven.

Want als jij (onbewust) HSP bent, heb jij ZELF je Doodle uitgezocht als de perfecte spiegel en jouw zielsmaatje voor Zelf-herinnering. En zeker als jij nu nog vanuit je hoofd leeft (zoals de meeste van ons die in deze patriarchische, kapitalistische maatschappij zijn opgegroeid) is zelf de vachtverzorging en gezondheid van je Doodle oppakken de perfecte tool om via je Doodle anders naar je en het leven te gaan kijken. Via het trimmen (wat ik actieve meditatie noem) open je namelijk automatisch je hart (doordat je je handen en aanraking gebruikt), waardoor je terugkeert naar je gevoel (wat de 1e stap is naar de reconnectie met je ziel). Door dus je Doodle te transformeren naar de beste versie van zichzelf, transformeer je automatisch mee naar de beste versie van jouw Zelf. 

En als jij de beste versie van jouZelf wordt, kunnen we samen de wereld helen. Hoe ambitieus klinkt dat? 🙂 Daarom is het mijn missie om minimaal 100.000 baasjes wereldwijd te leren hoe ze in ieder geval hun Doodle zelf klitvrij kunnen houden, als een 1e stap in dat her-inneringsproces. Want ik geloof niet in toeval (en jij als HSP baasje hoogstwaarschijnlijk ook niet). Als jij een Doodle hebt, heeft ‘ie jou iets te leren en grote kans is dat je dat al voelt. Je moet er alleen nog achter komen wat dat is en ik beloof je dat dat gebeurt zodra je met het leren trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode aan de slag gaat (want zoals je iets doet, doe je alles en je Doodle reageert vanzelf op de energie die jij onbewust uitstraalt, met alle lessen van dien). En als jij een Doodle hebt en HSP bent, voel je net als ik, ook dat de huidige maatschappij helemaal niet is ingesteld op de speciale behoeftes van hoogsensitieve wezen. Hoog tijd voor transformatie dus!

Ben jij er klaar voor om je leven DoodleComfortable te maken? 

Check dan HIER hoe je dat kunt doen!

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer en wil je weten hoe jij je Doodle NU kunt helpen. Kies hoe jij VANDAAG nog de 1e stap kunt zetten naar een (klit)vrij, fluffy leven voor je Doodle

Of neem eerst de tijd om te ontdekken wat DoodleComfort ECHT inhoudt met mijn GRATIS weggevers

Zo kan jouw Doodle (of Waterhond) er binnenkort uitzien.

quote-light

Reacties van enthousiaste klanten

Download mijn GRATIS e-book "6 Geheimen om je Doodle klitvrij te houden" en neem je 1e stap op weg naar een klitvrij, Doodlecomfortabel leven!

Ook interessant om te lezen

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda