Hier zijn je gratis proef instructievideo's

Zoals je op de aanbod pagina hebt kunnen lezen en zien, geef ik geen privé trimworkshops meer (omdat ik duidelijk voel dat, wat DoodleComfort betreft mijn weg als woman empowerment healer ligt bij de HSP bewustwording van Doodle baasjes). MAAR…ik wil WEL mijn online trimworkshop blijven verkopen en zo mijn skills & kennis doorgeven, juist OMDAT het zelf leren trimmen de connectie met je Doodle bevordert en jou helpt van hoofd naar hart te komen, waarvan uit ware transformatie mogelijk wordt. 

Omdat ik echter merk dat veel mensen liever persoonlijke begeleiding willen, omdat ze vaak wat onzeker zijn of ze het zelf wel kunnen, omdat ze vrezen dat de video’s onduidelijk zijn of de kwaliteit ondermaats is en omdat ze toch vaak bang zijn het juiste te doen of hun hondje zeer te doen (wat HSP eigen is, omdat we zo empathisch zijn), heb ik er alles aan gedaan om die twijfel weg te nemen.

1. Ik heb destijds een speciaal productieteam in de arm genomen en maar liefst 3 dagen lang gefilmd om niet alleen de video’s zo compleet mogelijk te maken (waardoor je niet alleen het trimmen leert, maar ook het wassen en drogen + optimaal gebruik van de waterblazer, oren uitplukken, nagels knippen enz, zodat je ECHT zelfredzaam wordt)

2. Ik was OOK nog eens een hele moeilijke klant en heb de cameraman echt gedirigeerd om mij zodanig te filmen dat je alles duidelijk kunt zien (met vele herhalingen tot gevolg, net zolang tot hij het goed deed 😉

3. Omdat ik zoveel triminstructievideo’s had gezien die echt ondermaats waren qua beeldkwaliteit en uitleg, heb ik de mijne niet alleen zo laten maken dat het is alsof ik naast je sta en instructies geef. Ook heb ik nog extra tips bij de video’s laten plaatsen.

4. Om die reden ben ik ook nog ZELF dagen bezig geweest bij hun op kantoor met het checken en laten aanpassen van de video montages, omdat een productieteam echt geen benul heeft van wat een goede trimworkshop inhoudt 😉

Niet alleen garandeer ik daarom dat iedereen met de online trimworkshop zijn Doodle kan leren trimmen en hierdoor geen geld hoeft uit te geven aan een live trimworkshop. En dat je dus VEEL GOEDKOPER uit bent, terwijl je hoogstwaarschijnlijk:

A. MEER leert (want persoonlijke trimworkshops duren vaak maar een paar uur, met meerdere pauzes ertussen, waardoor je vaak alleen maar leert trimmen en niet op de meest natuurlijke, fluffy wijze ZONDER de vacht eerst voor te behandelen en je dus klitten over het hoofd ziet)

B. BETER leert (want i.p.v. alles ter plekke uit te moeten voeren, kun je ervoor kiezen om EERST de hele video te kijken voor een compleet beeld, waarna je vervolgens PER STAP aan de slag gaat, terwijl je de video’s erbij houdt op de trimtafel.

C. DUURZAMER leert (want door de vele herhalingen en het steeds weer terug kunnen kijken van de video’s scherp je je nieuw geleerde trimvaardigheden aan. Terwijl je na het doen van een live trimworkshop vaak geen handleiding of naslagwerk krijgt en je de helft na een week alweer bent vergeten. 

Zelfs ALS je voor je eigen gemoedsrust na verloop van tijd TOCH een trimworkshop ergens zou willen doen, dan zijn de online stap voor stap instructievideo’s nog steeds het perfecte naslagwerk om je skills te blijven bijspijkeren en om de andere trimmethode die je leert wellicht te complementeren tot je eigen natuurlijke trimstijl. 

No brainer!

Helaas heb ik gemerkt dat de bovenstaande punten voor MIJ een verrijking van de online trimworkshop betekenen, maar voor veel baasjes loze kreten zijn. Want zodra ze eenmaal in hun hoofd hebben dat ze liever een live trimworkshop willen doen (vanuit een ongegronde, maar hardnekkige overtuiging dat LIVE altijd beter is dan ONLINE) blijken ze mijn trainingen totaal links te laten liggen en geen blik waardig meer te gunnen. En ik begrijp dat, want waar ik uitga van EERST GELOVEN, DAN ZIEN, geldt dit voor de meeste mensen nog steeds  andersom. Want waarom zou je zoveel geld uitgeven als je niet weet wat je kunt verwachten?

DUS… heb ik besloten om die drempel zodanig voor jou te verlagen, dat je niet anders kunt dan voelen dat het aanschaffen van de online trimworkshop een no brainer is en een verrijking voor je Doodle en voor jou!

Een van die drempelverlagers is de onderstaande collectie van 3 GRATIS video’s die deel uitmaken van de online trimworkshop.
Zo kun je zelf zien hoe de video’s zijn opgenomen en opgebouwd. En vast een beetje “proeven” aan hoe het is om met je eigen hondje aan de slag te gaan. 

Veel trimplezier en via onderstaande button kun je terug naar de salespage!
XXX

Smaakt dit naar meer?

 

 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda