Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in mijn VIP workshop!

Scroll even naar onderen voor meer details en fijne extra's

Gefeliciteerd!

Dit is jouw 1e stap naar meer DoodleComfort in het leven van jou en je Doodle! Om je daar verder in te begeleiden heb ik wat leuks voor je...

Wat goed dat je interesse hebt in de VIP 2-daagse!

Omdat VIP nu eenmaal niet voor iedereen is en het mijn missie is om minimaal 100.000 baasjes wereldwijd te leren hoe ze hun Doodle in ieder geval gemakkelijk ZELF klitvrij kunnen houden, uit comfort voor hun hondje en als een 1e stap in het via hun Doodle re-connecten met hun ware zelf, heb ik 4 dingen voor je:

Doodletrimster Wanda Klomp

1. VIP Vitaal 2-daagse en VIP Trim groeps 2-daagse

Op deze pagina vind je de gedetailleerde info over de VIP Vitaal 2-daagse en over de VIP Trim Groeps 2-daagse voor als je alleen het trimmen wil leren. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden.

2. GRATIS boek preview (de 1e 2 hoofdstukken van mijn boek)

Om die reden vind je HIER mijn GRATIS boek preview om je vrijblijvend in te kunnen lezen over wat een optimale Doodle vachtverzorging allemaal inhoudt. 

3. Online Comfort & Care Introductie workshop

Om dat gevoel nóg meer te versterken wil ik je hierbij graag uitnodigen om mee te doen met de Comfort & Care Introductieworkshop, waarin ik je een week lang aan de hand neem om jou inzicht te geven in de basisbeginselen van Doodlevachtverzorging en Doodle gezondheid. En je OOK NOG de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier! Als Comfort & Care Club member kun je tevens al je vragen over Doodle (vacht) verzorging aan mij kwijt en heb je recht op een vachtconsult op maat t.w.v. € 25,00!

Klaar met Klitten workshop

4. Intro deal op de Klaar Met Klitten workshop

Als jouw Doodle of Waterhond 6 maanden of ouder is en je liever nu al meteen al aan de slag wilt, check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 100,00!!! korting.

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda