Privé trimworkshop: Leer hoe je ZELF je Labradoodle weer als fluffy pup trimt en het welzijn in eigen handen neemt

Tijdens de VIP Vitaal 2-daagse leer ik jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

“Ik ben Wanda Klomp, Doodle & Waterhonden VachtXpert en schrijfster van het boek “Van Scruffy naar Fluffy. Hoe je je Doodle gezond, gelukkig, fluffy en klitvrij kunt houden”.

Toen ik nog in de trimsalon van mijn moeder werkte (en er over Doodle vachtverzorging nog niks te vinden was op internet), kregen we elke dag vervilte Doodles en Waterhonden binnen. Super frustrerend, want scheren deden wij niet, dus al die honden moesten eerst volledig ontklit en ontvilt worden, voordat ze in model konden worden getrimd…fysiek het zwaarste werk dat je kunt doen als trimmer. En ook voor de honden zelf geen pretje. In eerste instantie gaf ik de baasjes de schuld, voor het “verwaarlozen” van hun hond. Totdat ik besefte dat die baasjes, zonder de juiste informatie, tools en instructies geen idee hadden van hoe ze met de vacht om moesten gaan. Geen wonder dat dat ze hun Doodle niet ZELF klitvrij konden houden. Ik besloot het probleem bij de wortel aan te pakken en baasjes de oplossing te bieden. 

Zo ontstond 12 jaar geleden eerst Doodletrimster.nl en later DogComfort.nl (nu DoodleComfort.nl). Door de allereerste trimworkshops voor Doodle en Waterhonden baasjes te ontwikkelen en daarover te gaan schrijven heb ik Doodle vachtverzorging op de kaart gezet. 

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste 1e stap. Bovendien is zelf trimmen voor mij de eerste stap in het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

Al 12 jaar lang leer ik baasjes hoe ze hun Doodle of Waterhond zelf als een pro kunnen trimmen, in de fluffy puppy look die zij mooi vinden ZONDER scheren! en heb ik al honderden baasjes mogen helpen hun hondje ZELF de beste verzorging te bieden en nog meer van het baas-zijn te genieten.

Wil jij niet zomaar leren...

Vraag dan hier snel meer informatie aan:

CADEAUTJE!

Krijg GRATIS toegang tot de Doodle Transformatieschool

Er staat jou, als geïnteresseerde in de VIP 2-daagse een grote verrassing te wachten! Ik geef je een week lang GRATIS toegang tot mijn nieuwe Doodle Transformatie School waarin ik je de essentiële basis elementen leer van Doodle(vacht)verzorging!
Ik ga je nog niets verklappen, maar er is nog veel meer …en op de Welkom pagina in de school vind je de link naar de VIP 2-daagse infopagina.

Dus vul het formulier in en neem snel een kijkje!

Zie je daar! 

Zo fluffy kan jouw hondje er straks ook uitzien:

Reacties van enthousiaste klanten

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda