Doodle Vitaal training “Alles dat jij moet weten om je Doodle een natuurlijk gezond, gelukkig & lang leven te geven”

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de Doodle Vitaal training; een unieke training vol met informatie, die nu enkel nog bekend is onder bepaalde professionals, maar waarvan ik vind dat elk Doodle en Waterhond baasje er toegang toe zou moeten hebben. Deze kennis en inzichten helpen jou namelijk om de juiste keuzes voor je hondje te maken. Zonder zijn jullie overgeleverd aan de marketing en leugens van fabrikanten en de vaak kortzichtige kennis van Dierenartsen en andere medici. Ik zeg “kortzichtig”, omdat dierenartsen opgeleid zijn om ziekte symptomen te bestrijden en niet om de oorzaak te achterhalen en deze te helen.

Middels deze training hoop ik jou te voorzien van alle info die jij nodig hebt om je Doodle of Waterhond een gezond, gelukkig en lang leven te kunnen bieden en jou onafhankelijk te maken van bepaalde professionals die jou hoge rekeningen laten betalen voor vaak korte termijn oplossingen. Na het volgen van deze training weet jij zeker dat ALS jij deze professionals voortaan nog bezoekt, dat het dan ECHT nodig is, omdat je alle andere middelen hebt uitgeput. MAAR, als jij de kennis en instructies van meet af aan toepast bij je hondje is de kans heel groot dat jij vroegtijdige symptomen zelf herkent, kunt helen en het lichaam kunt helpen om erger te voorkomen.
Geeft dat geen heerlijk gevoel? Ik beloof je dat je je nog zelfverzekerder zult gaan voelen als baasje en dat je nog meer je natuurlijke leiderschap zult kunnen claimen.

Heel veel plezier!

XXX Wanda