Dank voor je aanvraag. Gefeliciteerd met deze eerste stap naar je nieuwe, Doodlecomfortabele leven!

Omdat het doen van een privéworkshop voor veel baasjes een brug te ver is (het is nogal wat om meteen zo'n investering te doen als je nog niet eens weet of het trimmen wel iets voor je is en of je het überhaupt gaat kunnen: iets wat voor baasjes een drempel vormt, wat ik volledig begrijp)...heb ik iets voor je.

Bekijk EERST even de video die ik voor je ingesproken heb en scroll dan naar beneden...

 

 

Ik heb dus een super goede éénmalige aanbieding voor jou (waarmee je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging in 1 x oplost!)

Let op, deze eenmalige aanbieding geldt alleen NU, speciaal voor jou, dus lees even verder...

LET OP!
Dit eenmalige aanbod loopt over 1 uur af!

Online workshop “Leer je Doodle ZELF gemakkelijk klitvrij & fluffy te houden ZONDER scheren

 

Als er iets is waar je als Doodle of Waterhondenbaasje zo vroeg mogelijk mee wilt starten, dan is het wel het zelf leren voorkomen en verwijderen van klitten en vilt. 

Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je Doodle onherkenbaar of zelfs kaalgeschoren terugkomt van de hondentrimmer (of huidproblemen ontwikkelt wat nog erger is).

Te vaak hoor ik “we borstelen hem regelmatig, maar toch lijken de klitten er van de ene op de andere dag in te schieten”

Baasjes hebben de beste intenties, denken dat ze goed bezig zijn, maar toch gaat het mis.

Net als bij mijn klant Linda met haar Doodle Noara:

“We hadden te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wil de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. 

Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige...

Te vaak krijg ik mails of lees ik Facebook posts van baasjes die:

Ik schrik ervan dat, ondanks alle informatie op Internet, nog steeds heel veel Doodles gedwongen geschoren worden.

Gewoonweg…omdat die informatie onjuist en onvolledig is.

Daarom bied ik jou eenmalig mijn online Klaar Met Klitten workshop aan, zodat jij een goede start kunt maken met jouw hondje.

Deze basistraining is de beste die je ooit zult vinden en de normale prijs op deze website is al een speciale kortingsprijs van 97,00 voor slechts € 47,00, inclusief duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s en extra informatie, zodat je niet alleen leert WAT te doen en HOE, maar vooral ook WAAROM je het zo moet doen.

MAAR…

Omdat het mijn missie is om 100.000 Doodle baasjes wereldwijd te helpen zelfredzaam te worden in het klitvrij en fluffy houden van hun Doodle ZONDER te scheren, heb ik een heel speciaal, onweerstaanbaar aanbod voor jou: in plaats van € 47,00 te betalen voor deze life changing training (zowel voor jou als je Doodle) kun je hem NU op dit moment HIER aanschaffen voor € 27,00!

Dat is maar liefst € 70,00 KORTING op de originele prijs van € 97,00!

Maar LET OP deze korting geldt ALLEEN NU, op dit moment!

Labradoodle klitten

Tough love alert!
Je krijgt deze pagina slechts 1 x te zien! Zodra je de pagina sluit, zal de url automatisch terugspringen naar de oorspronkelijk aanbieding van € 47,00 (wat nog STEEDS een super deal deal is, maar nu heb je de kans om deze training te krijgen voor slechts € 27,00! 

LET OP!
Dit eenmalige aanbod loopt over 1 uur af!

Wat ontvang jij voor slechts € 27,00?

Labradoodle fleece vacht

100% geld terug garantie als je na het volgen van de instructievideo's nog STEEDS niet weet hoe je je hond gemakkelijk zelf klitvrij kunt houden!

Wat leer je allemaal voor slechts € 27,00 dat jouw en je Doodle's leven voor altijd zal veranderen?

LET OP!
Dit eenmalige aanbod loopt over 1 uur af!

Nooit meer klitten, nooit meer scheren, zakken geld besparen aan trimkosten...hoe dan???

Volledig zelfredzaam door ZELF te leren hoe je de vacht optimaal voorbehandelt.

 

Slechts 3 simpele technieken helpen jou om de vacht van je Doodle luchtig, fluffy en klitvrij te houden.

  1. Je moet weten hoe en waarmee je de vacht efficiënt en effectief borstelt (hier wordt vaak te simpel over gedacht)
  2. Je moet weten hoe je klitten en vilt onzichtbaar, pijnloos en stressvrij verwijdert (deze skill missen de meeste baasjes en trimmers)
  3. Je moet weten hoe je dikke en pluizige onderlaag optimaal uitdunt, zodat de vacht luchtiger, koeler en minder klitgevoelig wordt (dit is het geheim van deze smit dat HET verschil maakt)

   De meeste trimmers doen dit niet wegens gebrek aan tijd, kennis of vaardigheden…maar deze 3 technieken maken een wereld van verschil om je Doodle er op zijn best uit te laten zien en de vacht langer klitvrij te houden. 

En ik ga ze aan jou leren!

“Mijn doodle heeft een lichte vacht, die op de huid snel klit. Daarom kwam hij steeds lelijk terug van de trimmer en wilde ik het zelf leren. De methodes die Wanda gebruikt om de vacht uit te dunnen en te ontklitten zijn heel fijn. Omdat de klitten sneller los komen is het voor je doodle een stuk prettiger dan het getrek aan z’n vacht en huid. Dit is ook mooier dan gewoon de klit wegknippen, nu zie je geen happen uit z’n vacht. Even doorhebben hoe de tools werken en je ziet gelijk resultaat. Ik vond het erg leuk om m’n eigen doodle te trimmen en zodra m’n eigen tafel en tools binnen zijn ga ik dit gelijk solo uitproberen. Uiteraard met de hulp filmpjes van Wanda erbij.

Diana met Doodle Mika

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijpt. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”.
Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. Aan het eind zag Nobel er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen.  Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!”

Henriëtte met Doodle Nobel

Labradoodle ontklit challenge
LET OP!
Dit eenmalige aanbod loopt over 1 uur af!

Maak jij je Doodle blij???

De meeste baasjes weten klitten en vilt enkel te “behandelen” door ze met een rechte schaar uit de vacht te knippen OF weg te scheren. OF door eindeloos te borstelen en te trekken aan de vacht.

  • Niet alleen laat dit grote happen achter die er heel lang over doen om weer aan te groeien
  • OOK maak je zo de huid extra kwetsbaar voor allergieën, wondjes enz
  • Bovendien is al dat trekken aan huid en haar heel pijnlijk voor je Doodle
  • En voor vele Doodles een reden om weerstand te tonen in welke vorm dan ook

Deze workshop geeft je de kennis, inzichten en vaardigheden om klitten en vilt te voorkomen EN te verwijderen ZONDER HAPPEN TE KNIPPEN, ZONDER DE VACHT KAAL TE SCHEREN EN ZONDER JE DOODLE STRESS TE BEZORGEN OF ZEER TE DOEN.

Een MUST-HAVE voor elk Doodle baasje!

Dus als jij het allerbeste wil voor je hondje? En kort scheren koste wat het kost wil voorkomen? Dan is dit de beste eerste stap die je kunt zetten, met het beste, mooiste, natuurlijke resultaat (geen siliconen spray die de vacht verstikt, enkel leren hoe je de juiste spullen op de juiste, meest effectieve manier gebruikt…that’s all 😉

Dit zijn een paar voorbeelden van deelnemers die sinds het aanleren van de Klaar Met Klitten methode gemakkelijk ZELF hun Doodle klitvrij en fluffy kunnen houden:

LET OP!
Dit eenmalige aanbod loopt over 1 uur af!

Dus ben jij er klaar voor om het leven van jezelf EN je Doodle VANDAAG nog een stuk comfortabeler te maken?

Maak gebruik van deze onetime deal en bestel NU!

Je Doodle zal je eeuwig dankbaar zijn! (en je trimster ook 🙂

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda