GRATIS proef instructievideo's

Ik voel helemaal met je mee!

En daarom heb ik iets speciaals voor je!

GRATIS PROEFVIDEO'S

Ik weet nog hoe het was toen ik Joy voor het eerst zelf ging trimmen. Zelfs na jaren trimervaring op andere honden, voelde ik me voor het eerst zenuwachtig, omdat het nu om mijn EIGEN hond ging. Als doorgewinterde trimmer vond ik het opeens spannend en gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd: “wat als ik per ongeluk in haar vel knip? als ik iets fout doe, waardoor ze zich nooit meer wil laten trimmen?”

En nogmaals: ik was een doorgewinterde trimster…

DUS… ik snap het helemaal als jij deze zorgen deelt, omdat jij nog NOOIT een trimschaar vast hebt gehad. Maar omdat ik weet wat voor een wereld er voor je opengaat, zodra je WEL jij eigen Doodle gaat trimmen, wil ik jou helpen over die drempel heen te komen. 

Gratis toegang!

Als jij je via onderstaand formulier inschrijft, krijg je GRATIS TOEGANG tot een paar instructievideo’s van de online trimworkshop. Middels deze proef video’s kun jij ZELF ervaren hoe het bevalt om met je hondje aan de slag te gaan EN meteen ook een goede indruk krijgen van wat je van de online trimworkshop kunt verwachten.

Eager om te beginnen?

Vul het formulier in en je wordt meteen doorgestuurd naar de video’s

Enjoy! XXX

JA, ik wil over mijn drempel heen stappen

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda