Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in de VIP 2-daagse!

PS. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met meer info. Niks ontvangen? Check dan even je spambox.

Zou je voor nu even 4 dingen voor me willen doen?

Wat leuk dat je meer wilt weten over de VIP 2-daagse!

  1. Via onderstaande button krijg je toegang tot de info over de VIP 2-daagse. Ik ben onlangs gestopt met het versturen van automatische e-mails, omdat ik niet van spammen houd en vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden ūüėČ
  2. Om dat gevoel te versterken maak ik je tevens gratis lid van de Doodle Doeners community waar we kunnen connecten en waar je al je vragen kwijt stellen over vachtverzorging en een natuurlijke  gezondheid. Hier post ik regelmatig een bericht ter inspiratie, dus graag tot daar!
  3. Schrijf je HIER ook vast in voor de GRATIS Doodle Comfort & Care week waarin je de beste & leukste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier!
  4. Als je nu meteen al aan de slag wilt check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst ‚ā¨ 77,00!!! korting
Doodletrimster Wanda Klomp