GRATIS E-book

Vraag dan HIER mijn GRATIS e-book aan.

Leer wat DoodleComfort allemaal inhoudt en wat de 6 geheimen zijn om je Doodle ZELF klitvrij te houden

Als jouw Doodle ouder is dan 5 maanden, is de kans heel groot dat hij EN aan het puberen is EN in de vachtwisseling zit. En vooral dat laatste kan voor veel problemen zorgen als je niet hebt geleerd hoe je het ZELF in goede banen kunt leiden. 

Jij kunt vast wel wat hulp gebruiken. Om je Doodle in ieder geval klitvrij bij de trimmer af te kunnen leveren, zodat hij niet kort geschoren wordt. OF als basis om ZELF de vachtverzorging op te pakken.

Dit ebook is voor honderden baasjes in 10 jaar tijd de eerste kennismaking met Doodle vachtverzorging geweest en gaat ook JOU helpen om de juiste keuzes te maken voor je hondje!

Het is nog niet te laat! Vraag NU mijn ebook aan en leer wat je al die maanden al had willen weten!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda