Dank voor jouw aanmelding voor mijn privé workshop!

Hierbij bevestig ik onze afspraak voor de privé workshop Basis vachtverzorging plus aansluitende trimbeurt op bij jou thuis, op de door jou gekozen dag en tijdstip.

Afhankelijk van waar je woont probeer ik rond 10.00 uur bij je te zijn. We werken tot ca 14.00 uur. 

Alles wat we nodig hebben neem ik mee en afhankelijk van de optie die je hebt gekozen kun je de benodigde tools ter plekke van me overnemen of al vooraf via de post ontvangen.

Ik wil je vragen je hondje vooraf WEL te borstelen en droog aan te leveren, maar NIET te wassen als de vacht niet vies is of vettig aanvoelt. Wassen kun je eventueel de volgende dag of wat dagen later doen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de vacht er veel natuurlijker uit blijft zien i.p.v. te “poedelig” wordt.

Dit is de link naar de borstel en ontklit video van mijn online masterclass. Zo kun je thuis vast “proeven” aan hoe het bevalt om 1 op 1 met je hondje aan de slag te gaan en indien nodig de ergste stukken vilt vast zonder schade verwijderen.

http://www.dogcomfort.nl/video/75957740

Wachtwoord is Joya1

Tijdens de workshop laat ik je met professioneel trimgereedschap werken, zodat je ervaart hoe dat is, wat hun meerwaarde is en dat als je besluit om achteraf iets aan te schaffen, je weet wat je koopt. 

Als je besluit na deze basisworkshop ook de vervolgworkshop te willen doen, kunnen we daar ter plekke een afspraak voor maken. 

Mocht je, voorafgaand aan de workshop nog vragen hebben, mail mij dan via onderstaande button of stuur me even een appje.

Ik kijk uit naar een leerzame, leuke tijd met jou en je hondje!

Heel graag tot dan!

Groetjes, Wanda

Tel. 06 – 295 22 130 (voor het geval dat…)

Doodletrimster Wanda Klomp

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda