Online trimworkshop: "Leer je Doodle weer als fluffy pup te trimmen in 7 stappen"

De online training leert jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

Stel je voor:

Je hebt een Doodle in huis gehaald en geniet ontzettend van zijn aanwezigheid. Hij is alles dat je gewenst hebt en nog veel meer. Je wilt voor hem zorgen, hem beschermen en hem het beste geven dat je maar kunt bieden. Je doet alles goed en neemt alle stappen die jouw hondje verzekeren van een gezond & gelukkig leven. De vachtverzorging is een eitje, vind je, want je pup lijkt enkel af en toe een borstelbeurtje nodig te hebben en verder niets. Zo gaan er snel wat maanden voorbij, waarin er geen vuiltje aan de lucht lijkt.

Tot die 1e trimbeurt…
Nadat je je prachtige pluizenbolletje toch wat zenuwachtig (beide) hebt achtergelaten bij de trimsalon, tel je de uren tot je hem weer op mag halen. Vol verwachting stap je in de auto “hoe zou hij er uitzien? “zou ik hem nog terug herkennen?”. Met een bonzend hart open je de deur en het komende half uur beleef je in een waas van verstandsverbijstering: Je schrikt je wezenloos als een dun, zielig, bevend ratje jou in de armen springt en jij je met ogen vol horror afvraagt waar het Doodle donsje, waar jij zo verliefd op was, is gebleven? Dat blije, Terriër achtige hondje lijkt in geen velden of wegen op je lieftallige Doodle kind.

Dat is de eerste klap die je moet verwerken. Als je vervolgens ook nog te horen krijgt dat je je hondje de volgende keer “toch echt beter moet borstelen” druip je verslagen af.

Eenmaal thuis speel je het hele scenario mentaal nog eens af. Vol ongeloof slik je een paar keer diep, terwijl je je afvraagt “wat heb ik verkeerd gedaan”? “Waar is het mis gegaan”?

Voor het gros van de Doodle en Waterhond baasjes ziet de eerste trimervaring er ongeveer zo uit: een desillusie voor jou en misschien wel een traumatische ervaring voor je hondje.

Het verhaal van Linda en Noara

Zo ook bij Linda die met haar Doodle Noara in 2011 één van mijn eerste klanten was en die, omdat ze gewend was de vacht van een Retriever te verzorgen, dacht dat een Doodle vacht net zo gemakkelijk zou zijn, totdat ze besefte dat het niet zo simpel lag.

“We hadden echter te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wilt de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige.

Dagelijks krijg ik mails van baasjes die hetzelfde meemaken.

En als je in de talloze FaceBook groepen of op Instagram kijkt, weerspiegelen die berichten hetzelfde beeld...

Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten

Voor de meeste baasjes en professionals vormt het trimmen van Doodles en Waterhonden een té grote uitdaging

“Ik ben Wanda Klomp: life coach, schrijfster en Doodle en Waterhonden VachtXpert.

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het onderwerp vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en ebooks gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 10 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste eerste stap. Bovendien is zelf trimmen voor mij een belangrijke factor voor het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

Neem de 1e stap naar je nieuwe, DoodleComfortable leven!

 

Doodletrimmer Wanda Klomp

“Veel baasjes komen bij mij terecht als ze een negatieve trimervaring hebben gehad bij een ander. Ze leverden hun Doodle of Waterhond zonder het te weten in de klit aan, met de vraag de vacht niet te kort te knippen en kregen vervolgens de hond volledig kortgeschoren terug met de mededeling dat er niets meer mee te beginnen was…

Vroeger toen ik nog bij mijn moeder in de salon werkte, raakte ik weleens geïrriteerd wanneer de zoveelste Doodle of Waterhond volledig in de klit werd aangeleverd. In plaats van de hond kort te scheren, ging ik eerst de vacht helemaal ontvilten en weer mooi in model brengen. Een heel karwei, wetende dat er een hoop bloed, zweet en tranen bespaart blijft als de baasjes over de juiste vaardigheden en kennis beschikken om ZELF de vacht van hun hond klit vrij te houden. 

 Als Life Coach wist ik echter dat ik het probleem bij de kern aan moest pakken. Baasjes leren ZELFREDZAAM te worden in het optimaal verzorgen van hun Doodle. En zo ontwikkelde ik deze online training: een WIN-WIN voor iedereen, die baasjes wereldwijd al jaren helpt VachtXpert te worden over hun eigen Doodle. Ik weet zeker dat ook jij jezelf binnenkort zo VachtXpert over je eigen Doodle voelt.

Hoe zou jij het vinden om voortaan net als Linda en alle baasjes die jou zijn voorgegaan, je Doodle of Waterhond helemaal zelf te kunnen trimmen?

Om ZELF precies te weten:

De DoodleComfort LIVE Doodle trimworkshop biedt jou & je hondje alles wat jullie zoeken!

Als echte Doodle Doener ga jij voor een mooie, natuurlijke en fluffy Doodle of Waterhond. Een look die het beste past bij de lichaamsbouw en botstructuur van je hond, met een hoofd dat de unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond volledig weerspiegelt.

Dat en meer is wat ik jou leer in deze unieke workshop.

Zodat jij voortaan vol kennis, inzichten, vaardigheden en met de juiste professionele tools, voldaan, trots en zelfverzekerd ZELF aan de slag kunt gaan en je Doodle ZELF kunt trimmen in het fluffy model dat JIJ mooi vindt.

Niet vanzelfsprekend

Ja, dat klinkt allemaal leuk en aardig en vrij simpel: fluffy, lekker natuurlijk, normale lichaamsverhoudingen, schattige berenpoten, lekker lijfje, slanke nek, mooie waaierstaart, donzig volle flaporen en dan uiteraard met precies dat hoofd dat de geweldige en unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond perfect weerspiegelt. Eigenlijk gewoon een pup, maar dan wat groter (en volwassener). 

Hoe moeilijk kan dat zijn?

Als jij als Doodle Doener al even meeloopt weet je ook dat een natuurlijk, fluffy trimmodel (en daarmee jouw criteria voor een prachtige Doodle of Waterhond look) niet altijd en overal even vanzelfsprekend zijn.

Sterker nog: het is 9 van de 10 keer het argument waarom baasjes mijn workshops doen.

Want waarom moeilijk doen als het niet alleen veel gemakkelijker, maar ook veel leuker kan? (en wat is er leuker dan zelf 1 op 1 met je hondje aan de slag te gaan en meteen te kunnen genieten van het prachtige resultaat?

Deze online training haalt het beste uit je Doodle & jezelf!

Speciale aandacht voor jou en je Doodle

Jouw Doodle heeft nu eenmaal speciale zorg en aandacht nodig.

Niet alleen qua vachtverzorging, omdat hij nu eenmaal gezegend is met een prachtige, fluffy, curly fleece vacht die je graag zo wilt houden, maar waar veel trimmers geen raad mee weten.
Ook qua persoonlijkheid en gezondheid: veel Doodles zijn sensitief, raken sneller overprikkeld of zijn wat onzeker van nature.
Zo’n Doodle “matcht” niet goed met een drukke omgeving, waar veel gebeurt, veel ruis en afleiding is en waar je hondje als 13 in een dozijn behandeld wordt. Jouw Doodle is het meest gebaat bij persoonlijke aandacht en een rustige, liefst vertrouwde omgeving. Zo kun je hem veel beter “lezen”, anticiperen op wat hij nodig heeft in het moment en hem een stressvrije, positieve trimervaring geven. Bovendien mag jij jezelf niet vergeten! Ook jij verdient alle persoonlijke aandacht en tijd om een prettige trimervaring te hebben, toch?

Goed leren trimmen kost tijd

Dat leer je niet even in 3 uurtjes. 

En al helemaal niet in een groep waarin je niet alle aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt en waar de honden op elkaar reageren, wat niet helpt voor de broodnodige concentratie. 

Daarom is deze online training ideaal. Omdat je niet alleen ZELF kunt bepalen wanneer, hoe en hoelang je met je Doodle aan de slag gaat, maar je middels toegang tot de online leeromgeving alle stap voor stap instructievideo’s steeds weer kunt bekijken en erbij kunt pakken tijdens het trimmen. Zo kun je blijven leren en genieten van de quality time met je Doodle en van alle nieuwe vaardigheden die je leert.  Bij elke stap voel je hoe je zelfvertrouwen en natuurlijke leiderschap groeien. Op den duur zijn jullie zo op elkaar ingespeeld, dat je Doodle en jij een echt trimteam vormen! 

Omdat we bij ons in de buurt geen trimmer vonden die onze labradoodle pup wilde trimmen, moesten we opzoek naar een ander alternatief. Dus kwamen we uit bij de cursus labradoodle trimmen van Wanda. Dat zagen we helemaal zitten om onze doodle gewoon zelf te trimmen. Dus deden we de cursus bij Wanda en wat een aanrader was dat. Ze vertelde ons niet alleen hoe we op een goede manier konden trimmen. Ze vertelde ons ook hoe we er voor konden zorgen dat het zo aangenaam mogelijk is voor onze pup. Ze geeft je het totaal pakket mee. Wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en raden het dan ook elke eigenaar van een doodle aan om het ook te doen

Jasmien Verlinden

Wat levert deze training jou en je Doodle op?

"Een sterke baas/hond relatie begint op de trimtafel"

Wist jij dat zelf de vachtverzorging oppakken het beste is dat je kunt doen om een solide basis te leggen voor een goede band met je Doodle of Waterhond? Als jij hem op tafel rustig leert te houden en zich aan jou over te geven vanuit vertrouwen en wederzijds respect, heb jij de eerste steen gelegd voor jouw natuurlijke leiderschap en zal je hondje in al jullie vormen van interactie beter naar jou luisteren. Bovendien is zelf trimmen ontzettend leuk om te doen en voor je hondje een stuk fijner!

Ik heb afgelopen week een zeer leerzame een op een workshop gekregen van Wanda. Na deze workshop en de bijgekregen online instructies durf ik voortaan helemaal zelfstandig mijn Doodle te trimmen… Het resultaat was super! Een aanrader voor alle doodle eigenaren…

Ans Steltenpool

En wat dacht je van de enorme besparing aan trimkosten?

Een Doodle of Waterhond wordt meestal elke 8 weken getrimd om de vacht gezond en gemakkelijk hanteerbaar te houden. De meeste baasjes zijn per keer ca € 100,00 aan trimkosten kwijt (ongeacht of de trimbeurt wel/niet naar hun zin was) Elke twee maanden € 100,00 maakt een investering van maar liefst € 600,00 per jaar. Ervan uitgaand dat je hond ca 15 jaar oud zal worden kost alleen de regelmatige vachtverzorging van je Doodle of Waterhond je al een slordig fortuin van € 9000,00 per hond!

Stel je voor dat je meerdere krullenbollen hebt!

Hoe fijn is het dan om al dat geld te kunnen besparen door eenmalig te investeren in leren hoe je ZELF “Je Doodle weer als fluffy pup trimt in 7 stappen?”

+

Ontvang 20% Cash back PER NIEUWE KLANT via het Pay it forward systeem.

Als jij, als tevreden klant,  jouw speciale ambassadeurs code deelt met andere Doodle baasjes. Krijg jij, zodra zij één van de DoodleComfort online trainingen (of de VIP 2-daagse) aanschaffen AUTOMATISCH 20% van de aankoopprijs op je rekening gestort…PER KLANT, bij elke nieuwe klant
(dus OOK als jij jouw aankoopbedrag  allang terugbetaald hebt gekregen! Hoe fijn is dat?

Zo help jij andere Doodle baasjes de vachtproblemen voorkomen waar jij zelf tegenaan bent gelopen: Doodlebaasjes die elkaar helpen.

Ook dat is DoodleComfort!

Nooit meer een trimster nodig. Hoe fijn is dat?

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Als jij genoeg hebt van al die klitten die op miraculeuze wijze van de ene op de andere dag lijken te verschijnen? 

En van al die zogenaamde experts op internet die jou allemaal verschillende adviezen geven? 

EN…

Als je ervan baalt dat je Doodle of Waterhond steeds weer korter bij de trimsalon vandaan komt dan je wilt.
Of als Poedel getrimd wordt.
Of als iets heel anders, dat totaal niet lijkt op jouw hondje.

Als jij je meerdere keren bezorgd hebt afgevraagd: “Waar is dat levende teddybeertje gebleven waarop ik ooit verliefd ben geworden?”
(of dat liever niet eens wilt afwachten…)

En als je elke keer weer veel geld betaalt voor een trimbeurt waar je niet blij van wordt in de hoop je knuffelbeertje weer terug te krijgen…maar die onweerstaanbare vacht die jouw hondje zo speciaal maakte…is in geen velden of wegen meer te bekennen.)

Vorige week een 1 op 1 trimworkshop bij me thuis gehad. Was ik al onder de indruk tijdens de puppy gewenningscursus, gedurende de trimworkshop merk je hoeveel kennis en vaardigheden Wanda heeft. Met veel liefde en geduld leert ze je hoe je het beste je hond, in mijn geval een aus. labradoodle, kunt trimmen zodat de doodle snuit behouden blijft en van die mooie volle berenpoten kunt creëren. Een aanrader voor iedere doodleeigenaar.

Jannie Bloemendal

Dit is DE workshop voor jou als...

De online trimworkshop is gericht op jouw volledige zelfredzaamheid.
Dit werkt 3 kanten op:

De DoodleComfort 7 stappen training is dus VEEL meer dan zomaar een trimworkshop!

Wat leer je allemaal in de training?

En ook...

Wat je ook leert en super belangrijk is voor het welzijn van je hondje (en wat helaas vaak fout gaat)...

En uiteraard leer je HET geheim van deze smid...

We hebben best wel even moeten nadenken of we deze trimworkshop zouden gaan doen. Omdat het toch een grote investering is (de workshop, maar daarnaast ook de benodigde materialen). Maar uiteindelijk dus toch besloten om dit te gaan doen. Wanda was rond 11 uur bij ons. Ze is de rust zelve en legt heel geduldig en rustig alles uit. Dit maakte dan ook onze Barbet pup van 5,5 maand heel rustig bleef en alles braaf onderging. Ik vroeg me van te voren wel af hoe hij zo lang op de tafel zou kunnen/willen blijven staan. Op een gegeven moment merkte je dan ook wel dat hij eigenlijk wilde gaan zitten, maar toen waren we ook al ver klaar. Hij is echt heel mooi geworden en we hopen en denken dat we het met behulp van de video’s volgende keer helemaal zelf kunnen. Rond 18 uur toen we helemaal tevreden waren ging Wanda weer naar huis. Ik zie zoveel Barbets op instagram langs komen die niet als een Barbet zijn getrimd, dat ik heel erg blij ben dat we hiervoor hebben gekozen en het nu zelf in de hand hebben 🙂 Wanda, bedankt voor de fijne dag en al je tips en uitleg.

Monique Janssen

Wat krijg je allemaal?​

Deze workshop is gemaakt vanuit de intentie om jou als baasje vachtexpert te maken over jouw Doodle. In andere woorden: om jou 100% zelfredzaam* te maken in de vachtverzorging en het trimmen van jouw Doodle, in het model dat JIJ mooi vindt.

 • Geen scheren
 • Geen poedelmodel
 • Geen andere rare looks die Doodles vaak krijgen

…maar jouw Doodle (of Waterhond of poedelkruising) in die prachtige, knuffelbare, fluffy look waar jij ooit verliefd op werd.

Om jou een 100% slagingskans te geven bestaat de workshop uit 2 onderdelen:

Theoretische deel

Jij zult je Doodle NOOIT echt goed en mooi kunnen trimmen als je niet OOK weet wat een optimale vachtverzorging inhoudt. Daarom ondersteun ik alle video’s niet alleen met extra informatie in tekst, maar ook met alle voorkennis die je nodig hebt om de juiste beslissingen voor je hondje te kunnen maken. Dit kun je uiteraard in je eigen tijd lezen.

Praktische deel

Jij wilt leren hoe jij je Doodle zo mooi mogelijk kunt trimmen. Dus herhaling is key! Daarom krijg jij ONBEPERKT toegang tot mijn stap voor stap instructievideo’s, zodat je je vaardigheden kunt blijven oefenen en verbeteren en je niet bang hoeft te zijn dat je IETS vergeet.

Dit zijn niet zomaar video’s: dit zijn super scherpe HD kwaliteit close up video’s, zodat het is alsof je over mijn schouder meekijkt, terwijl ik een Doodle met een vervilte vacht een volledige trimbeurt geef. Net alsof ik tijdens één van mijn privé trimworkshops naast je sta en jou instructies geef. Van het effectief en efficiënt borstelen van de vacht via het knippen van mooie, volle berenpoten tot het stress vrij en pijnloos uitplukken van de oren.

Ik leer jou je Doodle het lijf te geven dat het beste past bij zijn botstructuur, zodat hij er altijd op zijn mooist uitziet, in een praktische, maar mooie, fluffy vachtlengte. Inclusief een hoofd dat zijn unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Inhoud van de video’s:

Zo kan jouw Doodle of Waterhond er straks ook uitzien:

Hoe help ik jou verder nog om 100% trim redzaam te worden?

Omdat het mijn intentie is jou volledig zelfredzaam te maken in het trimmen van je hond in de fluffy look die JIJ mooi vindt & het welzijn van je hond in eigen handen nemen, is alles in de workshop daarop gericht.

Daarom krijg jij naast de toegang tot de online instructievideo’s: 

Jouw Doodle of Waterhond voor altijd klitvrij en fluffy: eeuwig pup!

6 maanden support

Alles in de online training is erop gericht om jou 100% zelfredzaam te maken, zodat jij EN over de juiste skills beschikt EN genoeg zelfvertrouwen hebt om je Doodle of Waterhond ook daadwerkelijk te trimmen. Ik weet namelijk dat veel Doodle workshops proberen baasjes slechts in een paar uur tijd hun hele Doodle te leren trimmen. 11 Jaar workshops geven heeft mij echter geleerd dat het onmogelijk is om jou in zo weinig tijd alles te leren dat je nodig hebt om je Doodle zelf EN klitvrij te houden EN in een mooi, fluffy model te trimmen. 

Bovendien begint het echte werk (en het vragen stellen) pas als je zelf aan de slag gaat, dus NA de workshop. Omdat jij na 2 dagen het grootste gedeelte van wat je geleerd hebt al weer vergeten bent, omdat je geen expert hebt om je te begeleiden en omdat jouw hondje thuis anders zal reageren dan in de workshop ruimte.

Daarom geef ik jou 6 maanden de tijd, zodat ik jou, door je vorderingen heen kan blijven volgen en de coaching en feedback kan geven wanneer jij dat nodig hebt. 

Ook meteen de juiste tools in huis?

Als je het fijn vindt om ook meteen de juiste scharen in huis te hebben, kun je mijn scharenset t.w.v. ruim € 400,00 erbij kiezen. De DoodleComfort scharen zijn nergens anders verkrijgbaar, want laat ik speciaal maken ALLEEN voor mijn klanten. Ze zijn messcherp, licht en geven een prachtig natuurlijk fluffy trimresultaat. Als je de set erbij besteld krijg je EN korting EN ik stuur ze GRATIS naar je toe, zodat je meteen aan de slag kunt

Het was een superleuke workshop waarbij ik heel veel geleerd heb! Wanda werkt rustig en met veel respect voor mijn hond. Het resultaat was dan ook schitterend! Zeker aan te bevelen!

Kristine Nauwelaerts

Deze online trimworkshop gaat je zoveel moois brengen!

Niet alleen leer je ZELF je Doodle te trimmen in het fluffy puppymodel dat waar JIJ zo gek op bent!

Het is gewoon heerlijk om zelf te kunnen bepalen wanneer jij je Doodle trimt, hoe en hoe lang je dat doet. Terwijl je in het comfort van je eigen huis bent.

Het komt de relatie met je Doodle enorm ten goede, omdat er geen afleiding is of tussenkomst van anderen.

Jij bepaalt ZELF hoe je Doodle eruit komt te zien en wat het beste bij jouw Doodle past.

En bedenk eens hoe geweldig het is om 1 op 1 creatief bezig te zijn met je Doodle en verantwoording te nemen voor de gezondheid en welzijn van jouw maatje dat altijd voor jou klaar staat en onvoorwaardelijk van je houdt!

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijot.
De website van Wanda sprak de juiste woorden.
Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”.
Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. En met verbazing keek ik naar het oren plukken, kleine pluizebolletjes lieten los alsof ze nooit vast hadden gezeten. Nobel genoot van de oormassage. Aan het eind zag hij er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen. Over 3 maanden wordt Nobel 1 jaar, en voor een puber reutje was hij behoorlijk geduldig in zijn eigen huis. Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!

Henriëtte MassenvandenBrink

Welk pakket past het beste bij jou?

Als jij nu staat te popelen om zelf aan de slag te gaan, hoef je enkel nog te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen past.

Mini

Het Mini pakket bestaat uit al het voorgenoemde ZONDER tools. Dit is het pakket voor jou als je zelf al spullen in huis hebt die je eerst wilt uitproberen of als je eerst wilt ervaren wat de workshop jou te bieden heeft, voordat je investeert in de juiste spullen

Medium

Het Medium pakket is voor jou als je zelf al een tondeuse en opzetkammen plus alle andere basistools in huis hebt en je enkel de speciale scharenset met korting wilt aanschaffen OF als je enkel of eerst met alleen de scharen wilt leren werken. 

Waar bestaat de scharenset uit?
1 x grove uitdunschaar t.w.v. € 135,00 (voor het uitdunnen en ontvilten vd vacht)
1 x 30 tands fijne effileerschaar t.w.v. € 125,00 (voor gezicht, puppy vacht en finetuning volwassen vacht)
1 x 24 tands effileerschaar t.w.v. € 110,00 (voor trimmen vh lijf en benen)
1 x kleine rechte schaar t.w.v. € 50,00 (voor alle basis + rondknippen van pootjes)

In een mooie faux leather etui t.w.v. € 35,00, zodat je alles veilig en mooi bij elkaar hebt. 

Large

Dit is HET pakket als je meteen alle tools (incl. in hoogte verstelbare trimtafel) t.w.v. € 1300,00 wilt aanschaffen. Zo weet je zeker dat je meteen tools in huis hebt die gegarandeerd werken op de vacht van jouw Doodle of Waterhond

Scharenset voor labradoodles en waterhonden
Labradoodle waterblazer
Labradoodle scheerset
Intensieve en leerzame één op één vachtverzorgings- en trimworkshop gehad van Wanda! Wanda is zeer betrokken, zorgvuldig, en deskundig en laat een prachtig resultaat achter. Heel geduldig met hond en baasje leert ze je alle kneepjes en geeft ondertussen veel tips en achtergrondinformatie over je hond en de verzorging die je hond nodig heeft. Ze weet ontzettend veel en deelt dit graag met je. Kortom, zeker een aanrader als je je doodle zelf wilt verzorgen! Haar Engelstalige boek is een goede ondersteuning en handig naslagwerk.

Sara Heinsbroek

Tough love alert!
Je krijgt deze pagina slechts 1 x te zien! Zodra je de pagina sluit, zal de url automatisch terugspringen naar de oorspronkelijk pagina met de oorspronkelijke prijzen (die een stuk hoger liggen) Maar omdat jij mijn speciale email hebt ontvangen, krijg je eenmalig de kans om je Doodle te leren trimmen in de fluffy look waar jij van houdt…met een hele fijne korting! 

Hurry Up!

Dit is wat je krijgt als je de workshop bestelt:

MINI pakket

online workshop ZONDER tools
497
297
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodle Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging

MEDIUM pakket

Online workshop met alleen scharenset
897
597
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodle Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging
 • Speciale scharenset t.w.v. ruim € 400,00
BEST DEAL!

LARGE pakket

Online workshop met alle tools
1797
1297
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodl Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging
 • Speciale scharenset t.w.v. ruim € 400,00
 • Trimtafel, trimkruk, scheerset enz t.w.v. € 900,00

Maar echte Doodle Doeners beloon ik graag en snelle beslissers al helemaal!

Dus sta jij te kwispelen van enthousiasme en kun je niet wachten om ZELF je Doodle te leren trimmen?

Als je VANDAAG NOG bestelt, beloon ik jouw enthousiasme met de volgende extra’s:

LET OP: deze extra's EN DEZE PRIJZEN gelden ALLEEN als jij NU bestelt!

Hurry Up!
Ik kan een heel verhaal van maken , maar ik zeg….gewoon doen want het is t echt waard!
Je leert de kneepjes en handigheid in 1 dag met daarnaast de trainingen online om op te frissen.( want je krijgt zoveel info)
Het was echt de dag waar ik naar uit keek😘.

Monique Bais

Dus...wil jij het beste voor jouw Doodle?

En zoek jij...

Een inhoudelijke training vol relevante kennis, inzichten, tools en vaardigheden?

Gemaakt door een vachtexpert die weet waar ze het over heeft en dat ook regelmatig laat zien?

Die jou kan leren je Doodle of Waterhond echt Doodle-ig en fluffy te trimmen? Met een hoofd dat het beste bij jouw Doodle’s karakter past?

En die geen loze beloftes doet, maar honderden voor en na foto’s en video’s heeft als bewijs?

En niet te vergeten… 

 • Nooit meer klitten!
 • Nooit meer je Doodle, Waterhond of poedelkruising korter geschoren dan je wilde!
 • Nooit meer je Doodle die eruit ziet als een poedel of iets anders, behalve de Doodle waarop je ooit verliefd werd

Schrijf je dan NU meteen in!

(en krijg als bonus toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop t.w.v. € 97,00!)

Hurry Up!

Dit is nogmaals wat je ontvangt:

MINI pakket

online workshop ZONDER tools
497
297
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodle Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging

MEDIUM pakket

Online workshop met alleen scharenset
897
597
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodle Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging
 • Speciale scharenset t.w.v. ruim € 400,00
BEST DEAL!

LARGE pakket

Online workshop met alle tools
1797
1297
 • Stap voor stap instructievideo's
 • video's van eerder gehouden online LIVE workshop
 • Toegang tot de online leeromgeving met alle relevante content
 • Bonus: toegang tot de online Klaar Met Klitten workshop voor extra hulp bij de basistechnieken
 • Alle theorie voor de juiste voorkennis over vachtverzorging
 • Lidmaatschap Doodl Trim Elite community voor alle vragen over Doodle vachtverzorging
 • Speciale scharenset t.w.v. ruim € 400,00
 • Trimtafel, trimkruk, scheerset enz t.w.v. € 900,00

10% van jouw investering investeer ik in een betere toekomst van de wereld, middels een gift aan het WNF. Het was misschien logischer geweest om een goed doel te kiezen, specifiek gericht op hondenleed, maar ik geloof dat het in ons aller belang is (van mens & dier: alle dieren, niet alleen honden) om te investeren in wat ons allen leven geeft 

Maar de beste bonus is natuurlijk dat je hondje super blij met je zal zijn!

Doodletrimster Wanda Klomp

Wat gebeurt er zodra je betaald heb?

Omdat veel mensen meteen willen beginnen met leren trimmen en niet zitten te wachten op 1 les per week, ontvang je meteen na inschrijving al toegang tot de totale training, middels een unieke login code die gekoppeld is aan jouw emailadres.

DUS…


Ben je overtuigd en wil je VANDAAG nog beginnen met trimmen?

Schrijf je dan NU in voor de online training “Leer je Doodle op fluffy wijze te trimmen in 7 stappen”.

Je hondje zal je dankbaar zijn!

Nog meer reacties van enthousiaste klanten

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda