GRATIS E-book

Vraag dan HIER mijn GRATIS e-book aan.

Leer wat DoodleComfort allemaal inhoudt en wat de 6 geheimen zijn om je Doodle ZELF klitvrij te houden

Als jouw Doodle ouder is dan 5 maanden, is de kans heel groot dat hij EN aan het puberen is EN in de vachtwisseling zit. En vooral dat laatste kan voor veel problemen zorgen als je niet hebt geleerd hoe je het ZELF in goede banen kunt leiden. 

Jij kunt vast wel wat hulp gebruiken. Om je Doodle in ieder geval klitvrij bij de trimmer af te kunnen leveren, zodat hij niet kort geschoren wordt. OF als basis om ZELF de vachtverzorging op te pakken.

Dit ebook is voor honderden baasjes in 10 jaar tijd de eerste kennismaking met Doodle vachtverzorging geweest en gaat ook JOU helpen om de juiste keuzes te maken voor je hondje!

Het is nog niet te laat! Vraag NU mijn ebook aan en leer wat je al die maanden al had willen weten!

GRATIS toegang tot de Doodle Transformatieschool

Als je het e-book aanvraagt staat je een grote verrassing te wachten! Je krijgt een week lang GRATIS toegang tot mijn nieuwe Doodle Transformatie School waarin ik je de essentiële basis elementen leer van Doodle(vacht)verzorging! Ik ga je nog niets verklappen, want er is nog veel meer…

Dus vul het bovenstaande formulier in en neem snel een kijkje!

Zie je daar! 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda