Transformeer je Doodle, transformeer je leven

Word de Vacht & Verzorging Xpert van je eigen Doodle en gebruik de Doodle transformatie Xperience OOK meteen om je EIGEN leven te transformeren.

DoodleComfort gaat uit van Doodle comfort in de breedste zin van het woord. En leert jou dus niet alleen hoe je je Doodle ZELF gemakkelijk klitvrij & fluffy houdt en ZIJN welzijn in eigen handen neemt. We leren jou ook hoe je via je Doodle als spiegel, anders naar het leven (en jouw EIGEN leven daarin) kunt kijken en je Doodle als het ware te gebruiken als je eigen personal life coach om JOUW leven te transformeren. Zo geniet je nog meer van de Doodle in je leven, wordt jullie band nog dieper en ervaar je het ware DoodleComfort door UIT je eigen comfortzone te stappen. Ben jij klaar voor de ultieme Doodle transformatie?

Ga aan de slag met deze GRATIS 3 proef instructievideo's en ervaar VANDAAG NOG hoe het is om ZELF je Doodle te trimmen

Wie ben ik?

Mijn naam is Wanda Klomp en ik ben de Doodle Transformatie coach! 

Als Hoogbewuste HSP Self-empowerment coach en healer help ik andere HSP changemakers en powervrouwen zichZelf te bevrijden van hun mentale, emotionele, spirituele & fysieke stress, zodat zij vrij zijn om hun volste potentieel te verwezenlijken. Via DoodleComfort help ik HSP baasjes daar de 1e stap voor te zetten door (de connectie met) hun Doodle als drempelverlager in te zetten in de groei naar Zelf-bewust-zijn en hun transformatie te gebruiken als een spiegel voor de transformatie van de baasjes zelf.

Die transformatie begint met de terugreis van hoofd naar hart en daar is je Doodle het perfecte middel voor!

Als ervaringsexpert in Zelf-sabotage heb ik doorleefd hoe het afsluiten van ons gevoel tijdens onze prille kinderjaren niet alleen leidt tot het afsluiten van onze intuitie, emoties en ware Zijn (alles wat ons mensen zo bijzonder maakt), waardoor we vervolgens half slapend door het leven gaan, op zoek naar wat we verloren zijn. Maar hoe we daardoor OOK vanuit ons hoofd gaan leven en ons door gebrainwashte ouderen (onze eigen ouders,  omgeving, school, zogenaamde vakexperts, leiders, de media en eigenlijk de hele maatschappij) laten aanpraten dat het leven beperkt en moeilijk is en dat enkel als je je aan bepaalde regels houdt en je aanpast aan de rest, je kans maakt op een vorm van “gelukkig” (want zonder toegang tot je hart weet je niet wat jou echt gelukkig maakt) leven.  Pas op latere leeftijd (vaak na een lang proces van persoonlijke ontwikkeling en het ervaren van je weggestopte kindpijn in de vorm van verlies, ziekte, trauma enz) begin je je te beseffen hoezeer jij je joy (de connectie met je hart) bent verloren. En hoezeer jij bent gaan leven naar andermans maatstaven en regeltjes. Hoe onnatuurlijk het leven eigenlijk is en hoe onvrij je eigenlijk bent.

Omdat ik meZelf van baby af aan ook had verloren en volledig vanuit mijn hoofd leefde (met alle Zelf-sabotage tot gevolg), werd ik 13 jaar geleden via een Goddelijke interventie gepusht om als pionier baasjes te gaan leren hoe ze ZELF hun Doodle of Waterhond konden trimmen op een natuurlijke, fluffy manier. Waar ik eerst euforisch was, omdat ik voor het EERST in mijn levenslange zoektocht voelde dat ik eindelijk had gevonden wat bij mij past, bleek dat het begin te zijn van een 2e fase vol Zelf-sabotage (want de weg terug naar jeZelf is meestal niet vrij van hobbels, obstakels, verkeerde afslagen en meerdere omwegen)

Hoewel ik destijds al wist dat het eigenlijk niet om de vachtverzorging ging, had ik jaren van persoonlijke en spirituele ontwikkeling nodig om te ontdekken waar DoodleComfort ECHT om draait. Namelijk om jou, als bewust of onbewust HSP Doodle baasje, net als  mijzelf de afgelopen jaren, VIA JE DOODLE uit je hoofd te halen, terug in je lichaam en hart, om je te re-connecten met moeder natuur, je ware Zelf en de joy weer terug in je leven te brengen (niet de joy die je vanuit je hoofd bedenkt en vaak zoekt in materialistische quick fixes, maar de onschuldige, vrije, speelse joy die je als kind in je hele zijn voelde).

Want je Doodle IS die pure joy en de perfecte hartenopener. En  daarmee de perfecte spiegel om jou weer terug te brengen naar JOUW joy. Wij mensen zijn namelijk in wezen allemaal hooggevoelig en intuitief en jij hebt ZELF bewust of onbewust je Doodle uitgezocht als de perfecte spiegel en zielsmaatje voor dat stuk Zelf-herinnering. Dus helemaal als jij nu nog grotendeels vanuit je hoofd leeft (zoals de meeste mensen) is zelf de vachtverzorging en gezondheid van je Doodle oppakken de perfecte tool om via je Doodle anders naar het leven als geheel en jouw leven als speelveld binnen dat geheel te leren kijken. Via het trimmen (wat ik actieve meditatie noem) open je namelijk automatisch je hart (doordat je je handen en aanraking gebruikt), waardoor je terugkeert naar je gevoel (je joy en daarmee je ziel). Door dus je Doodle te transformeren naar de beste versie van zichzelf, transformeer je automatisch mee naar de beste versie van jouw Zelf. 

En als jij de beste versie van jouZelf wordt, kunnen we samen de joy terugbrengen in de wereld en de Aarde helen 🙂 Daarom is het mijn missie om minimaal 100.000 baasjes wereldwijd te leren hoe ze in ieder geval hun Doodle zelf klitvrij kunnen houden (via de KMK training en challenge), als een 1e stap in dat her-inneringsproces. Want ik geloof niet in toeval. Soort zoekt soort en universele waarheid is supersimpel: jouw Doodle is in je leven gekomen om jou iets te leren. En de kans is heel groot dat je dat al aanvoelt. Je moet er enkel achter komen wat die lessen zijn. 

DoodleComfort helpt jou niet alleen via je Doodle de joy terug te brengen in je leven volgens de DoodleComfort trimmethode. Als jij er klaar voor bent om te leren hoe jij je Doodle kunt gebruiken als spiegel voor je eigen innerlijke disbalans, leer ik jou OOK hoe jij via je Doodle (als gids, coach en guru) je leven vrij kunt helen en je van Zelf-sabotage (in welke vorm dan ook) naar een leven vol “infinite possibilities” kunt gaan! DoodleComfort ten top!

Nieuwsgierig?

Check
HIER hoe je kunt beginnen!

Jouw nieuwe baas/hond relatie begint op de trimtafel

Leer via het transformeren van je Doodle jeZelf en je leven te transformeren!

Kies hoe jij VANDAAG nog de 1e stap kunt zetten naar een (klit)vrij, fluffy leven voor je Doodle en een nieuw, vrij, DoodleComfortable leven voor jeZelf!

OF ontdek EERST of de DoodleComfort trimmethode bij jou en je Doodle past met de GRATIS proef instructievideo's!

quote-light

Reacties van enthousiaste klanten

Zo kan jouw Doodle (of Waterhond) er binnenkort uitzien.

Download mijn gratis e-book "6 Geheimen om je Doodle klitvrij te houden" en neem je 1e stap op weg naar een klitvrij, Doodlecomfortabel leven!

Ook interessant om te lezen

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda