Online trimworkshop Gratis proefvideo's

Wat goed dat jij wil leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in het natuurlijke, fluffy model waar jij van houdt. Dat gaat jullie beide zoveel brengen!

Ik weet hoe spannend het kan zijn om iets nieuws aan te leren, zeker als je nog nooit een trimschaar in handen gehad hebt en je als de dood bent om je hondje zeer te doen!

Toen ik Joy voor het eerst ging trimmen was ik OOK best zenuwachtig. Terwijl ik al tientallen hondjes op tafel had gehad: het feit dat het je EIGEN hondje is, maakt de hele situatie kwetsbaarder. Maar ik weet OOK wat het trimmen je allemaal gaat brengen en heb in 13 jaar tijd ervaren dat IEDEREEN dit kan leren. Dus ik help je graag over die eerste drempel heen.

GRATIS PROEFVIDEO’S

Om het leren zelf trimmen zo laagdrempelig mogelijk voor je te maken heb ik 3 instructievideo’s op deze pagina gezet. Ik wil jou vragen met deze video’s aan de slag te gaan, zodat je zelf op veilige wijze kunt zien en ervaren wat je van de online trimworkshop mag verwachten. Beschouw dit als een soort proefworkshop om over je eerste schroom heen te komen.

Mocht je vervolgens kiezen om ervoor te gaan, dan wil ik jou OOK NOG belonen met een eenmalige code voor 20% korting op de online trimworkshop MINI pakket (dat is de training zonder tools; de meest laagdrempelige optie). Wil je meteen voor het medium of Large pakket gaan, zodat je ook meteen de juiste spullen in huis hebt, stuur me dan even een whatsapp bericht (06-29522130), zodat ik daar 20% korting op kan regelen voor jou.  

Iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!

Om die proef op de som te nemen en ik het een no brainer beslissing voor je wil maken om mijn online trimworkshop in huis te halen, bied ik je een unieke constructie aan die uit 4 pijlers bestaat:

1. Niet-goed-geld-terug garantie (omdat ik mijn hand in het vuur steek voor de inhoud van deze training en ik vind dat het een must is voor ieder Doodle (of Waterhond) baasje, wil ik het aanschaffen een no brainer voor je maken. Daarom krijg je je geld terug als je na het bekijken van, oefenen met de online instructies en mijn feedback op je vragen, aangeeft NIKS nieuws geleerd te hebben).

2. Pay it Forward actie
Omdat ik weet dat Doodle baasjes het beste willen voor elkaar(‘s Doodles), omdat het leven superduur is geworden en ik een positieve tegenkracht wil vormen tegen het huidige geldsysteem, wil ik een beweging in gang brengen: Doodle baasjes die elkaar helpen! Dit houdt in dat als jij zo blij bent met wat je via de online trainingen (of het boek) geleerd hebt, dat je voelt dat ANDERE baasjes hier OOK baat bij zullen hebben, dan kun jij je inschrijven als DoodleComfort ambassadeur en krijg je met je persoonlijke link 20% van de aankoopprijs die door jou doorverwezen nieuwe Doodlebaasjes besteden, teruggestort op je rekening.  Zo help je andere baasjes HUN leven Doodlecomfortabeler te maken TERWIJL je er OOK nog eens geld aan verdient EN nog belangrijker: we zorgen er SAMEN voor dat Doodles niet meer onnodig geschoren hoeven te worden of een stressvolle trimbeurt hoeven te ondergaan.

WIN-WIN-WIN voor iedereen! 

3. Toegang tot de online leeromgeving + 6 mnd online coaching
Omdat DoodleComfort gericht is op jouw zelfredzaamheid, zijn alle trainingen verzameld in een state of the art online leeromgeving, waar je meteen na aankoop de link voor ontvangt. Niet alleen kun je hier (zelfs met een app) dag en nacht toegang toe krijgen, je hebt OOK nog eens recht op 6 mnd lang online coaching van mijzelf! Dus zelfs als je ergens anders een trimworkshop gedaan hebt, maar je bent een deel van de technieken alweer vergeten of je wil je skills blijven verbeteren, dan is de online leeromgeving your place to go!

4. Doodle Trim Elite community
Als nieuwe Doodle Transformer word jij automatisch lid van de Trim Elite community. Hier kun je al je vragen stellen, voor en na foto’s posten, sparren en connecten met je mede Doodle Transformers en sta je er dus nooit alleen voor! Hoe fijn is dat?

Dus, neem jij OOK de stap naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven?

Je Doodle zal je dankbaar zijn! 

Dit is wat de DoodleComfort trimmethodiek inhoudt:

Eager om OOK te beginnen met leren?

Stap 1. Gratis proefvideo's

Smaak te pakken? Check dan wat de online trimworkshop inhoudt en gebruik deze kortingscode: eenmalig20 om je VANDAAG nog in te schrijven

(Let op: deze code is slechts eenmalig en maar 3 dagen geldig. Daarna geldt de reguliere prijs weer)

Labradoodle trimtafel

Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen" ( incl GRATIS Klaar met Klitten training t.w.v. €97,00!)

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste bij zijn botstructuur past, zodat hij er altijd op zijn allermooist uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt ook VachtXpert over je eigen Doodle!

Wil je liever persoonlijke aandacht krijgen? Schrijf je dan in voor één van de laatste 2 plekjes voor de groeps VIP workshop van 24 augustus a.s. en krijg maar liefst € 250,00 korting!

Labradoodle privé trimworkshop

Transformeer je Doodle, Transformeer jeZelf (nu € 250,00 pilotkorting voor de laatste 2 deelnemers!!!)

Deze eerste workshop is gericht op het zelf leren trimmen (omdat dat eerste contact met je Doodle je helpt je hart te openen, waardoor je letterlijk meer open gaat staan voor innerlijke boodschappen) van je Doodle. En op bewustwording van de energie uitwisseling tussen jullie beide, die van grote invloed is op hoe je Doodle op jou reageert tijdens het trimmen en andere interacties (maar tijdens het trimmen is de perfecte kans om hiermee te werken, omdat je Doodle op tafel altijd zijn ware kleuren laat zien). Zo leer je niet alleen hoe je je Doodle kunt trimmen in de beste versie van zichzelf, maar krijg je ook inzicht in hoe de beste versie van jouZelf eruit ziet (en hoe ver je daar misschien vanaf bent gegroeid, m.a.w. in hoeverre jij zo geconditioneerd bent dat je "geleefd" wordt door al je belemmerende overtuigingen en hoe je Doodle deze in jou spiegelt als niet pure energie.

 

 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda