Online training "Basis vachtverzorging"

Wanda Klomp

Als het aan mij lag, zou elk Doodle baasje in ieder geval de Basis vachtverzorging zelf oppakken. Dat geeft je veel meer vrijheid om zelf te bepalen:

Nog belangrijker vind ik echter dat zelf de Basis vachtverzorging oppakken jou als baasje helpt:

Het welzijn van je Doodle te monitoren en waarborgen: je kunt zelf de minst stressvolle situatie creeren voor je hondje; in zijn eigen vertrouwde omgeving, zonder de prikkels van andere honden, geluiden e.d., wetend wat er met je hondje tijdens de vachtverzorging gebeurt en hierop kunnen inspelen indien nodig.

De gezondheid van je Doodle te monitoren en waarborgen: door zelf de basisverzorging te doen merk je of je Doodle ergens pijn heeft, huidirritaties, allergieen of ongedierte heeft en kun je hier tijdig op inspringen.

Je Doodle beter aan te voelen: je merkt waar hij wel en niet gevoelig of gespannen op reageert, wat hij wel en niet prettig vindt en leert zo beter met je hondje om te gaan. 

Een sterkere band met je Labradoodle of Waterhond op te bouwen: een Doodle laat op de trimtafel altijd zijn ware aard zien, omdat hij uit zijn comfortzone wordt gehaald en hem gevraagd wordt zich aan jou aan te passen. Door zelf de basis vachtverzorging op te pakken bouw je een vertrouwensband met je hond op, gebaseerd op wederzijds respect en natuurlijk leiderschap. Een Doodle die op tafel kalm blijft, zal in de dagelijkse interactie ook beter naar jou luisteren. Daarom is deze training ook ideaal als puppy gewenning!

Waarom zou je de kans op deze voordelen als baasje laten liggen en dit grote stuk aan opvoeding in handen geven van een hondentrimster, als het zo gemakkelijk is om zelf de Basis (vacht)verzorging van je Labradoodle of Waterhond op te pakken?

Reacties van enthousiaste klanten

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda