Contact

Eerst even dit:
Zoek je meer info over de (online) workshops, ga dan via de menubalk naar de aanbod pagina, klik op de (online) workshop van je keuze en gebruik de  knop onderaan de desbetreffende workshop pagina om eventuele informatie aan te vragen. Dit wordt je dan automatisch toegestuurd, met wat fijne extra’s 🙂

Heb je een andere vraag of opmerking?
Dan hoor ik graag van je!

Gebruik onderstaand formulier om je vraag te stellen of een belafspraak te maken.

Dan maak ik je automatisch lid van de Doodle Doeners community en neem ik z.s.m. contact met je op.

Heel graag tot horens!

Groetjes Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda