Doodle Joy VIP groeps workshops Scroll verder...

Empower jeZelf via (het transformeren van) je Doodle

Wil jij niet alleen leren hoe jij ZELF je Doodle kunt trimmen in de beste fluffy versie van zichzelf
(wat al wat joy terugbrengt in je leven)? 

MAAR…

Wil jij OOK weten hoe jij de interactie met je Doodle kunt gebruiken als spiegel om joy terug te brengen in alle aspecten van je leven en zo in wezen je hele EIGEN leven te transformeren?

Dan zijn deze unieke  groepsworkshops voor jou!

vanuit het concept van Doodle Rejoice learning, leer jij in 3 stappen, via 3 VIP groepsworkshops, op de meest joyfulle manier, in verbinding met 3 andere gelijkgestemde vrouwen, hoe jij je leven verrijkt en rejoicet, met je Doodle als spiegel voor je eigen innerlijke disbalans (belemmerende patronen, overtuigingen en energieën). 

Deze workshops zijn 12 jaar in the making geweest.

12 Jaar waarin ik steeds weer een puzzelstukje kreeg van de reis van Zelf-sabotage naar zielsmagie die het leven ons op diverse manieren voorspiegelt. Nu ik die puzzel eindelijk af heb sta ik te popelen om jou te helpen je eigen puzzel op te lossen. Want waarom is je Doodle in jouw leven gekomen? Als jij net als ik gelooft dat alles een hogere bedoeling heeft (omdat toeval niet bestaat), is jouw Doodle ook niet “random”. 

Jij bent namelijk net zo hoogsensitief als je Doodle en de kans is groot dat hij hier is om jou te helpen dat stuk weer te her-inneren, zodat jij jouw soulpurpose kunt gaan leven en de ware joy voor jeZelf kunt gaan creëren. Dit is iets waar we allemaal naar streven, maar waar het leven ons vaak vanaf houdt: een soort van strijd tussen het licht en het duister in en buiten onsZelf. Dat begint zodra we afleren te voelen om ons vervolgens te settelen in ons “veilige” hoofd en van daaruit in de maat te lopen, met de massa mee. Dit is de start van onze Zelf-sabotage: we denken dat we leiderschap hebben over ons eigen leven, maar in werkelijkheid zitten we vast in een rat race en een leven dat ons aangeleerd wordt te ambiëren. De enige keren dat we merken hoe onvrij we eigenlijk zijn is als we ons fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel of zelfs seksueel gestresst voelen (wat voor vele van ons dagelijks is, maar we negeren dat gevoel of verzwakken het middels één van de vele tools die deze “consumptie” maatschappij ons zo gul aanbiedt) en rennen als een kip zonder kop “vrolijk” verder. Misschien heb je nog wel grote dromen, maar de meeste van ons hebben al vroeg geleerd dat “dromen bedrog” zijn en dat je “blij moet zijn met wat je hebt”.  Wat datgene is dat je ECHT hebt, daar heb je geen flauw benul meer van en dat is maar goed ook, want als je ECHT zou weten hoe krachtig je eigenlijk bent, zou je meteen uit de rat race stappen, je niet meer laten manipuleren vanuit jouw angst voor onveiligheid (dat jou aan alle kanten voorgespiegeld wordt) en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

Mijn eigen levenslange reis van Zelf-sabotage naar zielsmagie heeft mij doen inzien dat alle beperkingen die ik mezelf oplegde een enorme spiegel waren, niet alleen voor al mijn eigen belemmerende overtuigingen (waarvan alle kern overtuigingen karmisch bleken te zijn, dus heel lang nodig hadden om te helen), maar vooral ook voor de rest van de mensheid. En hoe ik door hier inzicht in te krijgen en de weg terug naar mijn EIGEN licht (InnerPower) te vinden, een soort van “gegroomed” werd om ANDERE mensen te helpen HUN licht weer te vinden. Want zolang jij niet vanuit dat licht leeft, saboteer jij jeZelf ook feitelijk (en dat merk je in alle weerstand die je in welke vorm dan ook in jezelf en in je leven ervaart). Maar…omdat jij al zo lang vanuit je hoofd leeft en zo ver van je innerlijke licht verwijderd bent, heb je dat zelf niet door. En dat is precies waarom jouw Doodle in je leven gekomen is.  

Misschien ben jij je al bewust van je eigen hoogsensitiviteit en alle gaven die in jou verschuild liggen. Misschien heb je nog geen clue, maar voel je je om de een of andere reden TOCH aangetrokken tot wat je hier leest. het waarom maakt niet uit. Dat je hier bent zegt genoeg (want als je hier bent, ben je hier door je eigen licht of onzichtbare hulp naartoe geleid en daar ben ik heel blij mee).
Ik heb workshops ontwikkeld waarin we met een klein groepje gelijkgestemden samen met onze Doodles aan de slag gaan. Deze workshops brengen jou stap voor stap, met je Doodle als spiegel, weer bij je ware natuur en het leven waar jouw ziel naar verlangt.

Groeps VIP workshops

Labradoodle privé trimworkshop

1. Transformeer je Doodle, Transformeer jeZelf

Deze eerste workshop is gericht op het zelf leren trimmen (omdat dat eerste contact met je Doodle je helpt je hart te openen, waardoor je letterlijk meer open gaat staan voor innerlijke boodschappen) van je Doodle. En op bewustwording van de energie uitwisseling tussen jullie beide, die van grote invloed is op hoe je Doodle op jou reageert tijdens het trimmen en andere interacties (maar tijdens het trimmen is de perfecte kans om hiermee te werken, omdat je Doodle op tafel altijd zijn ware kleuren laat zien). Zo leer je niet alleen hoe je je Doodle kunt trimmen in de beste versie van zichzelf, maar krijg je ook inzicht in hoe de beste versie van jouZelf eruit ziet (en hoe ver je daar misschien vanaf bent gegroeid, m.a.w. in hoeverre jij zo geconditioneerd bent dat je "geleefd" wordt door al je belemmerende overtuigingen en hoe je Doodle deze in jou spiegelt als niet pure energie.

Labradoodle ziektes

2. Heel je Doodle, Heel je jeZelf I (nog onder constructie)

Als je je het trimmen al wat meer eigen hebt gemaakt en je bent eager om het stukje welzijn verder op te pakken, ga je in deze workshop leren over gezondheid: wat het eigenlijk is (en wat stress is), hoe ziekte ontstaat, hoe je ziektesymptomen herkent (zonder dat dit al in bloedonderzoek kenbaar is), hoe de maatschappij ons weerhoudt van ZELF-genezing en hoe je ziekte in jeZelf en je Doodle kunt voorkomen en genezen met natuurlijke middelen.

Doodle gezondheid workshop

3. Heel je Doodle, Heel je jeZelf II (nog onder constructie)

Waar we in deel I van deze workshop voornamelijk naar je Doodle hebben gekeken, zijn ziekte symtomen en zijn heling, kijken we in deze workshop naar JOUW innerlijke disbalans en hoe jouw lichaam deze naar buiten toe uit (want zo binnen, zo buiten en andersom). Alle antwoorden zitten namelijk al in jou besloten. Je hoeft enkel om antwoorden te vragen en je weten hoe je die antwoorden kunt ontvangen.

Doodle empowerment

4. Je Doodle als spiegel en gids voor je eigen transformatie (nog onder constructie)

In de vorige 2 workshops ben je al een stukje met jeZelf en je eigen lichaam bezig geweest, als de zon waar jouw leven om draait (jij bent de kern). Heb je de smaak te pakken en wil je nu ook gaan kijken hoe je eigen LEVEN kunt transformeren? Dan krijg je in deze workshop alle tools en inzichten om te ontdekken wie je daadwerkelijk bent, wat je soulpurpose is en hoe jij het leven kunt creëren waar je ziel naar verlangt (want alleen dat leven zal jou echt gelukkig maken en daar heb jij als mens recht op!)

Privé coaching & healing

Labradoodle healing

1. Baas & Hond Gezond healing sessies (online of bij jou thuis)

Vanuit de gedachte dat alles energie is, en ziektes niet vanuit het niets ontstaan, is het vrij logisch dat jouw sensitieve Doodle jouw energie van jongs af aan heeft overgenomen en daar letterlijk & figuurlijk ziek van is geworden (of gedragsproblemen laat zien) als een spiegel voor je eigen noodzaak tot heling. Tijdens deze healing sessies geef ik niet alleen jouw Doodle diverse energetische behandelingen, we kijken OOK naar jouw leven en waar de energie in jou is gestagneerd. Op deze manier worden zowel jij als je Doodle geheald en kunnen jullie beide met een schone lei weer verder leven.

Honden coaching

2. Baas over je Doodle, Baas over je Leven spiegeltraject

Loopt jouw leven niet helemaal zoals je wil? Gaan er bepaalde dingen stroef, heb je continu het idee tegen de stroming in te zwemmen? Voel je je gespannen (fysiek) of gestresst (mentaal) en voel je de behoefte om vrij te zijn van alles wat je tegen lijkt te houden om het leven van je dromen te leiden, waarvan je weet dat het mogelijk is, maar het lukt je maar niet? Heb je alles al gedaan om jezelf te fixen, maar lijkt niks te helpen? Kortom: mis je een groot stuk zelfleiderschap en zie je dat terug in hoe je Doodle op jou reageert? Hoe zou het dan voor je zijn om je Doodle te gebruiken als jouw personal life en succes coach? Lees HIER verder hoe ik jou SAMEN met je Doodle op je zielspad help te brengen (want waarschijnlijk is dat wat je onbewust zoekt).

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda