DoodleComfort trimopleiding

Dan zoek ik jou!

Hoe zou jij het vinden om voortaan je geld te verdienen met je eigen droombedrijf, als gespecialiseerde Doodletrimster in jouw regio?

Om je eigen tijd te bepalen, de leukste klanten te helpen en je dagen door te brengen in het gezelschap van je favoriete viervoeters: Labradoodles!

Die droom kan nu werkelijkheid worden.

DoodleComfort zoekt enthousiaste Doodle baasjes die niet zomaar Doodletrimster willen worden, maar de beste Doodletrimster die ze maar kunnen zijn. Met alle skills en know-how, die onderscheidend zijn voor een echte DoodleComfort Doodletrimster.

Dit jaar gaat de DoodleComfort DoodleVitaal trimopleiding nieuwe stijl van start.
Met 1 op 1 begeleiding, dus alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om alle kneepjes van het vak te leren en je de benodigde skills door en door eigen te maken.

Er is plek voor max 6 start studenten die gedurende 1 jaar alle ins en outs van het vak willen leren en onder de Doodlecomfort vleugels een eigen succesvol bedrijf als Doodletrimster willen opstarten.

Iets voor jou? Lees dan snel verder…

Als gespecialiseerde Doodle en Waterhondentrimster geef ik de eerste en enige DoodleComfort opleiding in Nederland!

Speciaal voor hoogsensitieve / hoogbewuste Doodle baasjes, zoals jij, die dol zijn op het ras en graag een nieuwe levensinvulling zoeken binnen hun grootste passie: Doodles!

Dit is voor jou een unieke mogelijkheid om je te specialiseren in de uitdagende vachten van deze prachtige honden met hun zeer aaibare uiterlijk en karakter.

Dit is JOUW jaar!

Wordt 2024 jouw jaar?

Als jij ooit overwogen hebt om Doodletrimster te worden, is er geen betere tijd dan NU!
Nog nooit zijn er zoveel Doodles gekocht dan in de afgelopen 2 jaar. En nog steeds. Fokkers zitten voor de komende 2 jaar met overvolle wachtlijsten en al die hondjes zullen straks getrimd moeten worden.

Het vak van hondentrimmer was altijd al populair, maar Doodletrimster zijn is het neusje van de zalm. Niet alleen omdat het heerlijke honden zijn om mee te werken (en jij als baasje kunt dat als geen ander begrijpen), ook omdat er nog steeds maar weinig ECHT GOEDE Doodletrimmers zijn, die weten hoe ze een Doodle als Doodle moeten trimmen (en niet als een poedel of iets anders dat niet op een Doodle lijkt). En omdat de meeste Doodletrimmers NU al vol zitten, is er straks een overschot aan Doodles die JOU nodig hebben. Dus als het ooit het moment was om het roer van je leven totaal om te gooien, dan is dat NU!

Laat ik me eerst even voorstellen, zodat je weet met wie je van doen hebt.

“Ik ben Wanda Klomp: life coach, schrijfster en hondentrimster, gespecialiseerd in Doodles en Waterhonden.

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het onderwerp vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en ebooks gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 10 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Al het goede komt in drieën

Deze opleiding is volledig uniek!

DoodleComfort is meer dan vachtverzorging. Het gaat uit van het comfort van de baasjes EN het comfort van Doodles. En dit is niet zomaar een Doodletrimmer opleiding, het is een DoodleComfort Doodletrimmer opleiding. Een opleiding waarin je veel meer leert dan alleen een optimale vachtverzorging, maar waarin je leert holistisch te werken, volgens 3 pijlers, waarmee jij je niet alleen meteen onderscheidt van andere trimmers, maar je ook meteen een streepje voor krijgt bij je klanten:

De 3 peilers van de DoodleComfort Doodletrimster opleiding

Vachtverzorging algemeen

Je leert alles dat je moet weten om elke vacht de juiste voorbehandeling te geven, klitten te verwijderen en te voorkomen. Je leert hoe je de oren pijnloos en stressvrij kunt uitplukken, nagels kunt knippen en alle andere basisvaardigheden die elke goede Doodletrimster nodig heeft.

Vacht shaping

Je leert hoe je elke Doodle en Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen zonder scheren, zodat ze er altijd op hun natuurlijke best uitzien, met de juiste lichaamsverhoudingen en een hoofd dat het bijzondere karakter het beste weerspiegelt

Doodle Welzijn & Gezondheid

Omdat Doodles erg gevoelig zijn voor allerlei kwalen en ziektes, leer je alles wat je nodig hebt om met een ander oog naar vachten te kijken en naar de Doodles die jij op tafel hebt. Je leert hoe ziektes ontstaan en wat veel baasjes doen om de gezondheid van hun Doodle onbewust te ondermijnen, zodat je hiervoor goede adviezen kunt geven. Hoe je ziekte symptomen kunt herkennen en hoe je de juiste, natuurlijke middelen kunt geven om verder ziekteverloop te stoppen en waar mogelijk terug te draaien.

Dit is een verrijking van de opleiding (en jouw skills straks) die volledig UNIEK is in de hele wereld.

De hele dag tussen de Doodles: wie wil dat nu niet?

Geniet jij zo van je eigen Doodle, dat je je geen beter leven kunt voorstellen dan de hele dag te vertoeven tussen deze heerlijke knuffelwonders?

Dan is dit je kans!!

Als gespecialiseerde Doodletrimmer is je kostje gekocht!
De meeste huidige hondentrimmers hebben het vak geleerd op poedels en hebben geen of te weinig ervaring met het trimmen van Doodles en Waterhonden. Het resultaat: kort geschoren Doodles, als poedel geknipte Doodles of Doodles die er niet meer als Doodle uitzien, omdat de desbetreffende trimmer niet over de juiste skills beschikt om een Doodle een Doodle te houden. Kort gezegd: hier zitten de meeste Doodlebaasjes absoluut niet op te wachten!

Daarbij weten veel trimmers niet goed hoe ze met een Doodle moeten omgaan. Niet alleen qua vacht, maar ook qua persoonlijkheid en sensitiviteit.

Daarom is deze opleiding NIET bedoeld voor ervaren of aankomende hondentrimmers, maar juist voor baasjes die dol zijn op het ras en graag een nieuwe levensinvulling zoeken binnen hun grootste passie: Doodles!

En met alle nieuwe Doodles die de Nederlandse aardbodem de komende maanden zullen gaan bevolken, kun jij als DoodleComfort Doodletrimster een totaal nieuwe markt aanboren.

Dit is hoe jij straks kunt trimmen:

Onder de DoodleComfort paraplu

Als onderdeel van het DoodleComfort team is je kostje nog sneller gekocht!
Niet alleen kom je terecht in een markt waar nog steeds ontzettend veel vraag is naar goede Doodletrimmers, je kunt meteen gebruik maken van de naam en contactenlijst die ik in 12 jaar tijd heb opgebouwd.

Bovendien zal ik tijdens de opleiding regelmatig online melding doen van de trim activiteiten van mijn Doodletrimmers in spe en diverse promotie inspanningen verrichten om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan mijn team.

Zo spring je op een veilige manier (met zwembandjes om) in het diepe en kun je het grote werk (klanten genereren en marketing) aan mij overlaten.

Geen eigen trimsalon nodig

Heb je altijd al gedroomd van je eigen trimsalon, maar zie je het niet zitten om eerst een hele hondentrimopleiding te doen, waar je alle hondenrassen leert trimmen, terwijl jij eigenlijk alleen maar blij wordt van Doodles?

Dat komt prima uit, want ik heb me als all round hondentrimster juist gespecialiseerd in Doodles & Waterhonden, omdat ik A. het een uitdaging vond om die vachten weer mooi en fluffy te krijgen en B. ik me tussen Doodles en Waterhonden gewoon het meeste “thuis” voel.

Als je niet doet wat je gelukkig maakt, kun je je klanten ook niet gelukkig maken, dus de omgang met Doodles en Waterhonden werkt 2 kanten op. Succes verzekerd!

Helemaal, omdat ik je coach bij het opzetten van je bedrijf, zodat je geen 13 in een dozijn trimster wordt, maar je meteen al met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt en je kunt gaan voor de klanten waar JIJ het liefst mee wilt werken, met een inkomen waar jij blij van wordt. 

En heb je geen idee hoe je aan een salon moet komen?

Geen nood! Het hele idee van dit aantrekkelijke concept is dat jij met weinig kosten meteen aan de slag kunt.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Ik vertel je er graag ALLES over.

Sta jij al te kwispelen van enthousiasme?

Dus…heb jij genoeg van je huidige baan? Zoek jij een levensinvulling, waarin jij je volledig “thuis” voelt en waarbij je volledig begeleid wordt om de Doodletrimster te worden die jij weet dat je kunt en wilt zijn?

Ben jij er klaar voor om je leven een totaal nieuwe wending te geven en om dit jaar te gebruiken om jouw droomleven te realiseren, hoe dat er ook voor jou uitziet?

Schrijf je dan NU in om meer info te ontvangen en wie weet mag ik je binnenkort verwelkomen als aspirant DoodleComfort Doodletrimster.

Doodletrimster Wanda Klomp

JA, ik wil dolgraag DoodleVitaal trimster worden. Stuur mij meer info!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda