GRATIS proef instructie video's

Vraag de GRATIS Proef instructie video's aan!

Met een volwassen Doodle weet je inmiddels wat je mag verwachten van de vachtverzorging. 

Misschien loop je helemaal nergens tegenaan en heb je geen enkele hulp nodig. Dan ben ik blij voor je!

Maar misschien heb jij inmiddels ervaren dat de vachtverzorging toch niet zo eenvoudig is als je gedacht had. Heb je ervaringen bij een trimmer die toch niet reuze positief zijn (of waar je meer van verwacht had), raakt de vacht toch eerder in de klit dan je handelen kunt OF lijkt het je gewoon ontzettend leuk om zelf de vachtverzorging op te pakken (en al dat geld aan trimbeurten bij een ander, in eigen zak te houden).

Maar misschien vindt je het idee van zelf je hondje trimmen best wel spannend, zoals heel veel baasjes?

Vraag dan de GRATIS proef instructievideo’s aan: stukjes video uit mijn online training “Leer je Doodle weer als fluffy pup te trimmen in 7 stappen”, waarmee jij vrijblijvend kunt uitproberen of zelf trimmen iets voor je is.

Laat onderstaand je gegevens achter, dan ontvang je de link z.s.m. in je mailbox.

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda