Trimbeurt bij jou thuis

Zoek je een gespecialiseerde doodletrimster aan huis? Lees dan nu verder! Samen gaan wij bij jou thuis aan de slag om je hond klitvrij te maken!

Je Doodle, Waterhond of andere hond met een fluffy vacht laten trimmen bij jou thuis?

Zoek jij een gespecialiseerde Doodletrimster die heel praktisch bij jou thuis komt, je hondje gegarandeerd naar je zin trimt en niet kort scheert?

Als Doodle en Waterhonden Vachtexpert ga ik samen met jou aan de slag om je hond klitvrij, gezond en op een praktische, knuffelige lengte te houden.

Ik help je graag je lieveling klitvrij en op een mooie, natuurlijke, knuffelige lengte te houden, in het model dat jij mooi vindt, met mooie volle benen en berenpoten, veel body en een hoofd dat de persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond het beste weerspiegelt.

Na de trimbeurt ziet je Doodle of Waterhond er gegarandeerd weer jaren jonger uit, om weer helemaal opnieuw verliefd op te worden!

Wil jij samen met mij met je hondje aan de slag? Neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak!

Ik hoop jou en je Doodle of Waterhond gauw te ontmoeten!

Groetjes Wanda

Praktische info

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda