DoodleComfort workshops Welke past bij jou?

Empower jeZelf via (het transformeren van) je Doodle

Wat is de reden dat jij als HSP baasje wil leren je Doodle zelf te trimmen? 

Is dat, omdat je op die manier een hele zak met geld op trimkosten wil besparen? Omdat je negatieve verhalen hebt gehoord over hoe sommige Doodles getrimd worden of misschien zelf een nare trimervaring hebt gehad? Is het omdat je je Doodle als je beste maatje beschouwd, hem de best mogelijke zorg wil bieden en zoveel mogelijk ZELF met hem wilt doen, om je nog meer met hem te verbinden? Of is het alles in één? 

Als HSP weet ik dat jij niet zomaar wil leren je Doodle te trimmen en hem al helemaal niet wil leren scheren (want als HSP voel jij wat dat met je Doodle doet en hoe hij op omgevingen en mensen reageert die NIET de juiste energie dragen). Maar… durf jij ook volledig UIT JE COMFORTZONE te treden, jezelf te stretchen, uit te dagen en de nodige investeringen te doen in tijd, geld en energie (want alleen daar ligt de transformatie, niet in de “makkelijke weg”) om jeZelf te empoweren door te leren hoe je je Doodle zodanig kunt trimmen dat hij er altijd op zijn mooist uitziet, met die typerende, prachtige, knuffelige Doodle look, zoals jij vindt dat ELKE Doodle eruit zou moeten zien? Maar dan ook nog zodanig dat je hem WEL gemakkelijk ZELF klitvrij en fluffy kunt houden?

DAN zit je hier goed!

DoodleComfort leert jou je Doodle op professionele wijze te trimmen, in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo weg van bent. Zodat je Doodle er altijd zo uitziet, zoals hij als pup was: als een grote levende knuffelbeer….als 1e stap naar jouw nieuwe, DoodleComfortable leven.

Hoe bedoel je: als EERSTE stap?

Omdat bij een Doodle veel meer komt kijken dan de vachtverzorging alleen (want als je een spiegel bent, dan ben je dat op zoveel mogelijk vlakken, voor alle maatschappelijke disbalans 😉 En als HSP heb jij dat allang door (en zo niet dan help ik je een handje). Hun gezondheid en hooggevoeligheid hebben namelijk OOK speciale zorg nodig en als JIJ ervoor kiest om deze uitdagingen ZELF aan te pakken en te beschouwen als kansen om je hondje NOG beter aan te voelen en de band NOG verder te versterken, terwijl je je Doodle gebruikt als spiegel om ook naar je EIGEN patronen en welzijn te kijken en zo je ZELF-leiderschap te vergroten. DAN kun jij je Doodle ( en zijn leven) transformeren, jeZelf via je Doodle empoweren EN ZO OOK METEEN je eigen leven transformeren! Zo is je Doodle echt je zielsmaatje! 

Jouw Doodle’s gezondheid

Als we de dierenartsen, hondentherapeuten, natuurgeneeskundigen en de vele FaceBook groepen mogen geloven, zijn Doodles zeer gevoelig voor ziektes en medische kwalen. NET ZOALS HSP MENSEN. Wat de meeste mensen echter niet weten is dat OOK hun vaak onzekere, prikkelgevoelige natuur daaraan ten grondslag kan liggen OF een gevolg ervan is. De reguliere oplossingen (die zich vaak presenteren in de vorm van speciaal dieetvoer, antibiotica/pilletjes, Prednison of andere chemische anti-jeuk middelen of symptoom bestrijders zijn vaak ALLEEN gericht op het tijdelijk voorkomen van ongemak en NIET gericht op het opsporen en verwijderen van de oorzaak. Waardoor het probleem vaak op de langere termijn in ergere mate terugkomt (omdat het immuunsysteem ondermijnd is) EN veel Doodles daar bovenop OOK nog eens reageren op de onnatuurlijke lichaamsvreemde (gif)stoffen in hun systeem. Wat heel logisch is, want zij staan WEL nog volledig in contact met moeder Natuur en kunnen hun gevoel niet wegredeneren, of negeren zoals wij. Dus hun systeem reageert direct op alles wat onnatuurlijk is. Maar uiteraard is de dierengeneeskunde en dierenindustrie daar niet op gericht. Dat is waar HSP baasjes om de hoek komen kijken om de transformatie ook daar teweeg te brengen.

WANT…

Niet alleen is er een betere, natuurlijke manier om hiermee om te gaan. Dit geeft jou als baasje tevens de kans om meer te leren over gezondheid en ziekte in het algemeen (want ziekte ontstaat nooit vanuit het niets) EN deze kennis meteen op je eigen leven en lichaam toe te passen (want hoeveel onnatuurlijk dingen krijg jij dagelijks wel niet in en op je lichaam?).

