Privé trimworkshop: Leer hoe je ZELF je Labradoodle weer als fluffy pup trimt en het welzijn in eigen handen neemt

Tijdens de VIP Vitaal 2-daagse leer ik jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

“Ik ben Wanda Klomp: life coach / healer, schrijfster en Doodle en Waterhonden VachtXpert, maar je mag mij ook de Doodle transformatie coach noemen, want DoodleComfort gaat om de transformatie van jou en van je Doodle. 

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het Doodle vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en e-books gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 12 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Omdat ik in mijn werk en online zoveel Doodles met gezondheidsproblemen tegenkwam ben ik een natuurkundige opleiding voor dieren gaan volgen, waarin ik leerde hoe ziektes ontstaan, hoe je symptomen kunt herkennen en hoe je een hond kunt ondersteunen en genezen met natuurlijke middelen. Al bij de eerste lessen wist ik: dit is iets dat ALLE Doodle baasjes moeten weten!

In een wereld vol misinformatie en ellende die gemakkelijk te voorkomen is wil ik het verschil maken.

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle ZELF de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste eerste stap. Maar zelf weten hoe je je hondje gezond kunt houden is net zo belangrijk! Beide zijn voor mij een belangrijke factor voor het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

Ook jij kunt dit leren!

Wil jij niet zomaar leren...

Dit is waar je je op mag verheugen met jouw Doodle:

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan snel meer informatie aan:

Zo fluffy kan jouw hondje er straks ook uitzien:

Reacties van enthousiaste klanten

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda