Hoe wil jij leren? Vul de vragenlijst in!

Dank voor het doorklikken naar deze pagina

Klinkt het concept van de online challenge je wel leuk in de oren, maar kies je EIGENLIJK veel liever voor persoonlijke begeleiding, zodat je zeker weet dat er een expert met je meekijkt terwijl jij met je Doodle aan de slag gaat?

EN wil je dan, als je toch die coaching krijgt bij het aanleren van de basistechnieken om je Doodle klitvrij te krijgen en te houden, misschien OOK  meteen kijken naar het stukje baas/hond interactie, zodat je weet hoe jij je Doodle rustig kunt houden op tafel? 
DoodleComfort zou die naam niet mogen dragen als ik NIET gericht zou zijn op het aanbieden wat Doodle baasjes nodig hebben. 
Maar omdat mijn innerlijke weten en buiten kaders denken nog wel eens verder gaan dan waar mensen aan toe zijn, wil ik jou graag vragen waar jij behoefte aan hebt, zodat ik aan de hand daarvan een passende groepsworkshop kan ontwikkelen.

Zou je onderstaande vragen willen beantwoorden en insturen?

Dank je wel! XXX

Dank je wel! Ik ga voor je aan de slag!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda