Bedankt voor je aanvraag!

Zou je 3 dingen voor me willen doen?

Leuk dat je mijn Puppy Proof Prep sheets hebt aangevraagd.

Dat gaat je veel tips geven om je Doodle een goede start te bieden.

  1. Je kunt de Puppy Proof Prep sheets via onderstaande links downloaden. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉 Enjoy!

    Dogcomfort_PPP_sheet 1
    Dogcomfort_PPP_sheet 2

  2. Om dat gevoel te versterken wil ik je hierbij graag uitnodigen om GRATIS lid te worden van mijn Doodle Puppy Proof Prep Whatsapp groep. Hier kun je mij niet alleen je vragen stellen over de opvoeding en (vacht)verzorging van je pup en bijv. hoe de vacht zich zal gaan ontwikkelen. Je kunt ook meteen connecten met andere Doodle puppy ouders en leren van hun ervaringen en vragen. Stuur mij even een appje op 06-29522130 en ik voeg je toe aan de groep.

  3. Wil je niet alleen lezen, maar ook meteen lekker met je pup aan de slag? Dan heb ik een speciale online Puppy Proof Gewennings workshop voor je die je HIER met korting kunt aanschaffen! 
Doodletrimster Wanda Klomp

STOP! Nog niet weg gaan!

Je bent op deze website terecht gekomen op zoek naar bepaalde antwoorden toch? Ga dan niet weg ZONDER in ieder geval mijn GRATIS boek preview gedownload te hebben! Dan kun je in je eigen tijd geheel vrijblijvend lezen wat er allemaal komt kijken bij een optimale Doodle vachtverzorging en voor jezelf besluiten of en hoe je daarmee verder wil :-)