Hoe wil jij je Doodle hebben?

Dit zijn wat afbeeldingen van de meest recente editie van “Groomers” een van de vakbladen voor professionele hondentrimmers. Blijkbaar hebben ze een prof (die ook meegedaan heeft aan Groomania, een internationale wedstrijd waarin trimmers ter plekke een hond knippen om de prijs voor beste trimster te winnen) gevraagd een Doodle te trimmen en trimschema toe te voegen, als voorbeeld voor andere hondentrimmers. 

Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar voor mij is dit precies hoe de meeste baasjes NIET willen dat hun Doodle eruit komt te zien. Veel te poedelig, onnatuurlijk lijf, raar hoofd, waarin geen enkele persoonlijkheid meer te herkennen is. En heel duidelijk gewassen en opgefluft voor het trimmen EN met een rechte poedelschaar geknipt, waardoor je een poedel model krijgt. Dit is de reden waarom zoveel Doodles als een poedel getrimd worden, vooral als ze een curly vacht hebben…de trimster in kwestie gaat op de automatische poedel stand, omdat ze daar ooit op heeft leren knippen en daar door de jaren heen zeer bedreven in is geworden. Gelukkig trimt niet elke trimster op deze onnatuurlijke manier, maar het geeft wel de kloof aan tussen wat trimmers mooi vinden en hoe Doodle baasjes daarover denken. 

Iets om rekening mee te houden bij het selecteren van een bij jou en jouw Doodle passende trimster. 

Of misschien gewoon lekker ZELF gaan leren en trimmen op de natuurlijke, fluffy manier die JIJ mooi vindt, bijvoorbeeld via de nieuwe VIP Weekend Workshop die in december plaats zal vinden 🙂

Wil jij ook de 1e stap zetten naar een sterkere band met je Doodle en een vrijer, comfortabeler leven voor jullie beide?

Super! Want ik heb het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om te leren hoe jij je Doodle of Waterhond ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij van houdt ZONDER scheren: als eeuwig pup! Check HIER mijn aanbod!

OF koop heel laagdrempelig eerst mijn boek! 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda