Bedankt voor je aanvraag!

Zou je 3 dingen voor me willen doen?

Leuk dat je mijn Puppy Proof Prep sheets hebt aangevraagd.

Dat gaat je veel tips geven om je Doodle een goede start te bieden.

  1. Je kunt de Puppy Proof Prep sheets via onderstaande links downloaden. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉 Enjoy!

    Dogcomfort_PPP_sheet 1
    Dogcomfort_PPP_sheet 2

  2. Om dat gevoel te versterken wil ik je hierbij graag uitnodigen om GRATIS lid te worden van mijn Doodle Puppy Proof Prep Whatsapp groep. Hier kun je mij niet alleen je vragen stellen over de opvoeding en (vacht)verzorging van je pup en bijv. hoe de vacht zich zal gaan ontwikkelen. Je kunt ook meteen connecten met andere Doodle puppy ouders en leren van hun ervaringen en vragen. Stuur mij even een appje op 06-29522130 en ik voeg je toe aan de groep.

  3. Wil je niet alleen lezen, maar ook meteen lekker met je pup aan de slag? Dan heb ik een speciale online Puppy Proof Gewennings workshop voor je die je HIER met korting kunt aanschaffen! 
Doodletrimster Wanda Klomp

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda