Privé Workshop

VIP 2-daagse

Wil jij leren je Labradoodle of Waterhond zelf weer als fluffy pup te trimmen?

 

Kies dan voor mijn VIP 2-daagse:

 

Een privé trimworkshop bij jou thuis waarin ik jou opleid tot een volwaardige en zelfredzame vachtXpert voor jouw Labradoodle of Waterhond. 

TRUE STORY

Stel je voor: je hebt een Doodle in huis gehaald en geniet ontzettend van zijn aanwezigheid. Hij is alles dat je gewenst hebt en nog veel meer. Je wilt voor hem zorgen, hem beschermen en hem het beste geven dat je maar kunt bieden. Je doet alles goed en neemt alle stappen die jouw hondje verzekeren van een gezond & gelukkig leven. De vachtverzorging is een eitje, want je pup lijkt enkel af en toe een borstelbeurtje nodig te hebben en verder niets. Zo gaan er snel wat maanden voorbij, waarin er geen vuiltje aan de lucht lijkt, tot die 1e trimbeurt. Je krijgt een grote klap in je gezicht als je je prachtige pluizenbolletje ineens terug krijgt. Dat dunne, korte, zielige, bevende ratje lijkt in geen enkel opzicht meer op de prachtige, fluffy Doodle die jij had achtergelaten. Je slikt een paar keer diep en vraagt je af “wat heb ik verkeerd gedaan”? Of je Doodle is inmiddels zo vervilt dat je de hondentrimmer maar uitstelt, uit angst een kaal ratje terug te krijgen.

Dit laatste overkwam Linda die met haar Doodle Noara in 2011 één van mijn eerste klanten was en die, omdat ze gewend was de vacht van een Retriever te verzorgen, dacht dat een Doodle vacht net zo gemakkelijk zou zijn, totdat ze besefte dat het niet zo simpel lag.

“We hadden echter te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wilt de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Voor heel veel baasjes ziet de eerste trimervaring er ongeveer zo uit. Of je nu wel of niet voldoende info van de fokker hebt meegekregen, de vachtverzorging is voor de meeste baasjes een te grote uitdaging. De eerste trimbeurt is niet wat je ervan gehoopt had en je hondje heeft misschien wel een hele negatieve ervaring gehad, die je niet zo snel meer recht trekt. Dat eerste angstbeeld kan nieuwe trimervaringen vrij lastig voor hem maken.

“Ik ben Wanda Klomp: life coach, schrijfster en hondentrimster, gespecialiseerd in Doodles en Waterhonden.

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het onderwerp vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en ebooks gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 9 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Jij en je Doodle

Is jouw Doodle je kindje? Je allerbeste maatje en je grootste steun en toeverlaat?

Dan wil je de beste ouder zijn die je kunt zijn en hem of haar het best mogelijke leven bieden. Inclusief de best mogelijke verzorging. Qua vachtverzorging en qua gezondheid.

Maar hoe vaak gaat het daar niet mis?
Wordt je hondje in jouw ogen veel te kort geschoren of in een vreemd model getrimd?
Krijgt het al op jonge leeftijd te maken met oorontstekingen, darmproblemen of andere kwalen?
En waar je misschien dacht de vacht van je hondje zelf gemakkelijk te kunnen bijhouden, middels regelmatig borstelen en kammen, loop je ineens aan tegen klitten en viltplekken, die je onmogelijk zelf de baas kunt.
Dit was vast niet wat jij voor ogen had voor jullie beide.

Dit is jouw kans om je hondje te helpen.
Om zijn welzijn in eigen handen te nemen.
Om jullie band te versterken.
Om je hondje precies dat te geven wat het nodig heeft.
Voor een lang gelukkig en gezond leven.

Hoe zou jij het vinden om voortaan jouw hondje helemaal zelf te kunnen verzorgen en trimmen? Zonder tussenkomst van hondentrimmer of dierenarts?

Leer nu je Labradoodle of Waterhond zelf trimmen. Want zodra jij de juiste trimvaardigheden onder de knie hebt, bespaar je je hondje een stressvolle rit naar de hondentrimsalon en voorkom je angstige momenten voor je hondje in een vreemde omgeving. En daarbij kun je jezelf een hoop geld besparen op een hondenleven, omdat je vanaf nu je Labradoodle of Waterhond zelf trimt in een voor hem veilige en vertrouwde omgeving, namelijk thuis.

Tijdens de VIP 2-daagse  (een privé workshop van 2 dagen met een oefenperiode van 8 weken ertussen) staan jij en je hondje volledig centraal. Ik geef je alles wat ik heb en leer ik je alles wat ik weet, zodat je vol kennis, inzichten, vaardigheden en met de juiste professionele tools, voldaan, trots en zelfverzekerd ZELF voortaan aan de slag kunt

Recente Doodle metamorfoses (zo kan jouw hondje er straks ook uitzien)

Waarom kiezen voor een privé trimworkshop voor je Doodle?

 • Bij jou thuis kunnen we de workshop aanpassen aan wat jouw hondje en jij nodig hebben: ik ben er voor jullie. Kortom: geen afleiding van andere honden of nieuwe prikkels. 
 • Omdat jij en je hondje je gewoon prettiger en zekerder voelen in jullie eigen vertrouwde omgeving
 • Omdat je vindt dat jouw hondje het allerbeste verdient en je er zeker van wilt zijn dat hij/zij de best mogelijke zorg krijgt
 • Omdat je niet alleen alles wilt leren over een optimale vachtverzorging, maar ook over natuurlijk leiderschap, Doodle welzijn en hoe je de band met jouw hond kunt versterken: alle belangrijke dingen die zoveel verder gaan dan wat het oog ziet
 • Omdat een hele dag vol persoonlijke aandacht de allerbeste optie is om snel en zonder afleidingen het zelf trimmen en alles wat daarbij komt te leren en alle vragen te stellen die je hebt.
 • Omdat ik je alles geef dat ik heb qua energie, enthousiasme en expertise en pas weg ga als JIJ tevreden bent
 • Omdat ik uiteraard meehelp op het moment dat je het even niet meer ziet zitten, zodat je zelfs als je halverwege moe wordt, toch een prachtige nieuwe Doodle of Waterhond aan de workshop overhoudt.
 • Omdat ik je er doorheen trek als je je even onzeker voelt
 • Omdat het je heel praktisch scheelt in reistijd, voorbereidingen enz. Het enige dat je hoeft te doen is je agenda vrijhouden op de afgesproken dag en samen met je hondje veel plezier beleven terwijl je alles leert dat je moet weten om het voortaan zelf te kunnen.
 • Omdat je graag in alle rust werkt, met alle persoonlijke aandacht voor jou en je hond
 • Omdat ik je laat werken met professionele spullen, speciaal voor Doodle en Waterhond vachten (waarbij je je eigen set mag houden).
 • Omdat je gewoon zin hebt in 2 daagjes quality time met je Doodle of Waterhond, waarop je ook nog leert hoe je de band met hem/haar kunt versterken en je je natuurlijke leiderschapsrol op kunt pakken.

EN TOT SLOT:
Omdat ik je ALLES leer om VOLLEDIG zelfredzaam te zijn in de vachtverzorging en het modelleren, waardoor je NOOIT meer een hondentrimmer nodig hebt en DUIZENDENDEN Euro’s bespaart, want een Doodle of Waterhond moet uiterlijk elke 8 weken getrimd worden om de vacht gezond en klitvrij te houden. Dat betekent een besparing van € 7.000 tot € 13.000 (afhankelijk van de prijs) per Doodle in 15 jaar tijd! 

Dit allemaal en nog veel meer…
IN HET COMFORT VAN JE EIGEN HUIS

Aan het einde van elke dag laat ik je achter met een rugzak vol kennis, inzichten, tools, vaardigheden en bewustzijn over wat jouw hond nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden en kun je met trots zeggen dat je er alles aan gedaan hebt om je lieveling het beste te bieden. 

Je Doodle of Waterhond zal je dankbaar zijn. 

Enthousiast geworden?

Maak dan je interesse voor deze privé workshop kenbaar door onderstaand formulier in te vullen met je gegevens, dan stuur ik je de informatie van deze privé workshop door.

 

Reacties van enthousiaste klanten

Voor wie is deze workshop de beste keuze?

Deze workshop is de beste oplossing voor jou als:

 • Jij een Doodle of Waterhond of andere poedelkruising met klitgevoelige vacht hebt
 • Je een Waterhond hebt die je wilt leren in showmodel te trimmen
 • Jij negatieve ervaringen hebt met andere workshops/trimmers en daarom ECHT GOED zelf wilt leren trimmen
 • OF als je je pup van meet af aan ZELF de beste zorg wilt geven en event. negatieve ervaringen wilt voorkomen
 • Je Doodle sensitief is en/of speciale zorg en aandacht nodig heeft
 • Jij het belangrijk vindt om de tijd te kunnen nemen voor je hondje en jezelf tijdens de workshop
 • Je het belang van een positieve associatie voor je hondje erkent en daarom kiest om de workshop in 2 dagen/delen te doen, wat ook voor jou beter behapbaar en fijner is
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jouw hondje! (eigen territorium, zo min mogelijk ruis/stress/afleiding van andere honden met de ruimte om je hondje de zorg, aanpak en rust te geven die hij nodig heeft op dat moment)
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jezelf! (comfort van je eigen huis, alle persoonlijke aandacht, mogelijkheid om al je vragen omtrent Doodle welzijn te stellen, zonder afleiding van andere mensen/honden + stap voor stap coaching, zodat je ZEKER WEET DAT JE HET OOK ECHT KUNT, OOK NA DE WORKSHOP d.m.v. de online video training als digitaal naslagwerk en een jaar lang Comfort & Care coaching door mijzelf)
 • Jij je beseft dat Doodle vachtverzorging nu eenmaal een dure aangelegenheid is; vele malen duurder, dan de aanschaf van je hondje
 • Jij je beseft dat, ondanks dat je veel geld betaalt voor het trimmen, niet alle hondentrimmers jouw hondje trimmen in het model dat JIJ mooi vindt
 • Jij dol bent op de fluffy look van je Doodle en hem ALTIJD zo wilt houden (dus niet geschoren, niet als poedel en niet als een hondje dat je niet meer herkent) MET EEN FLUFFY HOOFD dat zijn unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt
 • Jij daarom niet zomaar een workshop wilt doen, maar één die jou volledig zelfredzaam maakt in het trimmen van je hondje in de fluffy look waar JIJ van houdt
 • Jij het zelf trimmen beschouwt als DE kans om een sterke band met je Doodle op te bouwen en zijn welzijn in eigen handen te nemen
 • Jij je beseft dat zelf doen uiteindelijk VEEL MEER oplevert dan laten doen, niet alleen qua enorme geldbesparing aan trimkosten
 • Jij je beseft dat zelf trimmen op de JUISTE manier OOK inhoudt dat je de juiste professionele trimmaterialen in huis zult moeten hebben
 • Jij begrijpt dat dat veel verder gaat dan enkel de aanschaf van een borstel en schaar en dat de juiste proff materialen veel geld kosten
 • Je professionele, persoonlijke begeleiding wenst
 • Je bereid bent EENMALIG de juiste investering te doen om je Doodle DE REST VAN ZIJN LEVEN ZELF de beste zorg te kunnen bieden

Vul onderstaand formulier in voor meer info