Is je Doodle jouw soulmate?

Heb je er wel eens over nagedacht waarom je Doodle in je leven in gekomen? Nee, dan stel ik de vraag anders: wat heeft jouw Doodle je tot nu toe allemaal gebracht? Ik durf te wedden dat je dat wel klakkeloos weet te vertellen. En hoe is je Doodle in je leven gekomen? Het hoe geeft vaak de meest magische verhalen, waarin je misschien heel lang (of juist heel kort) op zoek was naar de voor jou juiste hond, die misschien aan bepaalde kwaliteiten moest voldoen en die, zodra je die intentie helder had voor jezelf, op miraculeuze wijze in je leven is verschenen.

Ik zeg miraculeus, want alles dat we niet met ons intellect kunnen verklaren is magisch. Van een andere wereld. En ik geloof dat Doodles van een andere wereld zijn. Net als kinderen, wanneer ze nog puur zijn en vol joy in het leven staan…voordat onze maatschappij met haar normen, waarden, scholingssysteem en prestatiedrang ervoor zorgt dat ze net als de rest van ons, netjes in de rij lopen…see no evil, hear no evil, speak no evil.

Het heeft bij mij lange tijd geduurd, voordat ik besefte waarom ik juist met Doodles en Waterhonden werk…of misschien ben ik via de Waterhonden wel bij de Doodles uitgekomen…who knows.

Ik deel deze geschiedenis met je, zodat jij, vanuit jouw perspectief naar je eigen levenslijn kunt kijken en begint te snappen waarom jouw Doodle in je leven is gekomen…it’s magic! 😉

Mijn eigen Doodle verhaal

Wie mijn e-book gelezen heeft, kent mijn algemene verhaal; the story of how DoodleComfort came to be 😉 In eerste instantie was het werken met Doodles mijn uitweg om een eigen bedrijf te beginnen waarin ik mijn life coaching skills kon combineren met mijn honden trimvaardigheden. Doodle vachtverzorging voor baasjes bestond nog niet, dus ik zag een ideale kans om een unieke vorm van dienstverlening op te zetten…dat was de mentale logica.

Het ware verhaal achter het verhaal

De waarheid is dat ik, zodra ik de ingeving kreeg om trimworkshops voor baasjes te gaan geven, ik een soort van overgenomen werd. Alsof er een tornado in mij raasde, werd ik met een enorme vaart vooruit geduwd tot mijn bedrijf stond. Ik kon er zelf niet echt met mijn verstand bij: ja, ik zag de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten, waarmee ik na jarenlang zoeken naar wat bij mij paste, eindelijk een stukje thuis gevonden had. Ik was goed in wat ik deed en blijkbaar was dat op dat moment zo uniek dat ik de eerste was en een gat in de markt zag. Maar eerlijk gezegd kon ik die energie die mij van binnenuit vooruit bleef duwen, gewoonweg niet weerstaan. Ik kon enkel met de stroom meegaan en afwachten waar het me heen zou leiden.

De jaren die volgden waren een enorme struggle voor mij, waarin ik mezelf verscheurd voelde door 2 Wanda’s. Hondentrimmer Wanda die elke Doodle uit de klit en weer prachtig, fluffy in model kreeg; het talent wat voor mij zo natuurlijk (genen van mijn moeder) kwam. En life coach Wanda die baasjes hielp zelfredzaam te worden…maar niet echt deed wat ze wilde doen. Hoewel de vachtverzorging voor elk baasje dat ik hielp een openbaring was, kon ik het lezen en schrijven en omdat ik enkel met de buitenkant bezig was (wat voor mij te oppervlakkig is, want ik ben pas gelukkig als ik de diepte in kan gaan, dat wat er ECHT toe doet), gaf het mij al snel geen uitdaging meer. Ik wist dat er meer was, dat er een reden was waarom ik juist met Doodles werkte, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen.

Tegelijkertijd voelde ik een enorme minachting voor de hondentrimmer in mij, want voor mijn gevoel had ik zoveel meer in huis dan dat. Ja, ik maakte mensen blij, maar ik miste die voor mij noodzakelijke diepgang. Ik voelde en wist dat ik meer mocht doen, dat ik impact mocht maken en alleen Doodles en Waterhonden trimmen voelde te beperkt voor mij. De life coach in mij wilde aan de slag, maar voelde tegelijkertijd dat ze, zelfs na alle trainingen en opleidingen, hier nog niet klaar voor was…en dat was me toch frustrerend. Ik had een prachtige coaching ruimte boven mijn salon, waar ik voor betaalde en die er helemaal klaar voor was om in te beginnen, maar ik voelde dat er nog iets in mij ontbrak. Dat ik, ondanks heel veel trainingen en opleidingen op zelfontwikkelingsgebied TOCH nog de nodigde kennis en vaardigheden miste. Ja, het was een stuk zelfvertrouwen (soms blijf je vanuit je hoofd kennis willen vergaren, omdat je te onzeker bent over je kwaliteiten om te starten. Bovendien volgen heel veel coaches heel veel opleidingen , omdat ze het gevoel hebben nooit uitgeleerd te zijn), maar het was ook iets anders…ik voelde dat ik, voordat ik mensen mocht gaan helpen op de manier waarop ik wilde helpen, ik eerst ZELF door een heel proces heen moest. En dat geduld kon ik maar moeilijk opbrengen.

Steeds weer vroeg ik me af waarom ik mezelf niet gewoon als Doodletrimster kon accepteren, maar ik wist diep van binnen dat ik zoveel meer was en dat ik een belangrijke missie had. Een grootse missie en dat gevoel, de energie van die grootsheid, versus wat ik deed, was zo’n groot verschil dat ik daar moeite mee had, helemaal, omdat ik niks kon “bewijzen”. Wat ik voelde was niet tastbaar, dus wie zei dat ik mezelf niet voor de gek probeerde te houden? 

Ondernemen vanuit het hoofd werkt averechts

Achteraf denk ik dat ik dat gat aan zelfvervulling probeerde te vullen met mijn tomeloze ambitie. Ik had gezien hoe populair Doodles wereldwijd aan het worden waren en zag heel veel mogelijkheden voor mijn bedrijf. Daarnaast wist ik dus op onverklaarbare wijze dat ik iets groots mocht doen, maar omdat ik niet kon voelen, richtte ik mijn pijlen verkeerd. Mijn ego schatte mijn weten verkeerd in, wilde teveel op de verkeerde manier en saboteerde daardoor mijn eigen plannen. Ik was vergeten waar het om ging of eigenlijk was ik me er nog niet helemaal bewust van…dat ik net zo gevoelig ben als de Doodles en dat in de rust die ze mij brachten alle antwoorden lagen die ik zocht.

Het werd bijna een lijdensweg van overleving, van gelukkig zijn in wat ik deed, van mijn plekje op Aarde weten in te nemen. Ook naar mate ik steeds spiritueler werd en de diepere laag achter mijn werk begon te begrijpen, kon ik er nog steeds niet helemaal mijn vinger op leggen, hoe ik het life coaching kon combineren met mijn hondenwerk…terwijl ik in mijn vezels voelde dat dat de bedoeling was. Ik had het heel moeilijk met mezelf en heb er vaak over gedacht het stokje erbij neer te leggen (uiteindelijk werd ik daar ook toe gedwongen…en toen werd ik zwanger, wat mijn hart verder opende)

Achteraf weet ik en zie ik hoe ik ook toen nog aan het zoeken was. Ik had nog zo’n lange weg te gaan. Ik had de klok horen luiden, maar wist absoluut niet waar de klepel hing. Door met de Doodles te gaan werken, stapte ik mijn missie in en HEEL EVEN voelde dat als thuiskomen. Maar daar eindigde het niet, in tegendeel: daar begon een nieuwe zoektocht van een hoger niveau.

Jij bent je bedrijf

Wat ik me nooit had gerealiseerd was dat het hebben van een eigen bedrijf een enorm vergrootglas legt op je persoonlijke ontwikkeling. Want het bedrijf is een spiegel. Een direct gevolg van alles dat IN mij nog niet goed zat. Van al mijn angsten en onzekerheden. Al mijn onvermogens. Al mijn lichamelijke en energetische blokkades, alle belemmerende overtuigingen in mijn hoofd…en vooral van mijn hoofd.

Je hoofd is je gevangenis

Want ondanks alle inzichten, creatieve ideeën die ik kreeg en het diepere weten dat ik had…zat ik vast, in dat hoofd. In mijn eigen gevangenis. En hoewel mijn bedrijf me de vrijheid gaf die ik zo broodnodig heb, was het tevens een kooi, waar ik niet uit kon komen door alle verplichtingen die ik mezelf had opgelegd: om mijn inkomen te verdienen, om ondernemer te zijn, zoals anderen zeggen dat het hoort (een van mijn grootste valkuilen waar ik op de life coaching opleiding al achter kwam, was dat ik de dingen wilde doen, zoals ik dacht dat ze horen. Grappig, ik besef me nu, terwijl ik dit schrijf pas, dat DAT het gene is wat me altijd klein gehouden heeft. Die overtuiging. Want ik volgde zoveel trainingen, seminars (in binnen en buitenland) en nam zoveel succescoaches in de arm die mij leerden “hoe je als ondernemer succesvol kunt zijn”, dat ik dacht dat als ik al die tools zou implementeren, dat ook zou gebeuren. Ik voelde en wist ergens wel dat mijn doelgroep anders was en andere behoeftes had, maar ik zat zo vast in die overtuiging de dingen te willen doen, zoals ik denk dat ze horen (omdat experts het zeggen, dus dan zal het wel kloppen), dat ik mezelf moedwillig saboteerde. Enerzijds door duizenden Euro’s uit te geven aan al die trainingen, de beste tools enz. Anderzijds door dingen te implementeren die volledig tegen mijn gevoel ingingen en ook nooit bleken te werken.

Gered door Doodles

Pas toen ik na jaren zelfontwikkeling leerde uit mijn hoofd en in mijn gevoel te stappen, begonnen er lichtpuntjes in mij te dalen. Ik begon in te zien dat het werken met Doodles me gered had (als ik in 2008 niet had besloten om UIT het bedrijfsleven te stappen, hadden mijn hoofd en prestatiedrang me regelrecht in een burn-out of erger gestort, zoals dat bij vele gebeurt), dat de Doodles mij hielpen mijn hart te openen en vanuit mijn gevoel te handelen….maar ook toen was ik er nog niet.

Ben jij wie je bent?

De rest van het verhaal zul je later in de online leeromgeving verder kunnen lezen, want na een hele lange weg, van bijna 20 jaar persoonlijke groei (waarvan de laatste 10 jaar, vanwege mijn bedrijf heel actief) ben ik er nog steeds niet, maar heb ik wel heel veel geleerd en ontdekt over mezelf.

Ik heb ontdekt dat ik mij heel lang (veel te lang) klein heb gehouden, kleiner dan ik ben, ook al heb ik mijn hoofd van begin af aan boven het maaiveld uitgestoken (met alle gevolgen van dien)…ik ben niet in mijn grootsheid gestapt, omdat ik niet durfde uit te komen voor wie ik daadwerkelijk ben. Omdat ik bang was veroordeeld te worden of klanten kwijt te raken. Omdat zelfs mijn naaste omgeving, degene die ik lief heb, niet eens wisten wie ik ben. Omdat ik dat ZELF ook heel lang niet geweten heb, wel wat voorgevoelens had, maar die niet goed kon duiden. En nog steeds weet ik niet precies wie en wat ik allemaal ben, maar…ik ben bezig dat te ontdekken. Ik zit in een super magisch proces van zelfher-kenning en dat gaat de laatste 2 jaar heel snel. Wat precies klopt met de transitiefase waar de hele wereld zich momenteel in bevindt. Ik ben aan het herinneren en her-inneren wie ik ben, zodat ik met al die wijsheid en al die tools mijn ECHTE missie kan uitvoeren: andere vrouwen te helpen herinneren wie ZIJ zijn. Zodat we met zijn allen een nieuw soort leven kunnen opbouwen, een nieuwe maatschappij, een nieuwe Aarde. Mijn weten is heel lang onbewust gebleven. Het leidde me naar de juiste mensen en de juiste plekken en gaf me de inzichten die me inspiratie gaven (en inspiratie voor nieuwe creaties), vaak jaren, voordat anderen klaar waren voor de vaak vernieuwende concepten (wat ik dan verkeerd inschatte). Om die reden heb ik in de afgelopen 10 jaar meer dan 5 notitieboekjes vol geschreven met ideeën: voor DoodleComfort en voor mijn coachingpraktijk, waarvan ik nu voel dat dat voorlopig geen praktijk zal zijn, maar meer een online platform.

Leven als voorbeeld

Ik ben een voorloper, een voorbeeld voor andere vrouwen en mag daarom eerst ZELF het hele proces van zelfherinnering doorleven, zodat ik straks andere vrouwen bij HUN proces kan helpen. Noem mij een lichtwerker, als je het nodig hebt om in hokjes te denken en begrijp dat elke lichtwerker zo zijn of haar kwaliteiten en tools heeft om de mensen te helpen / licht te brengen. Mijn kwaliteit is mijn innerlijk weten; de wijsheid van mijn oude ziel, de gave om complexe theorie begrijpelijk te maken (dat heb ik met het trimproces gedaan en dat doe ik door via mijn schrijven en woorden het onzichtbare zichtbaar te maken: de brug te zijn tussen hemel en Aarde) en mijn tools zijn onder andere de honden. De Doodles die (net als ik) ook hier op Aarde zijn om licht te brengen. Om jou te helpen in JOUW grootsheid te gaan staan (wat ik altijd zelfredzaamheid heb genoemd, maar wat in wezen inhoudt dat je verantwoording neemt voor je eigen zelfontwikkeling) door ZELF de vachtverzorging op te pakken, ZELF de gezondheid van je Doodle in eigen handen te nemen. Omdat dit je niet alleen helpt door je eigen beperkingen heen te breken (onzekerheden, twijfels, angst, minderwaardigheidscomplex) en je kracht (zelfvertrouwen, veelzijdigheid, creativiteit en daarmee manifestatiekracht) te ervaren. Maar ook, omdat je leert op een andere manier naar de maatschappij te kijken, naar de chemische middelen en slechte voeding die maar al te gemakkelijk verkrijgbaar worden gemaakt aan de massa en die bij zowel ons als bij onze honden veel interne schade aanrichten. En vooral naar de lichte kant van het leven: positiviteit, vreugde, vergeving, liefde, geduld, dankbaarheid, rust, stilte, zijn, verbinding, onvoorwaardelijke acceptatie…al die lichtwezen kwaliteiten die jouw Doodle belichaamt.

Begin je hem te snappen? Begint de magie van je Doodle in te dalen?

Wat je Doodle voor je doet

Want jij als Doodle baasje bent uitverkoren. Jouw Doodle heeft jou niet voor niets uitgekozen (als je nog denkt dat het andersom is, haal ik je bij deze met veel plezier uit die droom). Jij bent namelijk net zo gevoelig als je Doodle. Het kan zijn dat je, net als ik lange tijd, je daar nog helemaal niet, of niet volledig bewust van bent (jouw gevoel bij het lezen van dit artikel bevestigt dat), maar soort zoekt soort en jij zou nooit voor de charmes en knuffelbaarheid van je Doodle gevallen zijn als IETS in jou daar niet naar op zoek was: het zij een vorm van zelfherkenning, of een herkennen van de wereld zoals deze zou kunnen zijn (en zoals jij die ooit al ervaren hebt), het zij een gebrek van je innerlijke kind aan die onvoorwaardelijke liefde en acceptatie die je zo nodig had, maar nooit gekregen hebt. Jouw Doodle is je spiegel, voor alle belemmeringen die jou nog in jouw kooi houden, in welke vorm jij deze ook voor jezelf hebt gesmeed. En voor alles wat mogelijk is als jij door die belemmeringen heen weet te breken: voor wie je dan kunt zijn en wat je dan allemaal kunt doen.

Jouw Doodle is de sleutel

Jouw Doodle is de poort naar jouw hart, die de toegang vormt naar je ziel en je alle antwoorden geeft die je zoekt. Misschien ben je, net als ik, die zoektocht al meteen bij je geboorte begonnen. Misschien wat later, misschien pas sinds kort of door Corona (net als vele andere Doodle baasjes), maar ik durf te wedden dat als jij een Doodle hebt…dan weet je ergens diep in jezelf dat het leven anders kan zijn en mag zijn. Dat JOUW leven anders mag zijn. En dat jij je mag laten leiden, door je Doodle, door dat licht wat je altijd in huis hebt.

Doodletrimmen is voor iedereen

Sinds ik steeds duidelijker begrijp wat mijn missie is en ik tegelijkertijd zie waar de wereld heen gaat, voel ik dat het niet om mij gaat, of om mij en enkele andere klanten. Maar dat wat ik weet en de laatste jaren opgezet heb, bedoeld is om te delen.

Via het zelf aan de slag gaan met je Doodle’s vachtverzorging en gezondheid, stap je in je kracht. Via de connectie met je Doodle, het leren aanvoelen van je Doodle, het leren lezen en begrijpen van je Doodle…kom je terug in contact met je gevoel. Door de liefde van je Doodle toe te laten, open je je hart en door alle lichteigenschappen van je Doodle te erkennen en zijn hogere waarheid en functie te omarmen, ervaar je magie. Dit allemaal helpt je te herinneren wie en wat je in wezen bent, zodat je vanuit dat weten en die energie je leven volledig kunt her-scheppen.

Dat is waarom ik met Doodles werk, omdat jij als Doodle baasje, vanwege je gevoeligheid in meer of mindere mate open staat voor wat ik je mag leren. 

Dus dat is wat ik jou te bieden heb. Dat hele proces, dat zoveel verder gaat dan alleen de vachtverzorging, het trimmen en de gezondheid. En jaren geleden heb ik daar al stappen voor geschreven, toen nog niet wetende wat ik ermee zou gaan doen…maar nu voel ik hem steeds meer.

Ik kan niet in mijn grootsheid stappen, totdat ik daadwerkelijk ga staan voor wie ik ben en doe wat ik mag doen. Welke gevolgen dat ook heeft, want vele volgers zullen waarschijnlijk afvallen, maar zo werkt het: degene die voelen dat mijn waarheid HUN waarheid is, zijn de mensen die ik mag helpen en daar vertrouw ik op.

Het stuk vachtverzorging en gezondheid zijn de eerste stappen op weg naar het gebruiken van je Doodle als life coach, het via je Doodle connecten met je ware zelf en het creëren van het leven waar jij van droomt; jouw paradijs op Aarde. Omdat ik deze stappen al beschikbaar heb en zoveel mogelijk Doodle baasjes wereldwijd daar toegang toe wil geven…ga ik iets bijzonders doen.

Sinds mijn hart geopend is voel ik hoe belangrijk verbinding is , de connectie met andere mensen. Door Corona zijn vele mensen ook in dit opzicht “ontwaakt”. En wat ik ervaren heb is dat Doodle baasjes van nature al een verbinding met andere Doodle baasjes voelen, vanwege hun Doodle. Want Doodles zijn verbinders.

Nieuw wereld initiatief

Dus hoe mooi zou het zijn om een nieuwe beweging te creëren, waarin Doodle baasjes wereldwijd SAMEN met hun Doodle aan de slag gaan, met een beetje hulp van mij? 🙂

Jij bent op mijn website of DoodleVitaal FB groep terecht gekomen, omdat jij wil leren zelf de vachtverzorging (en gezondheid) van je Doodle in eigen handen te nemen. De FaceBook groep bied je veel, het contact met andere Doodle baasjes is fijn en je kunt veel met de tips die andere jou geven. MAAR…het echte fluffy trimmen en alles over een optimale, natuurlijke zorg leer je nu niet. En over een natuurlijke gezondheid en natuurlijke alternatieve middelen al helemaal weinig.

DUS…

Hoeveel waardevoller zou deze groep zijn als je naast het contact met Doodle genoten, OOK toegang zou hebben tot alle stap voor stap triminstructievideo’s, de hele DoodleVitaal training en als we om de zoveel weken LIVE aan de slag zouden gaan met het uitplukken van de oren, het knippen van de nagels, het uitknippen van de poten, het borstelen, uitdunnen en ontklitten van de vacht en het trimmen/modelleren zelf? En dat je elke maand via een Zoomcall al je vragen kunt stellen en tussentijds ook al je vragen in deze groep kwijt kunt, waarna je antwoord krijgt van mij? 

Deze groep bestaat nu uit ca 1000 volgers en is vrij actief, wat mij zegt dat iedereen op zoek is naar antwoorden en hulp.

Mijn Engelse Doodle & Oodle SELF Grooming FB groep bestaat uit (houd je vast) 10.000 volgers die net als jij op zoek zijn naar dezelfde antwoorden, alleen dan op een ander continent.

Vanuit het gevoel van verbinding, maar ook de ervaring dat alles één is ben ik in collectiviteit gaan denken. Een andere manier van werken en van geld verdienen. Niet: wat is goed voor mij en mijn gezin (want ik ben de kostwinner in ons gezin en dat is soms best spannend). Maar: hoe kan ik de wereld helpen in deze tijd van vernieuwing? 

Het antwoord schoot mij gisteren (zoals al mijn inzichten) ineens te binnen en daardoor weet ik dat het klopt, want mijn hoofd had dit nooit kunnen verzinnen.

Er zijn 2 manieren:

  1. Ik zou events kunnen organiseren waarbij je per keer betaalt om LIVE mee te doen met een van de workshops. De ene keer doe ik die dan in het Nederlands, de andere keer in het Engels (op de Eng FB groep). Daar betaal je dan (afhankelijk van de content) per keer € 79,00 tot € 247,00 voor)


  2. Net als optie 1, maar i.p.v. dat je per keer betaalt voor een afzonderlijke workshop, maak ik je lid van mijn membership, waarbij je maandelijks een veel kleiner bedrag betaalt voor toegang tot ALLES!

DoodleVitaal FB groep als membership

Hoe fijn zou het zijn als ik de DoodleVitaal FB groep onderdeel zou maken van mijn Comfort & Care membership, waarin je ONBEPERKT toegang krijgt tot alle eerder genoemde informatie PLUS alle extra’s (zoals een speciale besloten webshop waar je de juiste professionele scharen en trimspullen kunt kopen) NAAST dat je als groep SAMEN met je hondje aan de slag gaat (met alle LIVE workshops, waarna je de opnames kunt terugzien in de leeromgeving), terwijl je in de FB groep steun te hebt aan elkaar en feedback krijgt van mij?

Keep It Simple Stupid

Ik zou een nieuwe FB groep kunnen hangen aan de membership, maar ik geloof in moeiteloosheid en eenvoud, dus waarom zou ik zoveel moeite doen als de FB groep er al is en alle leden precies willen wat ik te bieden heb?

Het nieuwe werken

Terwijl jij geniet van alle kennis en inzichten die de leeromgeving jou te bieden heeft, kan ik me richten op datgene waartoe mijn ziel me aanroept: het coaching deel. De 7 stappen die jou helpen je te herinneren en her-inneren wie je bent (waarvan ik de laatste nu aan het doorleven ben en waarover ik sta te kwispelen om alles met je te delen, in versimpelde vorm uiteraard 😉 Die jou helpen door al je mentale, spirituele, emotionele, fysieke blokkades (in die volgorde) heen te breken, versneld het pad te lopen dat ik gelopen heb, naar de ultieme vrijheid. Vrijheid van geest, vrijheid van lichaam, vrijheid van liefde en kracht en rijkdom. Uit je kooi: goud, zilver of metaal, zodat jij volledig in jouw grootsheid gaat staan en het leven gaat creëren waar jij naar verlangt. MET je Doodle als spiegel en gids (en mij als life coach op de achtergrond).

Dit is waar ik blij van word. Blijer dan ik in jaren ben geweest. Natuurlijk blijf ik VIP 2-daagsen geven voor degene die dat liever willen doen (maar ook zij krijgen daarna toegang tot de membership) en de video’s daarvan gebruik ik dan weer als voorbeeld om jou te inspireren voor het trimmen en de gezondheid van je eigen Doodle. Zo deel ik jou in alles dat jou verder brengt en dat is hoe ik wil werken.

VOORDEEL VOOR JOU!

En als jij je nu zorgen maakt om die maandelijkse fee die je betaalt in ruil voor toegang tot de membership met alle extra’s: don’t!

Ook daar voel ik dat het anders mag, met een nieuwe energie (en dat is voor mij best spannend, want in mijn hoofd lijkt het alsof ik meer geld zou verdienen met het geven van losse LIVE workshops, naast het bieden van mijn VIP 2-daagsen en trimopleiding). MAAR…ik wil al heel lang OOK iets doen voor al die baasjes die zo graag mijn workshop willen doen, maar daar het geld niet voor hebben. In mijn hart en ziel voel ik dat geld geen issue is, zolang ik doe wat mijn gevoel me ingeeft…en dat is dat Doodletrimmen en Doodle gezondheid het gemeengoed van alle baasjes ter wereld moet en mag zijn. 

Dus niet alleen stel ik de membership fee voor de eerste 35 members op € 35,00 per mnd (daarna wordt dat € 40,00, maar omdat ik nog wat details moet aanpassen in de leeromgeving en extra ogen en visies nodig heb om me aan te geven wat ik hoe ten goede kan veranderen, is het voor nu € 35,00 [als jij je Doodle elke 8 weken fluffy laat trimmen kost dat je € 50,00 p maand, dus naast alle andere voordelen, heb je ook die eerste besparing van € 180,00 per jaar hiermee al te pakken].

Om het collectief te maken EN jou de kans te geven je geld met gemak terug te verdienen, hanteer ik tevens een WEB principe: We All Benefit. Dit houdt in dat jij, voor elke nieuwe klant die je aanbrengt (die zich opgeeft via een speciale, aan jou verbonden link), € 5,00 p maand automatisch op je rekening ontvangt. Bij 7 nieuwe klanten ben je dus volledig uit de kosten EN leer je alles over de vachtverzorging, natuurlijke gezondheid EN straks ook hoe je je Doodle als coach gebruikt om jezelf en je leven te transformeren.

Accountability

Bijkomend voordeel is dat ik hierdoor scherp gehouden word op wat ik hoe in de membership aanbied, want alleen als jij enthousiast bent zul je dat delen met andere baasjes. Het WEB principe is dus meteen een organische manier van accountability voor mij 🙂 en dat vind ik helemaal prima, want ik wil waarde leveren en dat kan alleen als jij me laat weten waar ik goed zit en wat ik nog BETER kan doen. Ook daarin staat de collectieve benadering centraal. 

Help jezelf, help de Aarde

Waar WEB voor mij ook heel erg voor staat, is het samen werken aan een betere wereld, in dit geval een gezondere Aarde. Daarom leg ik bij genoeg deelnemers, jaarlijks een deel van de inkomsten apart voor goede doelen, zoals het WNF, of iets anders (ook dit beslissen we collectief 🙂

Zodra mijn nieuwe Engelse website en membership gereed zijn, voer ik hier dezelfde strategie door, zodat wereldwijd baasjes hun Doodles ZELF de beste zorg kunnen geven en andersom de beste zorg krijgen van hun Doodles. Maar jij, als lid van de Nederlandse Comfort & Care Academy / membership bent het voorbeeld. Jij baant als het ware die weg naar vernieuwing 🙂

Global LIVE events

En hoe gaaf zou het zijn als we over een tijdje SAMEN met Engelstalige Doodle baasjes de verbinding zouden maken tijdens bepaalde GLOBAL Doodle LIVE events, waarin we bepaalde onderwerpen zouden delen om gezamenlijk over te sparren? 

Ik voel dat er heel veel mogelijk is en dat we pas aan het begin staan van een prachtige ontwikkeling.

De vraag is: doe je mee?

3 DAGEN LANG GRATIS TOEGANG

Voel jij hier net als ik een grote YES bij? Dan heb ik iets gaafs voor je. Ter introductie van de membership geef ik je GRATIS 3 dagen toegang tot alle lessen. Inclusief de instructievideo’s. Dat vind ik doodeng en zou ik normaal gesproken NOOIT doen, maar het geeft jou de kans om te ervaren wat de membership je allemaal te bieden heeft en als ik handel vanuit wat goed is voor ons allemaal, is daar geen plaats voor mijn ego angsten (en als IK niet bang ben om mijn grootste geheimen voor nop op straat te gooien, hoef JIJ dat al helemaal niet te zijn).

Ik vertrouw erop dat nieuwe members zich welkom voelen en zich van harte aanmelden na die 3 dagen omdat ze de smaak te pakken hebben en niet kunnen wachten om meer te leren.  

Dit is de link, enjoy en laat me weten hoe het bevalt.

Ik wens je een magische dag! 🙂

Doodletrimster Wanda Klomp

Wil jij ook de 1e stap zetten naar een sterkere band met je Doodle en een vrijer, comfortabeler leven voor jullie beide?

Super! Want ik heb het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om te leren hoe jij je Doodle of Waterhond ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij van houdt ZONDER scheren: als eeuwig pup! Check HIER de GRATIS proefvideo’s en start VANDAAG NOG!

Maar je kunt natuurlijk ook eerst beginnen met het downloaden van mijn GRATIS boek preview. 

Interessant? Deel dit artikel!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda