Dank voor jouw aanmelding voor mijn privé workshop!

Hierbij bevestig ik onze afspraak voor de privé workshop Basis vachtverzorging plus aansluitende trimbeurt op bij jou thuis, op de door jou gekozen dag en tijdstip.

Afhankelijk van waar je woont probeer ik rond 10.00 uur bij je te zijn. We werken tot ca 14.00 uur. 

Alles wat we nodig hebben neem ik mee en afhankelijk van de optie die je hebt gekozen kun je de benodigde tools ter plekke van me overnemen of al vooraf via de post ontvangen.

Ik wil je vragen je hondje vooraf WEL te borstelen en droog aan te leveren, maar NIET te wassen als de vacht niet vies is of vettig aanvoelt. Wassen kun je eventueel de volgende dag of wat dagen later doen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de vacht er veel natuurlijker uit blijft zien i.p.v. te “poedelig” wordt.

Dit is de link naar de borstel en ontklit video van mijn online masterclass. Zo kun je thuis vast “proeven” aan hoe het bevalt om 1 op 1 met je hondje aan de slag te gaan en indien nodig de ergste stukken vilt vast zonder schade verwijderen.

http://www.dogcomfort.nl/video/75957740

Wachtwoord is Joya1

Tijdens de workshop laat ik je met professioneel trimgereedschap werken, zodat je ervaart hoe dat is, wat hun meerwaarde is en dat als je besluit om achteraf iets aan te schaffen, je weet wat je koopt. 

Als je besluit na deze basisworkshop ook de vervolgworkshop te willen doen, kunnen we daar ter plekke een afspraak voor maken. 

Mocht je, voorafgaand aan de workshop nog vragen hebben, mail mij dan via onderstaande button of stuur me even een appje.

Ik kijk uit naar een leerzame, leuke tijd met jou en je hondje!

Heel graag tot dan!

Groetjes, Wanda

Tel. 06 – 295 22 130 (voor het geval dat…)

Doodletrimster Wanda Klomp

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda