Wie is DoodleComfort?

Ik ben Wanda Klomp, dit is mijn 12 jarige Barbet en zenmaster Joy  en ik ben Doodle Transformatie en woman empowerment coach & healer. Maar het heeft me 12 jaar (heel veel vallen en opstaan en vooral veel persoonlijke en spirituele ontwikkeling) gekost om daarachter te komen en in die waarheid te gaan staan.

In 2011, toen Doodles net populair begonnen te worden in Nederland en er op internet nog geen informatie was over Doodle vachtverzorging (omdat het trimmen tot dan toe enkel door professionele trimmers werd gedaan; met de komst van Doodles veranderde dat ), zag ik een kans om mijn life coaching vaardigheden te combineren met mijn trim expertise door trimworkshops te geven aan baasjes. Omdat de meeste baasjes nog nooit een hond hadden gehad, waren ze vaak onwetend over een optimale vachtverzorging, dus ik zag het als een perfecte kans om ze te helpen niet alleen de band met hun Doodle te versterken, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en teamwork. Maar ook hun natuurlijke leiderschap te vergroten. Op dat moment functioneerde ik nog grotendeels vanuit mijn hoofd en ratio…maar daar hebben de Doodles verandering in gebracht.

Fast forward naar nu: tijdens de laatste 11 jaar van het werken met baasjes terwijl ik daarnaast heel hard werkte aan meZelf, kwam ik tot het besef dat het helpen baasjes zelfredzaam te maken in de vachtverzorging van hun Doodle, slechts 1 aspect is van wat ik “DoodleComfort” noem; een nieuwe manier van naar het leven kijken door de ogen van je Doodle. Er is zoveel meer dan dat en het zou een gemiste kans zijn om daar niks mee te doen. Sterker nog: het is mijn zielsmissie om dit in de wereld te brengen als een kans om vrouwen te helpen zich te her-inneren wie ze in wezen zijn en wat ze hier op Aarde komen doen (met alle magie, welzijn en overvloed die dat met zich meebrengt). 

Ik geloof namelijk dat Doodles HIER zijn voor een reden. Als een soort fluffy engelen op aarde. Niet ALLEEN om ons te helpen anders naar het leven te kijken, maar om ons te begeleiden bij het leren van onze levenslessen (die voor iedereen anders zijn). Om ons te helpen re-connecten met ons ware zelf en met de natuur EN om ons leven te transformeren. Zodat wij ons paradijs op aarde kunnen bouwen: een natuurlijk gezond leven, vol joy, ease, flow, overvloed en vrijheid. Omdat we het allemaal in ons hebben om zo te leven. Sterker nog: het is ons GEBOORTERECHT om zo te leven. We hoeven ons enkel te laten leiden door onze Doodles.

Leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in de beste versie van zichzelf en zijn gezondheid in eigen handen te nemen is de eerste stap om ook jouw leven te transformeren. Want het betekent dat je verantwoording neemt voor jezelf en je Doodle. Dat je de ware connectie met je Doodle zoekt en je hart opent. Dat je jezelf stretcht, uit je comfortzone stapt, in jezelf en je Doodle  investeert (in energie, tijd & geld) en dat je groeit, zodat ook JIJ de beste versie van jezelf wordt. Want wanneer jij de beste versie van jezelf wordt, KAN het niet anders dan dat je leven ten goede mee verandert.

Ik ben hier om jou door dit proces heen te loodsen. Om te beginnen door je te leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo dol op bent. 

Ben je er klaar voor om jouw leven EN dat van je Doodle te transformeren?

Start dan met het downloaden van mijn GRATIS e-book: “6 Geheimen om je Doodle klitvrij te houden”: al sinds 2013 HET e-book dat voor honderden baasjes wereldwijd de 1e stap is geweest naar een optimale Doodle vachtverzorgin

doodlecomfort-wanda-1-scaled-1-scaled-1.jpg

Wil jij met mijn GRATIS e-book te weten komen wat de 6 geheimen zijn om je Doodle klitvrij te houden?

STOP! Nog niet weg gaan!

Je bent op deze website terecht gekomen op zoek naar bepaalde antwoorden toch? Ga dan niet weg ZONDER in ieder geval mijn GRATIS boek preview gedownload te hebben! Dan kun je in je eigen tijd geheel vrijblijvend lezen wat er allemaal komt kijken bij een optimale Doodle vachtverzorging en voor jezelf besluiten of en hoe je daarmee verder wil :-)