Bedankt voor je aanvraag!

Zou je 3 dingen voor me willen doen?

Leuk dat je mijn Puppy Proof Prep sheets hebt aangevraagd.

Dat gaat je veel tips geven om je Doodle een goede start te bieden.

  1. Je kunt de Puppy Proof Prep sheets via onderstaande links downloaden. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉 Enjoy!

    Dogcomfort_PPP_sheet 1
    Dogcomfort_PPP_sheet 2

  2. Om dat gevoel te versterken wil ik je hierbij graag uitnodigen om GRATIS lid te worden van mijn Doodle Puppy Proof Prep Whatsapp groep. Hier kun je mij niet alleen je vragen stellen over de opvoeding en (vacht)verzorging van je pup en bijv. hoe de vacht zich zal gaan ontwikkelen. Je kunt ook meteen connecten met andere Doodle puppy ouders en leren van hun ervaringen en vragen. Stuur mij even een appje op 06-29522130 en ik voeg je toe aan de groep.

  3. Wil je niet alleen lezen, maar ook meteen lekker met je pup aan de slag? Dan heb ik een speciale online Puppy Proof Gewennings workshop voor je die je HIER met korting kunt aanschaffen! 
Doodletrimster Wanda Klomp

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda