DoodleComfort trimworkshops Welke past bij jou?

Transformeer je Doodle, transformeer je leven

Wat is de reden dat jij wilt leren je Doodle zelf te trimmen? 

Is dat, omdat je op die manier een hele zak met geld op trimkosten wil besparen? Omdat je negatieve verhalen hebt gehoord over hoe sommige Doodles getrimd worden of misschien zelf een nare trimervaring hebt gehad? Is het omdat je je Doodle als je beste maatje beschouwd, hem de best mogelijke zorg wil bieden en zoveel mogelijk ZELF met hem wilt doen, in de hoop ook samen een sterkere band te ontwikkelen? Of is het alles in één? 

En wil je hem dan gewoon leren trimmen of misschien zelfs helemaal scheren? (dan zit je bij mij verkeerd helaas) OF durf jij UIT JE COMFORTZONE te treden, jezelf te stretchen, uit te dagen en leren hoe je je Doodle zodanig kunt trimmen dat hij er altijd op zijn mooist uitziet, met die typerende, prachtige, knuffelige Doodle look, zoals jij vindt dat ELKE Doodle eruit zou moeten zien? Maar dan ook nog zodanig dat je hem WEL gemakkelijk ZELF klitvrij en fluffy kunt houden?

Dan zit je hier goed.

DoodleComfort leert jou je Doodle op professionele wijze te trimmen, in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo weg van bent. Zodat je Doodle er altijd zo uitziet, zoals hij als pup was: als een grote levende knuffelbeer….als 1e stap naar jouw nieuwe, DoodleComfortable leven.

Hoe bedoel je: als EERSTE stap?

Omdat bij een Doodle veel meer komt kijken dan de vachtverzorging alleen. Hun gezondheid en gevoeligheid hebben OOK speciale zorg nodig en als JIJ ervoor kiest om deze uitdagingen ZELF aan te pakken en te beschouwen als kansen om de band met je Doodle nog verder te versterken EN om je Doodle te gebruiken als spiegel om ook naar je EIGEN patronen en welzijn te kijken, kun jij je Doodle ( en zijn leven) transformeren EN METEEN ook je eigen leven!. Wie had ooit gedacht dat jouw Doodle zoveel meer kon zijn dan alleen je grootste maatje.

Maar… dat alles begint bij een optimale vachtverzorging. Dus om die start zo laagdrempelig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken, kun je kiezen uit diverse opties.

Heb jij al een trimworkshop gedaan (of laat je de vachtverzorging liever over aan een professional) en richt jij je liever op de gezondheid van je Doodle en/of hoe je je eigen leven kunt verrijken en helen met je Doodle als coach en guru? Kortom, ben jij er klaar voor om de TWEEDE stap van DoodleComfort te nemen? Kijk dan HIER welke diensten ik daarvoor aanbied.

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


Laagdrempelig & goedkoop

Je start met de online Klaar Met Klitten Introductieworkshop en kijkt daarna of en hoe je verder wil leren. 

Meteen het hele trimproces online: thuis leren in je eigen tijd en tempo
Als je de online Klaar Met Klitten introductieworkshop gedaan hebt kun je verder leren middels de online Trimworkshop. Deze kun je echter ook al direct aanschaffen, dan krijg je als bonus ook meteen toegang tot de Klaar Met Klitten workshop t.w.v. € 97,00.

Meteen het hele trimproces High end: privé trimworkshop incl. alle spullen
Als je meteen klaar wil zijn, alle juiste trimspullen in huis wil hebben en mijn persoonlijke begeleiding wil hebben in het comfort van JOUW eigen huis, kies je meteen (of nadat je eerst de KMK workshop gedaan hebt) voor de VIP Trim 2-daagse. Nieuw is de VIP Weekend Workshop, waarbij we in een groepje van 3 baasjes op een prachtige locatie 2 dagen lang samen aan het werk gaan. 

Kies de manier van leren waar jij en je Doodle of Waterhond je het fijnst bij voelen.

Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!
Laten we samen de proef op de som nemen!

Op naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven!

1. Online Klaar met Klitten workshop. NU TIJDELIJK € 47,00 i.p.v. € 97,00

Dit is de beste instap workshop als jij wilt leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste LIVE workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE INTRODUCTIEWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen"

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste best bij zijn botstructuur, zodat hij er altijd op zijn allerbest uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt VachtXpert over je eigen Doodle!

Labradoodle VIP trimworkshop

3. NIEUW!!! VIP Groeps Workshop: leren met en van andere Doodle baasjes

Als je jezelf en je Doodle of Waterhond wat quality time gunt, in het gezelschap van 2 andere baasjes en Doodles, biedt de VIP Weekend Workshop een luxe get away of soort van wellness uitje voor jou en je Doodle. Geen andere gezinsleden, postbode of wie dan ook om jou thuis af te leiden, maar 2 dagen (met wat oefentijd ertussen) de leukste manier van leren op de gezelligste manier EN ook nog de meeste prachtige locatie in het midden van het land (dus voor iedereen bereikbaar) voor dat echte vakantiegevoel. Welk seizoen het ook is. En als je wil kun je zelfs blijven logeren!. Inclusief alle benodigde trimspullen en trimtafelset. Nu TIJDELIJK voor een SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS!

Labradoodle privé trimworkshop

3. Privé VIP 2-daagse (LET OP: m.i.v. 01-09-2023 geef ik enkel nog de VIP Vitaal 2-daagse, waarin je naast het leren trimmen OOK leert hoe je de gezondheid van je Doodle op natuurlijke wijze in eigen handen neemt. Als je alléén wil leren trimmen, heb ik in juli nog een paar plekjes over of kun je kiezen voor de VIP groepsworkshop)

Als jij liever mijn persoonlijke trimbegeleiding en coaching krijgt in het comfort van je eigen huis. Als je meteen klaar wilt zijn inclusief de aanschaf van de juiste, professionele tools en als jij jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven vol met quality time voor jullie saampjes. Kies je voor mijn VIP Trim 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je met de geleerde kennis en tools gaat oefenen), neem meteen alle benodigdheden voor je mee en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN 1 jaar lang gratis toegang tot de Comfort & Care Academy.

Labradoodle trimopleiding

5. Doodle Vitaal Trimopleiding: ALLEEN voor baasjes die trim professional willen worden!

Ben je dol op Doodles? Zou je ze elke dag wel om je heen willen hebben en zou je het liefst een carriere switch maken om fulltime of parttime Doodletrimmer te worden? En niet alleen de vacht te verzorgen, maar baasjes ook advies te geven over de gezondheid van hun Doodle? De deuren van de unieke DoodleVitaal trimopleiding staan weer open. Ben jij erbij? Vraag dan snel meer info aan.