Zo heel jij jezelf terwijl jij je Doodle heelt. Hoe magisch is dat?

Je Doodle als jouw empowerment coach

Waarom is jouw Doodle in je leven? Heb je daar weleens over nagedacht? En waarom heb je voor een Doodle gekozen en niet voor een Labrador of Maltheser Leeuwtje? Jij denkt misschien dat dat te maken had met de anti-allergene eigenschappen van de vacht, het vrolijke, open karakter of de aaibare, fluffy vacht…maar als je diep van binnen voelt, weet je wel beter. Jij en je Doodle hebben een zielsconnectie. Hij is hier om jou als HSP te helpen met de dingen waar je tegenaan loopt in dit leven, dingen die in jouZelf nog niet in balans zijn. En die jou verhinderen je leven te leiden (of je te voelen), zoals je ECHT wil: zelfverzekerd en onbelemmerd doen en zijn wat JOU gelukkig maakt. Want het leven is niet bedoeld om moeilijk en zwaar te zijn, het is bedoeld om ons thuis te brengen in ons ware Zelf, ons te empoweren en vanuit die Inner Power te kunnen spelen en vrij alles te creëren wat we maar willen. Maar het gros van ons voelt dat nog niet zo en jouw Doodle is hier om je te helpen. Want als iemand vrijheid belichaamt, dan is het wel je Doodle. Hij is je gids, coach en guru. En als jij iemand bent die wars is van coaching, therapie of zelfhulp, reikt je Doodle jou een poot om laagdrempelig te onderzoeken wie je bent, wat je kan en hoe jij je leven zodanig kunt transformeren dat je WEL je dromen leeft. Dat kan op mentaal gebied zijn, fysiek gebied (waaraan altijd mentale problemen ten grondslag liggen), spiritueel, financieel, creatief…privé, in de liefde, op je werk of in je eigen bedrijf. Alles in jouw buitenwereld is namelijk een spiegel voor je innerlijke welzijn (OOK en vooral het welzijn van en de interactie met je Doodle) en als jij er klaar voor bent om SAMEN met je Doodle te ontdekken wie je in wezen bent, wat je hier komt doen en welk leven er op jou wacht, sta ik voor je klaar om jou te begeleiden op de meest spannende en waardevolle reis van je leven en samen alle blokkades te doorbreken die jou verhinderen om volledig in je licht te gaan staan, je soul purpose te leven en alles te creëren dat WEL echt bij je past.

Maar…

dat alles begint bij een optimale vachtverzorging. En omdat het mijn missie is om minimaal 100.000 Doodle en Oodle baasjes wereldwijd te leren hoe ze hun hondje ZELF gemakkelijk klitvrij kunnen houden uit comfort voor hun hondje en als 1e stap in het via je Doodle re-connecten met je ware zelf, wil ik die drempel zo laag mogelijk voor je te maken.

Daarom kun je kiezen uit twee online trainingen waarin ik je alle kneepjes van de DoodleComfort trimmethodiek leer. Scroll verder naar onderen om beide opties te vinden.

Heb jij al een trimworkshop gedaan?

Top! Dan ben je al een heel eind! Maar…
heb je als onderdeel van die workshop ook toegang gekregen tot stap voor stap instructievideo’s of een handleiding, die je erbij kunt pakken als je na verloop van tijd bepaalde dingen bent vergeten? Of die jou in staat stellen je nieuwe skills aan te scherpen en te verbeteren? En heb je OOK de belangrijkste 3 skills geleerd om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te maken en houden? Zo niet, ook DAN raad ik je aan te lezen wat mijn online trainingen inhouden. Want toegang tot deze informatie gaat jouw leven ZOVEEL gemakkelijker maken (en het trimmen zoveel leuker en ik durf zelfs te zeggen mooier 😉

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


Het DoodleComfort 2 stappen systeem

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van DoodleComfort en vind je het hele idee van zelf met je hondje aan de slag gaan best wel spannend? Dan help ik je graag over die schroom heen te komen middels mijn 2 stappen systeem, waarin je niet alleen steeds een stukje verder gaat, maar je ook zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft aan een workshop waarvan je niet zeker weet of je er daadwerkelijk iets mee gaat doen (iets wat voor veel baasjes een drempel vormt). Na de 1e stap kun je kiezen of je stopt of doorgaat en aan het eind van de 2 stappen weet je alles dat je moet weten om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te houden en prachtig in de natuurlijke, fluffy look te trimmen die jij mooi vindt. 

Stap 1: de online Klaar Met Klitten training

Je begint ALTIJD EERST met de online Klaar Met Klitten basisworkshop waarin je op laagdrempelige manier de oh zo belangrijke basis van het Doodle trimmen leert EN meteen het grootste probleem van Doodle vachtverzorging leert op te lossen: hoe je de vacht ZELF gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt. Dit zijn technieken die je bij geen enkele andere workshopgever leert en zonder welke je NOOIT je Doodle mooi in model kunt trimmen. Zelfs als je hierna stopt is deze workshop super waardevol voor je, want kun je voortaan voorkomen dat je Doodle kort geschoren wordt. Om die reden heb ik deze training zo laagdrempelig mogelijk voor je gemaakt. Je trimster EN je Doodle zullen je dankbaar zijn! 

Stap 2: welk vervolg kies je?

Sta je na de Klaar Met Klitten workshop te popelen om ook het modelleren te leren volgens de unieke, fluffy DoodleComfort trimmethodiek? Dan kun je ook weer 2 kanten uit: de online trimworkshop MET of ZONDER de juiste, professionele trimtools.

Wil je liever meteen in 1 x klaar zijn: dan beloon ik je met EXTRA KORTING!
Kies je ervoor om meteen in het diepe te duiken? Top! Dan krijg je van mij als bonus ook meteen GRATIS toegang tot de Klaar Met Klitten workshop t.w.v. € 97,00! Zo vang je twee vliegen in één klap! 

Kies de manier van leren waar jij en je Doodle of Waterhond je het fijnst bij voelen.

Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!

Om die proef op de som te nemen en ik het een no brainer beslissing voor je wil maken om mijn trainingen in huis te halen, bied ik je een unieke constructie aan die uit 4 pijlers bestaat:

1. Op beide trainingen geldt een niet-goed-geld-terug garantie (omdat ik mijn hand in het vuur steek voor de inhoud van deze trainingen en ik vind dat je ze een must zijn voor ieder Doodle (of Waterhond) baasje, wil ik het een no brainer voor je maken om ze aan te schaffen. Daarom krijg je je geld terug als je na het bekijken van de trainingen en mijn feedback op je vragen, aangeeft NIKS nieuws geleerd te hebben).

2. Pay it Forward actie
Omdat ik weet dat Doodle baasjes het beste willen voor elkaar(‘s Doodles), omdat het leven superduur is geworden en ik een positieve tegenkracht wil vormen tegen het huidige geldsysteem, wil ik een beweging in gang brengen: Doodle baasjes die elkaar helpen! Dit houdt in dat als jij zo blij bent met wat je via de online trainingen (of het boek) geleerd hebt, dat je voelt dat ANDERE baasjes hier OOK baat bij zullen hebben, dan kun jij je inschrijven als DoodleComfort ambassadeur en krijg je met je persoonlijke link 20% van de aankoopprijs die door jou doorverwezen nieuwe Doodlebaasjes besteden, teruggestort op je rekening.  Zo help je andere baasjes HUN leven Doodlecomfortabeler te maken TERWIJL je er OOK nog eens geld aan verdient EN nog belangrijker: we zorgen er SAMEN voor dat Doodles niet meer onnodig geschoren hoeven te worden of een stressvolle trimbeurt hoeven te ondergaan.

WIN-WIN-WIN voor iedereen! 

3. Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
Omdat DoodleComfort gericht is op jouw zelfredzaamheid, zijn alle trainingen verzameld in een state of the art online leeromgeving, waar je meteen na aankoop de link voor ontvangt. Niet alleen kun je hier (zelfs met een app) dag en nacht toegang toe krijgen. Die toegang geldt ook nog eens ONBEPERKT! Dus zelfs als je ergens anders een trimworkshop gedaan hebt, maar je bent een deel van de technieken alweer vergeten of je wil je skills blijven verbeteren, dan is de online leeromgeving your place to go!

4. Doodle Transformers community
Ongeacht welke training jij koopt, je krijgt ALTIJD toegang tot de online leeromgeving inclusief matchende community. Zo kun je al je vragen stellen, voor en na foto’s posten, sparren en connecten met je mede training genoten en sta je er dus nooit alleen voor! Hoe fijn is dat?

Dus, neem jij OOK de stap naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven?

Je Doodle zal je dankbaar zijn! 

PS. Wil je weten hoe je NU al NOG meer van de Doodle in je leven kunt genieten? Op manieren waarover je zelf waarschijnlijk nooit hebt nagedacht? Download dan HIER EERST mijn e-book (dan weet je meteen of ik de juiste persoon ben om mee samen te werken).

Dit is wat de DoodleComfort trimmethodiek inhoudt:

Eager om OOK te beginnen met leren?

Check met welke training jij een klik voelt

Vachtverzorging online

1. Online Klaar met Klitten training. NU SLECHTS € 47,00 (i.p.v. € 97,00) + KORTING OP DE ONLINE TRIMWORKSHOP!

Dit is de beste instap workshop als jij wil leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (:klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste (en enige) online workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE BASISWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen" Nu tijdelijk met GRATIS Klaar met Klitten training t.w.v. €97,00!

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste bij zijn botstructuur past, zodat hij er altijd op zijn allermooist uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt ook VachtXpert over je eigen Doodle!

Speciaal voor puppies tot 6 mnd (of de 1e trimbeurt)

Puppygewenning

3. Online Puppy Proof Prep training

Of je je Doodle nu zelf wil leren trimmen of hem naar de trimsalon brengt: de eerste keer op tafel is voor elke pup rete-spannend, vooral voor een HSP Doodle pup! En gaat dan ook vaak gepaard met stress. Een goed begin is het halve werk, dus een goede voorbereiding is alles! In deze training leer je dan ook alles wat je nodig hebt om je pup te helpen wennen aan alles wat er bij een regelmatige vachtverzorging komt kijken. Zodat het trimmen straks voor jullie beide een peulenschil wordt. Check snel wat deze training allemaal inhoudt.

Vachtverzorging privé bij jou thuis

Labradoodle privé trimworkshop

1.VIP Vitaal 2-daagse (unieke trimworkshop bij jou thuis, waarin je naast het leren trimmen via de speciale fluffy DoodleComfort trimmethode OOK leert hoe je de gezondheid van je Doodle op natuurlijke wijze in eigen handen neemt. Ideaal voor HSP Doodles en HSP baasjes!)

Als jij ervaren hebt dat gewone trimsalons niet de beste plek zijn voor jouw hooggevoelige Doodle en je liever mijn persoonlijke trimbegeleiding & coaching krijgt in het comfort van je eigen huis. Als je meteen klaar wilt zijn inclusief de aanschaf van de juiste, professionele tools en als jij jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven vol met quality time voor jullie saampjes, kies je voor mijn VIP Vitaal 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je kunt oefenen met de op dag 1 geleerde kennis en tools) en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN gratis toegang tot de Comfort & Care Academy.

Coaching & healing

Doodle gezondheid workshop

1. Baas & Hond Gezond VIP traject

Is jouw Doodle ziek, jeukerig, heeft het darmproblemen of last van allergieën? Of is het zodanig onzeker of angstig dat het zijn natuurlijke Zijn belemmert? En voel jij je niet prettig bij alle (veelal chemische, onnatuurlijke) symptoom oplossingen die de dierenarts en de hondenindustrie jou aanreiken? (waar je Doodle's gezondheid op termijn alleen maar slechter van wordt) ga dan SAMEN met mij aan de slag, leer hoe ziekte ontstaat en hoe je ZELF op natuurlijke wijze de gezondheid van je Doodle in eigen handen kunt nemen, terwijl je tegelijkertijd leert hoe je dit voor jezelf en je eigen gezondheid kunt implementeren.

Labradoodle healing

2. Baas & Hond Gezond healing sessies (online of bij jou thuis)

Vanuit de gedachte dat alles energie is, en ziektes niet vanuit het niets ontstaan, is het vrij logisch dat jouw sensitieve Doodle jouw energie van jongs af aan heeft overgenomen en daar letterlijk & figuurlijk ziek van is geworden (of gedragsproblemen laat zien) als een spiegel voor je eigen noodzaak tot heling. Tijdens deze healing sessies geef ik niet alleen jouw Doodle diverse energetische behandelingen, we kijken OOK naar jouw leven en waar de energie in jou is gestagneerd. Op deze manier worden zowel jij als je Doodle geheald en kunnen jullie beide met een schone lei weer verder leven.

Honden coaching

3. Baas over je Doodle, Baas over je Leven spiegeltraject

Loopt jouw leven niet helemaal zoals je wil? Gaan er bepaalde dingen stroef, heb je continu het idee tegen de stroming in te zwemmen? Voel je je gespannen (fysiek) of gestresst (mentaal) en voel je de behoefte om vrij te zijn van alles wat je tegen lijkt te houden om het leven van je dromen te leiden, waarvan je weet dat het mogelijk is, maar het lukt je maar niet? Heb je alles al gedaan om jezelf te fixen, maar lijkt niks te helpen? Kortom: mis je een groot stuk zelfleiderschap en zie je dat terug in hoe je Doodle op jou reageert? Hoe zou het dan voor je zijn om je Doodle te gebruiken als jouw personal life en succes coach? Lees HIER verder hoe ik jou SAMEN met je Doodle op je zielspad help te brengen (want waarschijnlijk is dat wat je onbewust zoekt).

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda