DoodleComfort services Wat past bij jou?

Nieuwe Doodle, nieuw leven!

Wist jij dat het hebben van een Doodle levensverrijkend is?

Natuurlijk verandert je leven ingrijpend als je een Doodle in huis neemt.
Niet alleen vanwege alle zorg en aandacht die komt kijken bij de juiste begeleiding en opvoeding. Ook omdat er  bij een Doodle veel meer komt kijken dan de opvoeding alleen. Dan heb ik het uiteraard over de vachtverzorging (die voor de meeste baasjes een grotere uitdaging vormt dan ze ooit hadden verwacht). Maar dan heb ik het OOK over hun gezondheid en sensitiviteit.

Beide belangrijke aspecten die ANDERS zijn dan bij andere rassen en die OOK speciale zorg nodig hebben.

1. Vachtverzorging / trimworkshops

Qua vachtverzorging hebben Doodles de meest onderhoudsintensieve vacht die honden maar kunnen hebben. Dat was voor mij 12 jaar geleden de hoofdreden om trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen. Want de meeste Doodles worden kortgeschoren of niet zo mooi fluffy getrimd als de baasjes zouden willen en zelf leren trimmen is voor veel baasjes de perfecte manier om geld te besparen aan trimkosten terwijl ze de band met hun Doodle versterken. Check deze pagina als je meer informatie zoekt over mijn Labradoodle trimworkshops.

Doodle gezondheid workshop

2. Doodle gezondheid & sensitiviteit

Qua gezondheid zijn Doodles vaak erg gevoelig voor allerlei kwaaltjes, darmproblemen en allergieën. Qua sensitiviteit vergt hun begeleiding en opvoeding vaak EXTRA aandacht bij het leren omgaan met prikkels van binnen en buiten. En als jij je niet prettig voelt bij alle (veelal chemische, onnatuurlijke) symptoom oplossingen die de dierenarts en de hondenindustrie jou aanreiken (waar je Doodle's gezondheid op termijn alleen maar slechter van wordt), zijn dit allemaal kansen voor jou om JOUW leven te transformeren, terwijl je dat van je Doodle transformeert. Kijk HIER als je wil leren hoe je ZELF de gezondheid van je Doodle in eigen handen kunt nemen op NATUURLIJKE wijze.

Maar daar blijft het niet bij, want juist OMDAT je Doodle zo gevoelig is, reageert hij ook op energie.

Labradoodle coaching

En daarmee is hij een perfecte spiegel voor de dingen waar jij in jezelf en je leven tegenaan loopt, wat ik zelfsabotage patronen noem (wat voor jou zelf vaak blinde vlekken zijn). Deze kunnen zich mentaal bij je uiten (zorgen, onzekerheid, angsten, twijfels), maar ook fysiek (spanningen. stress) en zelfs medisch. Voor lichte problemen zorgen die amper bij je opvallen (bepaalde dingen die je misschien vermijdt, zodat je niet geconfronteerd wordt met je onzekerheden) of voor ernstige problemen en patronen zorgen die jou ervan weerhouden het leven te leiden (of het werk te doen, relatie te hebben, financiele problemen te voorkomen, van bep. verslavingen of eetgewoonten af te komen enz) dat je hebben wil,  je fysiek, mentaal, spiritueel en financieel volledig vrij te voelen en te creëren wat je wil creëren. Helemaal als dat gericht is op de buitenwereld en een bepaald ideaal dat je probeert neer te zetten (bijv. als ondernemer). Omdat alles wat je denkt, doet en voelt energie is, voelt jouw Doodle dat haarfijn aan en reageert daarop met zijn gedrag of gezondheid: wat er maar nodig is om bij jou bewustzijn te brengen, zodat jij je Ware Zelf weer wordt. 

Dus hoe bijzonder is het als  jouw grootste maatje jou kan helpen bij het vrij coachen van jeZelf? Check deze pagina om te zien hoe we dat gaan doen.

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda