DoodleComfort Doodletrimster opleiding 2021

Hoe zou jij het vinden om voortaan je geld te verdienen met je eigen droombedrijf, als gespecialiseerde Doodletrimster in jouw regio?

Om je eigen tijd te bepalen, de leukste klanten te helpen en je dagen door te brengen in het gezelschap van je favoriete viervoeters: Labradoodles!

Die droom kan nu werkelijkheid worden.

DoodleComfort zoekt enthousiaste Doodle baasjes die niet zomaar Doodletrimster willen worden, maar de beste Doodletrimster die ze maar kunnen zijn. Met alle skills en know-how, die onderscheidend zijn voor een echte DoodleComfort Doodletrimster.

In januari 2021 gaat de DoodleComfort Doodletrimster opleiding nieuwe stijl van start.

Met 1 op 1 begeleiding, dus alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om alle kneepjes van het vak te leren en je de benodigde skills door en door eigen te maken.

Er is plek voor 4 studenten die gedurende 1 jaar alle ins en outs van het vak willen leren en onder de Doodlecomfort vleugels een eigen succesvol bedrijf als Doodletrimster willen opstarten.

Is jouw nieuwsgierigheid getriggerd en wil je meer weten over deze unieke opleiding?

Laat dan onderstaand je gegevens achter voor meer informatie.

Ik hoor graag van je!

Doodletrimmer Wanda Klomp

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda