DoodleComfort workshop aanbod

Empower jeZelf via (het transformeren van) je Doodle

Lieve Doodle powervrouw,

Welkom bij DoodleComfort!

Super dat je hier bent, want dat zegt mij dat jij niet alleen je hondje de beste zorg wil geven, maar dat je vooral ook jezelf het allerbeste gunt en daar ben ik een groot voorstander van 🙂 Omdat ik vaak terug heb gekregen dat mijn website zo bomvol informatie staat en de mensen daardoor door de bomen het bos niet meer zien, heb ik een presentatie voor je gemaakt, waarin ik mezelf voorstel en volledig uit de doeken doe waar DoodleComfort voor staat en vooral wat DoodleComfort jou te bieden heeft. Neem de tijd om dit te bekijken, want het is super leerzaam en voorziet jou precies van de kennis en inzichten die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken voor je Doodle. Voel of wat ik zeg met jou resoneert en dan hoop ik je binnenkort een keertje live te zien! 🙂

XXX Wanda

Eager om OOK te beginnen met leren?

Kies dan EERST of je gaat voor het zelfstandig leren trimmen volgens de DoodleComfort quick start methode, of dat je kiest voor de levensverrijkende VIP Xperience workshop in groepsverband of 1 op 1 bij jou thuis!

Fast & easy leren trimmen via e-learning

DoodleComfort Comfort & Care Introductieworkshop

Online trainingen om ZELF te bepalen hoe en wanneer je leert

Wil jij vooral leren hoe jij je Doodle ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo dol op bent? Dan heb ik dat zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt via mijn 2 stappen systeem, super heldere, hoge kwaliteit instructievideo's en diverse garanties om de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken. Check hier EERST de GRATIS proef instructievideo's, zodat je ziet wat je kunt verwachten en kies daarna hoe je wil beginnen met leren!

Levensverrijkend leren via de VIP Xperience groepsworkshop

VIP groeps Doodle trimworkshop

Doodle Transformatie VIP groepsworkshop (nog 1 pilot plekje met € 250,00 korting over!)

Leren trimmen is één ding, maar leren via DoodleComfort gaat verder. Want juist tijdens het trimmen is het belangrijk dat je Doodle zich veilig en vertrouwd voelt. In de omgeving, maar ook bij jou! En als jij je onzeker voelt, voelt je Doodle dat en zijn die zekerheid en dat vertrouwen weg! Dus hoe zorg jij ervoor dat jij je zekerder voelt? Deze groepsworkshop is de eerste van de Self empowerment via je Doodle groepsworkshops en gericht op het zelf leren trimmen, omdat het werken met je handen je hart opent. Maar omdat je Doodle tijdens het trimmen uit zijn comfortzone wordt gehaald en jij ook, krijg je altijd een spanningsveld. Welke energie straal je uit, waar je Doodle op reageert en hoe kun jij je zodanig aanpassen dat je Doodle zich veilig en vertrouwd bij je voelt tijdens het trimmen? In deze workshop gaan we daarmee aan de slag. Een soort trimmen PLUS dus en volledig DoodleComfort! Omdat we in een kleine groep van 4 gelijkgestemde Doodle baasjes met hun Doodles werken, leer je OOK meteen van HUN vachten EN hoe de interactie met HUN Doodles is. Super leerzaam en een ware levensverrijking!

Leren in het comfort van je eigen huis via de VIP 2-daagse

Labradoodle privé trimworkshop

Mijn persoonlijke begeleiding bij jou thuis incl. alle professionele spullen

Wil jij in 1 klap klaar zijn en leren in het comfort van je eigen huis, zodat je Doodle zich veilig en vertrouwd voelt en we ons helemaal kunnen richten op wat hij aangeeft nodig te hebben? Geef jezelf en je Doodle dan het GROOTST MOGELIJKE CADEAU vol met quality time voor jullie saampjes, waarin je niet alleen stap voor stap leert trimmen volgens de natuurlijke, fluffy DoodleComfort trimmethode, maar ik OOK meteen DoodleComfort breed mee kan kijken naar het holistische stuk. De interactie tussen jullie (de energie die jij uitstraalt waar je Doodle op reageert), de energie van je Doodle, het stukje mentale en fysieke gezondheid en ik, indien gewenst jullie hierin kan coachen of aanbevelingen kan doen ter verbetering. Tijdens de VIP 2-daagse kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je kunt oefenen met de op dag 1 geleerde kennis en tools), leer je alles dat ik weet en gebruik ik mijn voelsprieten om jouw Self-empowerment te vergroten op alle vlakken die ertoe doen! Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN 1 jaar lang gratis toegang tot de Doodle Transformatie Academy.

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda