Welkom bij DoodleComfort

Scroll verder naar beneden…

Welkom lieve Doodle Transformer!

Wat goed dat jij wil leren je eigen hondje ZELF klitvrij te houden en te trimmen in het natuurlijke, fluffy model waar jij zo van houdt. Dat gaat jullie beide heel veel brengen! 🙂 Omdat veel Doodle baasjes op deze website terecht komen zonder echt helder te hebben wat er allemaal bij een optimale Doodle vachtverzorging komt kijken, heb ik deze pagina opgesteld. Niet alleen geven deze gratis extra’s jou een duidelijker beeld over wat jouw Doodle ECHT nodig heeft om lekker in zijn vacht te zitten. Het geeft jou een goed idee van waar DoodleComfort voor staat en of dat is wat jij zoekt. Zo ja, dan kun je onderaan de pagina de training van jouw keuze vinden. 

Oh en als je heel graag NOG een leuk extraatje wil, zoek dan even verbinding met mij door mij via Whatsapp (06-29522130) een recente, duidelijke foto van je Doodle te sturen (of de pup die je op het oog hebt). Dan geef ik je een GRATIS en VRIJBLIJVEND trimadvies of vachtconsult op maat. Natuurlijk mag je me hier ook appen om een belafspraak te maken, als alle info je een beetje teveel wordt (ik geloof in kennis is macht en geef jou graag de nodige info en inzichten die jou helpen de beste keuzes te maken voor je hondje 🙂

Puppy Proof Prep sheets

Labradoodle puppyverzorging

Voor wie net een pup in huis heeft of er binnenkort één krijgt: deze prepsheets staan vol met handige tips:

1.  Dogcomfort_prepsheet_NancyNotes1-2
2. Dogcomfort_prepsheet_NancyNotes2-1

Interessante e-books

Podcast

En beluister deze podcast ook vast even (let op: het genoemde aanbod geldt niet meer (als member van de Doodle Transformatieschool krijg je zowieso al korting op de online trainingen en VIP 2-daagse 🙂

En dit is een voorproefje van wat je leert als je de online trimworkshop aanschaft:

Training aanbod

1. Online Klaar met Klitten training. NU SLECHTS € 47,00 (i.p.v. € 97,00) + KORTING OP DE ONLINE TRIMWORKSHOP!

Dit is de beste instap workshop als jij wil leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (:klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste (en enige) online workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE BASISWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen" Nu tijdelijk met GRATIS Klaar met Klitten training t.w.v. €97,00!

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste bij zijn botstructuur past, zodat hij er altijd op zijn allermooist uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt ook VachtXpert over je eigen Doodle!

VIP aanbod

Labradoodle privé trimworkshop

3. VIP Vitaal 2-daagse (unieke trimworkshop bij jou thuis, waarin je naast het leren trimmen via de speciale fluffy DoodleComfort trimmethode OOK leert hoe je de gezondheid van je Doodle op natuurlijke wijze in eigen handen neemt. Ideaal voor HSP Doodles en HSP baasjes!)

Als jij ervaren hebt dat gewone trimsalons niet de beste plek zijn voor jouw hooggevoelige Doodle en je liever mijn persoonlijke trimbegeleiding & coaching krijgt in het comfort van je eigen huis. Als je meteen klaar wilt zijn inclusief de aanschaf van de juiste, professionele tools en als jij jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven vol met quality time voor jullie saampjes, kies je voor mijn VIP Vitaal 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je kunt oefenen met de op dag 1 geleerde kennis en tools) en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN gratis toegang tot de Doodle Transformers Academy om te connecten met mede Doodle Transformers.

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda