Informatie privé workshop

Wanda Klomp

Onderstaand vind je de uitgebreide informatie betreffende mijn privé workshop, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

Voor deze privé workshop  kom ik bij je thuis. De prijzen staan per hond, omdat sommige klanten meerdere honden hebben en ik geen verwarring wil zaaien. 

Hoewel ik voorheen groepsworkshops gaf, geef ik nu enkel nog privéworkshops om meerdere redenen.

Ik werk inmiddels alweer 2 jaar op deze manier en dat bevalt mij en mijn klanten uitstekend.

(als je liever een laagdrempelige manier zoekt kan dat ook: lees dan wat mijn online training allemaal te bieden heeft)

De prijzen van de privé trimworkshops zijn gericht op volledige zelfredzaamheid, m.a.w ik leer je alles dat je nodig hebt om na de workshop zelf aan de slag te kunnen en niet afhankelijk te zijn van een hondentrimster.

Haal het beste uit je Doodle & jezelf met mijn privé workshop!

Volledig zelfredzaam

Als je een trimworkshop doet, wil je als het goed is daarna ook meteen klaar zijn. Je wilt er niet na een paar weken achter komen dat je eigenlijk te weinig geleerd hebt om alle uitdagingen zelf te lijf te kunnen, waardoor je alsnog gebruik moet maken van een hondentrimmer. Dat zou zonde zijn van je geld en je energie.

Daarbij leer je als het ware een nieuw vak; een ambacht. En voor elke ambacht geldt dat je speciale spullen nodig hebt om het werk goed te kunnen doen. Dat betekent dat je zult moeten investeren in het trimgereedschap dat een hondentrimmer ook gebruikt, niet alleen qua scharen, borstel enz. Ook qua trimtafel, trimkruk en dergelijke, omdat hondentrimmen fysiek heel belastend is voor je lichaam (m.n. je rug en schouders) en je snel klaar bent als je te lang de verkeerde houdingen aanneemt en onder of boven je macht werkt, wat de reden is dat veel startende hondentrimmers na een jaar stoppen (in mijn GRATIS online Puppy Proof Prep training komt een lijstje met alle tools die je nodig hebt).

Omdat hier vaak dingen fout gaan en ik jou totaal ONAFHANKELIJK wil maken, zijn mijn privé trimworkshops gericht op volledige zelfredzaamheid.

En middels mijn Doodle Natuurlijk Gezond traject ook zelfredzaamheid qua het waarborgen van de gezondheid van je Doodle of Waterhond

Workshop in 2 delen voor jouw Doodle's welzijn

Omdat het doen van een workshop geestelijk en fysiek erg intensief is (zowel voor jou als voor je hondje) heb ik de hele workshop in 2 stukken opgedeeld en kom ik dus 2 x een dag (zolang als we nodig hebben) naar je toe (de reistijd- en benzinekosten zitten bij de prijs in).

Zo weet je zeker dat je Doodle of Waterhond een positieve associatie krijgt bij het trimmen en dat de stof behapbaar blijft voor jullie beide. Ook heb je zo na na de workshop alle tijd om nog even lekker te wandelen met je hondje, alle indrukken rustig te laten bezinken en de dag af te sluiten op een rustige noot.

Geen haasten om voor het eten thuis te zijn, geen files, geen stress en geen totaal afgematte hond!

 

Wat is de beste leeftijd voor de privé workshop?

 

Beste leeftijd is met 5 a 6 mnd, afhankelijk van de vachtlengte en -dikte, zodat je de vachtwisseling in goede banen leert leiden (de meeste Doodles en Waterhonden raken tussen de 7 en 12 mnd vervilt wegens gebrek aan kennis en de juiste tools).

 

 Is je hond al ouder, dan is het handig om de workshop ca 8 wkn na de laatste trimbeurt te doen.

 

 

Jouw eenmalige investering​

Wil jij je Doodle of Waterhond echt leren trimmen in het fluffy model dat JIJ mooi vindt en alle vachtproblemen zelf te lijf kunnen gaan, ZONDER tussenkomst van een hondentrimmer? Met alle voordelen van dien, die je je nu wellicht nog niet kunt voorstellen?

Dan moet je bereid zijn de nodige investeringen te doen in tijd, energie en geld en kijken naar wat het je allemaal gaat opleveren op de LANGE termijn.

Kijkend naar de financiële opbrengsten, wetend dat elke 2 mnd aan trimkosten gedurende de 15 jaar dat je hondje leeft je een slordig fortuin van € 9000 – € 15000 euro kost, kan ik je zeggen dat jouw investering voor de privé workshop een SCHIJNTJE van dat bedrag is.

Tel ik alle genoemde losse bedragen bij elkaar op, inclusief alle benodigde trimmaterialen, dan kom ik op een totaalbedrag van ruim € 5000,00 ex BTW.

Maar omdat ik jou als ECHTE DOODLE DOENER graag wil belonen heb ik een speciale PAY IN FULL aanbieding voor je.

Pay in full deal

Als jij binnen nu en een week beslist om het hele pakket in één keer aan te schaffen en te betalen, bied ik jou

TIJDELIJK een korting van maar liefst € 1719,00!!!

Je betaalt dus geen € 5000,00 maar slechts € 3400,00 ex BTW** 


** of € 3740,00 ex BTW als je liever in 5 termijnen betaalt

** Mocht je zelf al over enkele van de door mij aanbevolen gereedschappen beschikken, dan trek ik die prijs uiteraard van het totaalbedrag af.

Als je je Doodle 15 jaar laat trimmen ben je minimaal € 9000,00 kwijt aan trimkosten (met niet altijd de door jou gewenste resultaten), leer je niks om zelf het welzijn van je hondje in eigen handen te nemen en blijf je dus afhankelijk van anderen, terwijl jij als Doodle Doener zoveel mogelijk ZELF voor je hondje wilt zorgen toch?

En ZELF het beste baasje wilt zijn dat je kunt zijn?

Daarom wil ik dit een no-brainer voor je maken, dus er is meer: 

Ik beloon jouw toewijding & commitment tevens met een aantal leuke en fijne EXTRA’S (náást alle trimmaterialen en de online video training als digitaal naslagwerk)4

Ook krijg je als DoodleComfort ambassadeur een affiliate fee van 5% als je een nieuwe pay in full privé workshop klant aanbrengt. € 100,00 per nieuwe klant is toch leuk meegenomen?

Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk Doodle & Waterhond baasjes te stimuleren en inspireren het welzijn van hun hondje in eigen hand te nemen.

Voor wie is deze privé workshop bedoeld?

Deze workshop is de beste oplossing voor jou als:

Zo kan jouw hondje er binnenkort ook uitzien

En denk eens aan alle ziektekosten die je uitspaart als je zelf bepaalde symptomen in een vroeg stadium kunt herkennen en oplossen?

Persoonlijk contact

Omdat ik persoonlijke aandacht erg belangrijk vind bel ik je graag over 2 dagen even op om eventuele vragen die je hebt met je door te nemen. Als je me vooraf een recente foto van je Doodle of Waterhond mailt geef ik je tevens geheel vrijblijvend een trimadvies op maat, dat je eventueel ook aan een trimmer kunt geven. 

Indien je akkoord gaat reserveer ik met plezier een dag voor je waarop we beide kunnen. Na betaling ontvang je dan meteen een agenda, waarin je je boeking kunt plaatsen op de dag die jou schikt.

Eerst met eigen oog zien wat ik te bieden heb?

Ik kan je hondje ook eerst een keertje voor je komen trimmen. Dan zie je meteen hoe ik werk en of dat model je bevalt 🙂 Dan doen we de workshop 8 a 10 wkn later. Voor het trimmen op locatie reken ik 50 euro per uur + reistijd en benzinekosten indien het meer dan 30 min rijden enkele reis is. Bij minder dan 30 min reistijd enkele reis reken ik enkel mijn trimtarief.

Tot slot

Een heel verhaal en veel om over na te denken voor je.

Ja het is een flinke investering, waar je waarschijnlijk niet bij stil hebt gestaan toen je je hondje aanschafte, maar als je de kosten en baten tegen elkaar afweegt, zie je dat de baten vele malen hoger zijn. Dus leg de prijs even terzijde en kijk naar wat jij voor je Doodletje of Waterhond wilt.

Wat voor een leven wil je voor hem/haar?

Wat voor een workshop zou je het allerliefst willen doen?

Wat zijn de voordelen voor je Doodletje en voor jezelf, buiten alleen de vachtverzorging, en wat zijn die je waard?

Voldoet deze workshop met alle extra’s aan jouw wensenlijstje?

 

Kies dan voor waar jouw hondje en jij het beste mee geholpen zijn. 

 

Kies voor je gevoel.
Het geld heb je er in no time uit aan bespaarde kosten (geld dat je fijn kunt steken in een nieuwe keuken, badkamer, tweedehands auto, wereldreis, of wat je maar wilt (is dat geen heerlijk idee?)

 

Bovendien geeft zelf doen geeft je zoveel meer voldoening, vrijheid, zelfvertrouwen en natuurlijk leiderschap als baasje.

 

Dat gaat veel verder dan het trimmen alleen.


Daar heb je je hele leven profijt van! 

Jij, maar ook je hondje!

Ik graag van je.

Als je meer wilt weten over mijn manier van werken, kun je ook eerst mijn GRATIS e-book vol handige info downloaden (deze is gericht op Doodles, maar de tips gelden ook voor Waterhonden) OF een GRATIS Comfort & Care consult bij mij aanvragen en op mijn Doodletrimster FB pagina vind je foto compilaties van de afgelopen workshops.

Vraag jij je (net als alle 100-den geslaagde workshop klanten vóór jou) af of je dit wel kunt?

Ik geef mijn workshops al 9 jaar en heb nog nooit iemand gehad die het niet kon, of niet superblij was met het eindresultaat. 

Lees de reviews hieronder maar (dit is slechts een hele kleine greep van alle positieve reacties die ik door de jaren heen heb mogen ontvangen)

Maak vandaag nog de beste keuze voor je hondje.

Jij verdient het, je hondje verdient het!

Henriette met Doodle Nobel
Henriette met Doodle Nobel
Lees verder
Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijot. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”. Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. En met verbazing keek ik naar het oren plukken, kleine pluizebolletjes lieten los alsof ze nooit vast hadden gezeten. Nobel genoot van de oormassage. Aan het eind zag hij er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen. Over 3 maanden wordt Nobel 1 jaar, en voor een puber reutje was hij behoorlijk geduldig in zijn eigen huis. Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!
Jasmien met Doodle Basil
Jasmien met Doodle Basil
Lees verder
Omdat we bij ons in de buurt (Belgie) geen trimmer vonden die onze labradoodle pup wilde trimmen, moesten we opzoek naar een ander alternatief. Dus kwamen we uit bij de cursus labradoodle trimmen van Wanda. Dat zagen we helemaal zitten om onze doodle gewoon zelf te trimmen. Dus deden we de cursus bij Wanda en wat een aanrader was dat. Ze vertelde ons niet alleen hoe we op een goede manier konden trimmen. Ze vertelde ons ook hoe we er voor konden zorgen dat het zo aangenaam mogelijk is voor onze pup. Ze geeft je het totaal pakket mee. Wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en raden het dan ook elke eigenaar van een doodle aan om het ook te doen. Wanda verdient zeker 5 sterren!
Sara met haar Doodle
Sara met haar Doodle
Lees verder
Intensieve en leerzame één op één vachtverzorgings- en trimworkshop gehad van Wanda! Wanda is zeer betrokken, zorgvuldig, en deskundig en laat een prachtig resultaat achter. Heel geduldig met hond en baasje leert ze je alle kneepjes en geeft ondertussen veel tips en achtergrondinformatie over je hond en de verzorging die je hond nodig heeft. Ze weet ontzettend veel en deelt dit graag met je. Kortom, zeker een aanrader als je je doodle zelf wilt verzorgen! Haar Engelstalige boek is een goede ondersteuning en handig naslagwerk.
Monique met Barbet Donder
Monique met Barbet Donder
Lees verder
Ik kan een heel verhaal van maken , maar ik zeg....gewoon doen want het is t echt waard! Je leert de kneepjes en handigheid in 1 dag met daarnaast de trainingen online om op te frissen.( want je krijgt zoveel info) Het was echt de dag waar ik naar uit keek
Jannie
Jannie
Lees verder
Vorige week een 1 op 1 trimworkshop bij me thuis gehad. Was ik al onder de indruk tijdens de puppy gewenningscursus, gedurende de trimworkshop merk je hoeveel kennis en vaardigheden Wanda heeft. Met veel liefde en geduld leert ze je hoe je het beste je hond, in mijn geval een aus. labradoodle, kunt trimmen zodat de doodle snuit behouden blijft en van die mooie volle berenpoten kunt creëren. Een aanrader voor iedere doodle eigenaar.
Catharina
Catharina
Lees verder
Erg leuke en leerzame workshop gehad, 1 op 1 bij me thuis. Wanda is heel enthousiast en weet echt álles van de doodlevacht. Het is niet alleen een knipcursus, je krijgt ook heel veel kennis van vachtverzorging. Ik mocht tijdens de cursus meteen al veel zelf doen en heb een scharenset erbij gekocht van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben ook erg blij met de online cursus waar ik nu toegang tot heb. Hetgeen wat weggezakt is, kun je dan gemakkelijk weer terugkijken, en op die manier weer bijleren.
Lucille
Lucille
Lees verder
De reden om de workshop te gaan volgen was dat we zoveel doodles zagen die lelijk geknipt waren, dat we huiverig waren om onze 6 maanden jonge doodle voor het eerst te laten trimmen. Deze privé workshop van Wanda is niet goedkoop maar wel ontzettend goed! Stapsgewijs neemt ze alles met je door en leert ze je handige trucs om het voortaan zelf alleen te doen. Het trimmen is een tijdrovende klus en is zeker niet makkelijk, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het na deze workshop i.c.m. de instructie filmpjes van haar, zelf ook moet lukken! Ik vind het deze keer i.i.g. ontzettend goed gelukt!!
Monique
Monique
Lees verder
We hebben best wel even moeten nadenken of we deze trimworkshop zouden gaan doen. Omdat het toch een grote investering is (de workshop, maar daarnaast ook de benodigde materialen). Maar uiteindelijk dus toch besloten om dit te gaan doen. Wanda was rond 11 uur bij ons. Ze is de rust zelve en legt heel geduldig en rustig alles uit. Dit maakte dan ook onze Barbet pup van 5,5 maand heel rustig bleef en alles braaf onderging. Ik vroeg me van te voren wel af hoe hij zo lang op de tafel zou kunnen/willen blijven staan. Op een gegeven moment merkte je dan ook wel dat hij eigenlijk wilde gaan zitten, maar toen waren we ook al ver klaar. Hij is echt heel mooi geworden en we hopen en denken dat we het met behulp van de video's volgende keer helemaal zelf kunnen. Rond 18 uur toen we helemaal tevreden waren ging Wanda weer naar huis. Ik zie zoveel Barbets op instagram langs komen die niet als een Barbet zijn getrimd, dat ik heel erg blij ben dat we hiervoor hebben gekozen en het nu zelf in de hand hebben 🙂 Wanda, bedankt voor de fijne dag en al je tips en uitleg.
Ans
Ans
Lees verder
Ik heb afgelopen week een zeer leerzame een op een workshop gekregen van Wanda. Na deze workshop en de bijgekregen online instructies durf ik voortaan helemaal zelfstandig mijn Doodle te trimmen... Het resultaat was super! Een aanrader voor alle doodle eigenaren...
Vorige
Volgende

Lieve groetjes,
Wanda

** Ben je WEL enthousiast over de privé trimworkshop, maar hoeft het Doodle Gezond traject voor jou niet zo? Dan in je investering € 2497,00 ex BTW bij betaling in 1 x of € 2747,00 bij betaling in 4 termijnen.

*** Vind je het een brug te ver om je NU al te committeren aan beide delen van de privé workshop? Doe dan wat vele baasjes voor jou ook gedaan hebben en begin heel laagdrempelig met de Basisworkshop incl trimbeurt. Dan krijg je in ieder geval die über essentiële basisvaardigheden mee en betaal je enkel een aanbetaling van € 350,00 excl BTW. Dan bepaal je NA de Basisworkshop of je ook deel II (de trimworkshop) wilt doen.

Doodletrimmer Wanda Klomp

Vul onderstaand formulier in en maak VANDAAG nog een afspraak!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda