DoodleComfort workshops Welke past bij jou?

Transformeer je Doodle, transformeer je leven

Wat is de reden dat jij wilt leren je Doodle zelf te trimmen? 

Is dat, omdat je op die manier een hele zak met geld op trimkosten wil besparen? Omdat je negatieve verhalen hebt gehoord over hoe sommige Doodles getrimd worden of misschien zelf een nare trimervaring hebt gehad? Is het omdat je je Doodle als je beste maatje beschouwd, hem de best mogelijke zorg wil bieden en zoveel mogelijk ZELF met hem wilt doen, in de hoop ook samen een sterkere band te ontwikkelen? Of is het alles in één? 

En wil je hem dan gewoon leren trimmen of misschien zelfs helemaal scheren? (dan zit je bij mij verkeerd helaas) OF durf jij UIT JE COMFORTZONE te treden, jezelf te stretchen, uit te dagen en leren hoe je je Doodle zodanig kunt trimmen dat hij er altijd op zijn mooist uitziet, met die typerende, prachtige, knuffelige Doodle look, zoals jij vindt dat ELKE Doodle eruit zou moeten zien? Maar dan ook nog zodanig dat je hem WEL gemakkelijk ZELF klitvrij en fluffy kunt houden?

Dan zit je hier goed.

DoodleComfort leert jou je Doodle op professionele wijze te trimmen, in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo weg van bent. Zodat je Doodle er altijd zo uitziet, zoals hij als pup was: als een grote levende knuffelbeer….als 1e stap naar jouw nieuwe, DoodleComfortable leven.

Hoe bedoel je: als EERSTE stap?

Omdat bij een Doodle veel meer komt kijken dan de vachtverzorging alleen. Hun gezondheid en gevoeligheid hebben OOK speciale zorg nodig en als JIJ ervoor kiest om deze uitdagingen ZELF aan te pakken en te beschouwen als kansen om de band met je Doodle nog verder te versterken EN om je Doodle te gebruiken als spiegel om ook naar je EIGEN patronen en welzijn te kijken, kun jij je Doodle ( en zijn leven) transformeren EN METEEN ook je eigen leven!. Wie had ooit gedacht dat jouw Doodle zoveel meer kon zijn dan alleen je grootste maatje.

Jouw Doodle’s gezondheid

Als we de dierenartsen, hondentherapeuten, natuurgeneeskundigen en de vele FaceBook groepen mogen geloven, zijn Doodles zeer gevoelig voor ziektes en medische kwalen. Wat de meeste mensen echter niet weten is dat OOK hun vaak onzekere, prikkelgevoelige natuur daaraan ten grondslag kan liggen OF een gevolg ervan is. De reguliere oplossingen (die zich vaak presenteren in de vorm van speciaal dieetvoer, antibiotica/pilletjes, Prednison of andere chemische anti-jeuk middelen of symptoom bestrijders zijn vaak ALLEEN gericht op het tijdelijk voorkomen van ongemak en NIET gericht op het opsporen en verwijderen van de oorzaak. Waardoor het probleem vaak op de langere termijn in ergere mate terugkomt (omdat het immuunsysteem ondermijnd is) EN veel Doodles daar bovenop OOK nog eens reageren op de onnatuurlijke lichaamsvreemde (gif)stoffen in hun systeem.

Niet alleen is er een betere, natuurlijke manier om hiermee om te gaan. Dit geeft jou als baasje tevens de kans om meer te leren over gezondheid en ziekte in het algemeen (want ziekte ontstaat nooit vanuit het niets) EN deze kennis meteen op je eigen leven en lichaam toe te passen.

Zo heel jij jezelf terwijl jij je Doodle heelt. Hoe magisch is dat?

Jouw Doodle als coach

Waarom is jouw Doodle in je leven? Heb je daar weleens over nagedacht? En waarom heb je voor een Doodle gekozen en niet voor een Labrador of Maltheser Leeuwtje? Jij denkt misschien dat dat te maken had met de anti-allergene eigenschappen van de vacht, het vrolijke, open karakter of de aaibare, fluffy vacht…maar als je diep van binnen voelt, weet je wel beter. Jij en je Doodle hebben een zielsconnectie. Hij is hier om jou te helpen met de dingen waar je tegenaan loopt in het leven, dingen die in jouZelf nog niet in balans zijn. En die jou verhinderen je leven te leiden (of je te voelen), zoals je ECHT wil: zelfverzekerd en onbelemmerd doen en zijn wat JOU gelukkig maakt. Want het leven is niet bedoeld om moeilijk en zwaar te zijn, het is bedoeld om te kunnen spelen en vrij alles te creëren wat we maar willen. Maar het gros van ons voelt dat nog niet zo en jouw Doodle is hier om je te helpen. Want als iemand vrijheid belichaamt, dan is het wel je Doodle. Hij is je gids, coach en guru. En als jij iemand bent die wars is van coaching, therapie of zelfhulp, reikt je Doodle jou een poot om laagdrempelig te onderzoeken wie je bent, wat je kan en hoe jij je leven zodanig kunt transformeren dat je WEL je dromen leeft. Dat kan op mentaal gebied zijn, fysiek gebied (waaraan altijd mentale problemen ten grondslag liggen), spiritueel, financieel, creatief…privé, in de liefde, op je werk of in je eigen bedrijf. Alles in jouw buitenwereld is namelijk een spiegel voor je innerlijke welzijn (OOK en vooral het welzijn van en de interactie met je Doodle) en als jij er klaar voor bent om SAMEN met je Doodle te ontdekken wie je in wezen bent, wat je hier komt doen en welk leven er op jou wacht, sta ik voor je klaar om jou te begeleiden op de meest spannende en waardevolle reis van je leven en samen alle blokkades te doorbreken die jou verhinderen om volledig in je licht te gaan staan en het leven te creëren dat echt bij je past.

Maar…

dat alles begint bij een optimale vachtverzorging. En omdat het mijn missie is om minimaal 100.000 Doodle en Oodle baasjes wereldwijd te leren hoe ze hun hondje ZELF gemakkelijk klitvrij kunnen houden uit comfort voor hun hondje en als 1e stap in het via je Doodle re-connecten met je ware zelf, wil ik die drempel zo laag mogelijk voor je te maken.

Daarom kun je kiezen uit diverse opties.

Heb jij al een trimworkshop gedaan (of laat je de vachtverzorging liever over aan een professional) en richt jij je liever op de gezondheid van je Doodle en/of hoe je je eigen leven kunt verrijken en helen met je Doodle als coach en guru? Kortom, ben jij er klaar voor om de TWEEDE stap van DoodleComfort te nemen? Kijk dan even onder het kopje COACHING & HEALING.

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


Het DoodleComfort 2 stappen systeem

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van DoodleComfort en vind je het hele idee van zelf met je hondje aan de slag gaan best wel spannend? Dan help ik je graag over die schroom heen te komen middels mijn 2 stappen systeem, waarin je niet alleen steeds een stukje verder gaat, maar je ook zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft aan een workshop waarvan je niet zeker weet of je er daadwerkelijk iets mee gaat doen (iets wat voor veel baasjes een drempel vormt). Na elke stap kun je kiezen of je stopt of doorgaat en aan het eind van de 2 stappen weet je alles dat je moet weten om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te houden en prachtig in de natuurlijke, fluffy look te trimmen die jij mooi vindt. 

Stap 1: de online Klaar Met Klitten training

Je begint ALTIJD EERST met de online Klaar Met Klitten basisworkshop waarin je op laagdrempelige manier de oh zo belangrijke basis van het Doodle trimmen leert EN meteen het grootste probleem van Doodle vachtverzorging leert op te lossen: hoe je de vacht ZELF gemakkelijk klitvrij houdt. Dit zijn technieken die je bij geen enkele andere workshopgever leert en zonder welke je NOOIT je Doodle mooi in model kunt trimmen. Zelfs als je hierna stopt is deze workshop super waardevol voor je, want kun je voortaan voorkomen dat je Doodle kort geschoren wordt. Om die reden heb ik deze training zo laagdrempelig mogelijk voor je gemaakt. Je trimster EN je Doodle zullen je dankbaar zijn! 

Stap 2: welk vervolg kies je?

Sta je na de Klaar Met Klitten workshop te popelen om ook het modelleren te leren? Dan kun je ook weer 2 kanten uit: online leren of met persoonlijke begeleiding.

Kies je online:
Dan biedt de online Trimworkshop alles wat je zoekt. In 7 gemakkelijke stappen maak je je het volledige trimproces eigen. Na deze workshop kun je voortaan helemaal zelf bepalen hoe, wanneer, hoe lang en waar je je Doodle trimt. Zo ben je nooit meer afhankelijk van een ander en bespaar je bakken met geld!

Wil je de online trimworkshop direct aanschaffen (zonder eerst stap 1 en 2 te doorlopen?) Dan kan dat ook EN krijg je als bonus ook meteen GRATIS toegang tot de Klaar Met Klitten workshop t.w.v. € 97,00! Zo vang je twee vliegen in één klap! 

Kies je liever voor persoonlijke begeleiding:

Dan heb je OOK weer 2 opties, in verschillende prijsklassen:

1. De DoodleComfort Transformatiedag

Dit is de beste optie als jij alles wil leren wat DoodleComfort te bieden heeft, maar je minder te besteden hebt. Dus als je niet alleen wil leren hoe je je Doodle op natuurlijke wijze prachtig fluffy trimt, in de beste versie van zichzelf. Maar OOK meer wil weten over een natuurlijke gezondheid voor je Doodle: kortom hoe je je Doodle (of Waterhond) ZELF de beste zorg biedt. DoodleComfort staat voor COMFORT voor baas en hond, dus hoewel dit in naam een groepsworkshop is, krijg je TOCH een VIP ervaring, vanwege de kleine groep deelnemers (max 4), het gelijke aantal assistenten (dus persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer), de prachtige locatie en heerlijke, door de eigenaresse van de locatie zelfgemaakte catering. Kortom: een super leuke, luxe, leerzame dag, waarin we SAMEN aan het werk gaan met Vacht, Voeding en Verzorging als een 1e stap naar Vitaliteit en Vrijheid voor je Doodle en jou. Met alles dat jij nodig hebt om na deze dag volledig zelfredzaam te zijn!

2. De VIP Vitaal 2-daagse

Deze optie is niet voor iedereen weggelegd, maar degene die hem doen zijn razend enthousiast. Als jij wil investeren in de beste trimervaring voor jou en je Doodle, waarbij we alles helemaal kunnen afstemmen op wat jij en je hondje nodig hebben, is dit de perfecte gelegenheid. Voor de VIP Vitaal 2-daagse kom ik nl. 2 dagen lang (met een tussen periode van 8 weken, waarin je gaat oefenen met de geleerde skills en gewenning) bij jou thuis, waarin we SAMEN met de Vacht, Voeding en Verzorging van jouw hondje aan de slag gaan. Je leert alles wat je nodig hebt om jouw Doodle ZELF de allerbeste zorg te geven, in de meest veilige, vertrouwde omgeving voor je Doodle. En omdat alle benodigde trimspullen (incl de beste trimtafel die je maar kunt hebben) bij de prijs in zitten, (evenals toegang tot de online leeromgeving met alle stap voor stap instructievideo’s), ben je na die 2 dagen helemaal KLAAR om je hondje te verzorgen, zoals dat voor jou goed voelt. Hoe fijn is dat?   

Kies de manier van leren waar jij en je Doodle of Waterhond je het fijnst bij voelen.

Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!
Laten we samen de proef op de som nemen!

Op naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven!

PS. Wil je weten hoe je NU al NOG meer van de Doodle in je leven kunt genieten? Op manieren waarover je zelf waarschijnlijk nooit hebt nagedacht? Download dan HIER EERST mijn e-book (dan weet je meteen of ik de juiste persoon ben om mee samen te werken).

Vachtverzorging online

1. Online Klaar met Klitten workshop. NU SLECHTS € 47,00 (I.P.V. € 147,00) + KORTING OP DE ONLINE TRIMWORKSHOP!

Dit is de beste instap workshop als jij wil leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste (en enige) online workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE BASISWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen"

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste best bij zijn botstructuur past, zodat hij er altijd op zijn allerbest uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt VachtXpert over je eigen Doodle!

Vachtverzorging persoonlijk

20230204_105926

3. DoodleComfort Transformatie Dag (in 1 dag klaar!)

Dit is waar DoodleComfort om draait: Vacht, Voeding en Verzorging als essentiële stappen naar Vitaliteit en Vrijheid voor jou en je Doodle. Volledig zelfredzaam op alle vlakken. In 1 dag klaar, inclusief de juiste tools en toegang tot de online leeromgeving. In klein groepsverband van max 4 deelnemers, maar toch VIP met 4 begeleiders in totaal, op een VIP locatie, met VIP verzorging: kortom een echt dagje uit waar je niet alleen heel veel van leert, maar ook nog met andere ogen van naar je Doodle en je eigen leven gaat kijken. Een echte transformatiedag! Lees verder voor meer info!

Labradoodle privé trimworkshop

4. VIP Vitaal 2-daagse (unieke trimworkshop bij jou thuis, waarin je naast het leren trimmen via de speciale fluffy DoodleComfort trimmethode OOK leert hoe je de gezondheid van je Doodle op natuurlijke wijze in eigen handen neemt. Ideaal voor HSP Doodles en HSP baasjes!)

Als jij ervaren hebt dat gewone trimsalons niet de beste plek zijn voor jouw hooggevoelige Doodle en je liever mijn persoonlijke trimbegeleiding & coaching krijgt in het comfort van je eigen huis. Als je meteen klaar wilt zijn inclusief de aanschaf van de juiste, professionele tools en als jij jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven vol met quality time voor jullie saampjes, kies je voor mijn VIP Vitaal 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je kunt oefenen met de op dag 1 geleerde kennis en tools) en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN 1 jaar lang gratis toegang tot de Comfort & Care Academy.

Labradoodle trimopleiding

4. Doodle Vitaal Trimopleiding: voor baasjes die niets liever willen dan de hele dag met Doodles bezig zijn en de ideale carriere switch zoeken in de vorm van hun eigen droombedrijf als Doodletrimster die ook alles weet over Doodle gezondheid.

Ben je dol op Doodles? Zou je ze elke dag wel om je heen willen hebben en zou je het liefst een carriere switch maken om fulltime of parttime Doodletrimmer te worden? En niet alleen de vacht te verzorgen, maar baasjes ook advies te geven over een natuurlijke gezondheid voor hun Doodle? Vraag dan snel meer info aan over mijn unieke DoodleVitaal trimopleiding.

Coaching & healing

Doodle gezondheid workshop

1. Baas & Hond Gezond VIP traject

Is jouw Doodle ziek, jeukerig, heeft het darmproblemen of last van allergieën? Of is het zodanig onzeker of angstig dat het zijn natuurlijke Zijn belemmert? En voel jij je niet prettig bij alle (veelal chemische, onnatuurlijke) symptoom oplossingen die de dierenarts en de hondenindustrie jou aanreiken? (waar je Doodle's gezondheid op termijn alleen maar slechter van wordt) ga dan SAMEN met mij aan de slag, leer hoe ziekte ontstaat en hoe je ZELF op natuurlijke wijze de gezondheid van je Doodle in eigen handen kunt nemen, terwijl je tegelijkertijd leert hoe je dit voor jezelf en je eigen gezondheid kunt implementeren.

Labradoodle healing

2. Baas & Hond Gezond healing sessies (online of bij jou thuis)

Vanuit de gedachte dat alles energie is, en ziektes niet vanuit het niets ontstaan, is het vrij logisch dat jouw sensitieve Doodle jouw energie van jongs af aan heeft overgenomen en daar letterlijk & figuurlijk ziek van is geworden (of gedragsproblemen laat zien) als een spiegel voor je eigen noodzaak tot heling. Tijdens deze healing sessies geef ik niet alleen jouw Doodle diverse energetische behandelingen, we kijken OOK naar jouw leven en waar de energie in jou is gestagneerd. Op deze manier worden zowel jij als je Doodle geheald en kunnen jullie beide met een schone lei weer verder leven.

Honden coaching

3. Baas over je Doodle, Baas over je Leven spiegeltraject

Loopt jouw leven niet helemaal zoals je wil? Gaan er bepaalde dingen stroef, heb je continu het idee tegen de stroming in te zwemmen? Voel je je gespannen (fysiek) of gestresst (mentaal) en voel je de behoefte om vrij te zijn van alles wat je tegen lijkt te houden om het leven van je dromen te leiden, waarvan je weet dat het mogelijk is, maar het lukt je maar niet? Heb je alles al gedaan om jezelf te fixen, maar lijkt niks te helpen? Kortom: mis je een groot stuk zelfleiderschap en zie je dat terug in hoe je Doodle op jou reageert? Hoe zou het dan voor je zijn om je Doodle te gebruiken als jouw personal life en succes coach? Lees HIER verder hoe ik jou SAMEN met je Doodle op je zielspad help te brengen (want waarschijnlijk is dat wat je onbewust zoekt).

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda