Hier zijn wat proef instructievideo's

Zo kun je een beetje “proeven” aan hoe het is om met je eigen hondje aan de slag te gaan. De meeste baasjes zijn daar namelijk toch een beetje huiverig voor. Logisch, want je wilt je hondje niet zeer doen. Maar ik beloof je, dat je met de juiste, stap voor stap instructies (van mijn online video trainingen of van mijzelf tijdens een privé workshop) echt niets fout zult doen.

Veel trimplezier en laat me weten hoe het ging!

Smaakt dit naar meer?

Check dan de training “Leer je Doodle ZELF weer als fluffy pup te trimmen in 7 stappen” en je kunt je hondje MORGEN al trimmen in de look die JIJ mooi vindt.

PS Heb je interesse in de online training? Laat me dat dan even weten, zodat ik hier een groepsactiviteit van kan maken. Dan ga je samen met anderen een week lang aan de slag. Houden we contact via een speciale pop-up FaceBook groep en gaan we aan het einde van de week live voor vragen en feedback. 

STOP! Nog niet weg gaan!

Je bent op deze website terecht gekomen op zoek naar bepaalde antwoorden toch? Ga dan niet weg ZONDER in ieder geval mijn GRATIS boek preview gedownload te hebben! Dan kun je in je eigen tijd geheel vrijblijvend lezen wat er allemaal komt kijken bij een optimale Doodle vachtverzorging en voor jezelf besluiten of en hoe je daarmee verder wil :-)