Laat je Labradoodle of Waterhond trimmen bij jou thuis

Wanda Klomp

Zoek je een gespecialiseerde Doodletrimster aan huis?

Wil jij je Doodle, Waterhond of ander ras met een klitgevoelige, fluffy vacht laten trimmen bij jou thuis?

Zoek jij een gespecialiseerde Doodletrimster die je hondje gegarandeerd naar je zin trimt en niet kort scheert?

Als Doodle en Waterhonden Vachtexpert ga ik samen met jou aan de slag om je hond klitvrij, gezond en op een praktische, knuffelige lengte te houden.

Ik help je graag je lieveling klitvrij en op een mooie, natuurlijke, knuffelige lengte te houden, in het model dat jij mooi vindt, met mooie volle benen en berenpoten, veel body en een hoofd dat de persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond perfect weerspiegelt.

Na de trimbeurt ziet je Doodle of Waterhond er gegarandeerd weer jaren jonger uit, om weer helemaal opnieuw verliefd op te worden!

Wil jij jouw Labradoodle of Waterhond weer als pup getrimd hebben? Neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak!

Zo kan jouw hondje er straks ook uitzien...

Ik hoop jou en je Labradoodle of Waterhond gauw te ontmoeten! Groetjes, Wanda

quote-light

Reacties van enthousiaste klanten

Ik hoop jou en je Doodle of Waterhond gauw te ontmoeten! Groetjes Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda