Workshop basis vachtverzorging

Speciaal voor iedereen die NIET wil niet leren zijn of haar Doodle of Waterhond volledig in model te brengen, maar WEL zelf de basisverzorging (voeten, oren, ogen enz) wil oppakken en wil leren de vacht klit vrij te houden.

De perfecte eerste kennismaking met DoodleComfort, als je de trim workshop nog te duur of te spannend vindt! 

Maar ook ideaal als je Doodle of Waterhond in de klit zit en je bang bent om hem/haar kortgeschoren terug te krijgen van de trimsalon. Omdat we samen aan de slag gaan met het ontklitten/ontvilten van de vacht leer je meteen hoe je dat een volgende keer zelf kunt doen en aansluitend kun je erbij blijven, terwijl ik je lieveling voor je trim in het model dat JIJ mooi vindt.  

Wat leer je tijdens de workshop Basis Vachtverzorging?

  • Hoe en waarmee je kunt borstelen om de vacht klit vrij te houden, zonder deze te splijten

  • Hoe je klitten pijnloos en onzichtbaar (zonder happen in de vacht) kunt verwijderen

  • Hoe je klitten kunt voorkomen

  • Waarom je de oren uitplukt en hoe je dat pijnloos en moeiteloos kunt doen zonder wondjes te veroorzaken

  • Waarom en hoe je de voetjes uitknipt

  • Waarom en hoe je het poepertje vrij knipt

  • Waarom en hoe je de nagels knipt, zonder het leven te raken

  • Waarom en hoe je de oogjes vrij knipt, op de juiste lengte en plek

  • Welk trim gereedschap het beste resultaat geeft op de vacht van JOUW hond

  • Waar je op moet letten bij het borstelen van de hond (extra klit gevoelige delen)

  • Waarom en hoe je de waterblazer gebruikt

Hoe je omgaat met een gecastreerde of gesteriliseerde vacht…en nog veel, veel meer.

IN HET COMFORT VAN JE EIGEN HUIS

Nadat ik een deel heb voorgedaan, laat ik je zelf aan de slag gaan, terwijl ik je tips geef over hoe je het trimmen van je hond het beste aan kunt pakken. Daarnaast kun je gedurende de workshop al je vragen stellen over de (op)voeding van je hond, het juiste trim materiaal enz en krijgen jij en je hondje een halve dag lang al mijn aandacht voor jullie alleen (dus geen afleiding van andere baasjes of honden)

Tijd: van 10.00 uur tot 14.00 uur (of wat we samen overeenkomen)

 • Aan het einde van de dag laat ik je achter met een rugzak vol kennis, inzichten, tools, vaardigheden en bewustzijn over wat jouw hond nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden en kun je met trots zeggen dat je er alles aan gedaan hebt om je lieveling het beste te bieden. Je Doodle of Waterhond en je hondentrimster zullen je dankbaar zijn.

 • Twijfel je of je zo’n investering wel wilt doen? Lees dan hoeveel het je kost om je Doodle elke twee maanden naar een hondentrimster te brengen en sta versteld van hoeveel je bespaart door de workshop te volgen.

  Neem contact met mij voor de prijsinformatie en een vachtverzorgingsadvies op maat.

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda