Doodle baasjes voor elkaar

We leven in een rare wereld en zeker de laatste tijd volgen de ontwikkelingen elkaar op. Natuurrampen links en rechts, het ene schandaal na de andere en dan nu weer de situatie in de Oekraïne…en laten we de wereldwijde COVID pandemie even niet vergeten (want door de oorlog daar lijken we de ellende waar we zelf 2 maanden geleden nog middenin zaten even te zijn vergeten).

Jouw Doodle als change maker Spirituele betekenis Labradoodle

De wereld is duidelijk aan het veranderen en ik geloof ten goede, want ik kijk naar het grotere plaatje. En in dat grotere plaatje is de populariteit van Doodles alles behalve toeval (want toeval bestaat niet, alles wat gebeurt is bedoeld om jou als mens verder te brengen in je ontwikkeling, op je pad van zelfbewustzijn…ook het feit dat jij een Doodle in huis hebt).

Als je mij al even volgt, weet je dat ik er heilig van overtuigd ben dat Doodles er zijn om ons te helpen. Alsof het engelen op Aarde zijn, in de gedaante van de ideale levende knuffelbeer. Want wat meer dan dat maakt ons innerlijke kind blij? Wat werkt meer helend dan de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van een levende troetelbeer? Als God (en met God bedoel ik het universum, de kosmos, de grote creator, scheppende kracht van alles dat is…niet de Bijbelse figuur die mensen hebben verzonnen om anderen een geloof op te leggen) iets doet, doet hij het goed 😉

Doodles leren ons voelen

Want we zijn aan het ontwaken. Oude (machts)structuren vallen om en mensen worden steeds meer gedwongen om naar hun eigen gevoel te luisteren: wat is waar voor jou? Niet wat laat jij je wijsmaken door anderen, door de maatschappij en de heersende massa, maar wat voel jij in je hart dat klopt? Want wat jij voelt en wat gezegd wordt wil nog wel eens verschillen en we zitten nu in een tijd dat dat heel snel gaat. Maar dan moet je wel bereid zijn te durven voelen, want dat is iets dat we massaal verleerd zijn. Waar de huidige maatschappij niet op ingesteld is. Want het hoofd, het verstand, het intellect is superieur en voelen is vaag of zweverig. Terwijl voelen in onze wortels zit. En zijn ons geboorterecht is. Al het andere is ons aangeleerd. Wij hebben het hoofd heel belangrijk gemaakt, omdat we het verstand (logica, regels en wetten, educatie) nodig hadden om ons technologische vooruitgang te brengen, vanuit een mannelijke patriarchale energie, maar nu is de tijd gekomen om het tij te keren.

Een nieuwe wereld

De tijd van transitie is aangebroken. Waarin we het oude achter ons laten en massaal terugkeren naar ons hart. En dat is HARD nodig, want ondanks alles dat ons hoofd mogelijk heeft gemaakt, waardoor we leven, zoals we leven met alle luxe en gemakken van dien, heeft het ons tevens de vernieling in geholpen en geresulteerd in de vernietiging van de prachtige wereld waarin we wonen. In onze patriarchale ego-jacht naar meer, beter, sterker, groter, slimmer, hoger, machtiger en rijker hebben we de Aarde, waar we van afhankelijk zijn beroofd van al haar natuurlijke voorraden. En daarmee van onze kwaliteit van bestaan. Maar deze impact kunnen we amper doorvoelen, omdat we de connectie met ons hart kwijt zijn. We zien het, we lezen erover, we vinden het verschrikkelijk, maar echt voelen doen we het niet, anders zouden we er wel de stop uit trekken.

Uitverkoren voor verandering

Dus stap 1 naar een betere, gezondere wereld is het opnieuw openen van je hart, want daardoor gaan we andere keuzes maken. Keuzes voor het grotere geheel, voor wat goed is voor de totale mensheid en dus ook voor de Aarde.

En dat is wat Doodles voor ons doen. Ze helpen ons ons hart te openen. Niet mee eens? Kijk maar naar je Doodle en probeer dan eens het tegendeel te bewijzen (het lichtje in je hart dat je voelt is het enige bewijs dat je ooit nodig zult hebben, want alles dat licht voelt is liefde).

Dat is waarom ik doe wat ik doe en waarom ik werk met Doodle baasjes. Of je het je bewust bent of niet: doordat jij een Doodle hebt, ben je gekozen. Uitverkoren om verandering te helpen brengen. Een nieuwe manier van leven, een nieuwe wereld. Beter, gezonder, veiliger, mooier, lichter en liefdevoller. Je Doodle leidt jou. Want jij bent op bepaalde niveaus net zo gevoelig als je Doodle. Als dat NIET zo was, zouden jullie niet tot elkaar aangetrokken zijn. Jouw Doodle heeft jou zoveel te leren. Jou en elk ander Doodle baasje die daarvoor openstaat.

ZELF-redzaamheid

Door zelf je Doodle te gaan leren trimmen en zelf de gezondheid in handen te nemen zet jij de eerste stap naar een nieuw leven, dat wat ik DoodleComfort noem. En daarom wil ik een movement starten: Doodle baasjes die elkaar helpen. Want niemand begrijpt jou beter dan andere Doodle baasjes die precies tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Die uitdagingen zijn er om jou over een drempel heen te helpen. De drempel van zelfredzaamheid, van ZELF doen wat JIJ voelt dat het beste is voor je Doodle. Zelf de zorg in handen nemen. Niet meer je afhankelijk opstellen van zogenaamde professionals, maar vertrouwen op je eigen waarheid en je eigen kunnen. Je eigen lot in handen nemen EN dat van je Doodle. Eenmaal over die drempel heen, gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. En als je mijn VIP 2-daagse gedaan hebt, of een van mijn online workshops gevolgd hebt, weet je wat die zelfredzaamheid jou brengt. En dus ook wat het anderen gaat brengen.

We All Benefit

Daarom ga ik de focus verleggen, van mij en mijn (potentiële) klanten, naar jou en alle Doodle Doeners ter wereld. Want in jullie ligt de verandering, dat nieuwe wereldbeeld waar we met zijn allen zo naar snakken. Jij kunt andere Doodle baasjes helpen te bereiken wat jij hebt bereikt. EN waarschijnlijk ook beter dan ik dat kan. Want alles wat ik zeg kan als baatzuchtig worden beschouwd. Ik ben immers ondernemer, wil geld verdienen en heb daarom klanten nodig. En dat is allemaal waar, maar NIET de reden waarom ik doe wat ik doe. En als je me al langer volgt weet je dat. Dit bedrijf heeft MIJ uitgezocht. Ik had dit nooit kunnen verzinnen. Wat ik doe en hoe ik het doe is mijn zielsmissie. Om mensen via hun Doodle te laten re-connecten met hun hart en via hun hart met hun ware zelf, om in samenwerking met de Doodles een nieuwe wereld te creëren. Vanuit de vrouwelijke (matriarchale) energie.

Met jouw hulp kan ik meer baasjes bereiken. Denken en handelen vanuit het collectief en het grotere plaatje: voor de mensheid in zijn geheel in plaats van “mijn volgende klant”. Mijn visie op geld en inkomen wordt daarmee ook anders: als we elkaar helpen, mag het geld gedeeld worden, zodat ook dat ten goede komt aan het grotere geheel. We All Benefit. Zelfredzaamheid in de breedte.

Dit is een hele nieuwe manier van ondernemen, dat besef ik, maar ik denk dat ook daar de tijd rijp voor is. Voortaan denk ik in WIN-WIN-WIN. Als jij een nieuwe klant aanbrengt, het zij voor mijn VIP 2-daagse (grootste WIN), het zij voor mijn online workshops of membership, dan help jij die klant niet alleen zelfredzaam te worden in de vachtverzorging (en gezondheid) van haar Doodle (en alles wat dat weer brengt), maar deel je mee in de winst! Ik geef een deel van de opbrengsten van die klant aan jou en hoe groot dat deel is, hangt af van de desbetreffende workshop. Maar het komt er dus op neer dat JIJ GELD VERDIENT AAN DIE ANDER. En daar zit geen limiet op, dus voor elke klant die jij aanbrengt verdien je geld. Oftewel, als ik verdien, verdien jij ook. Ik vind dat meer dan fair en voor mij voelt het als het begin van een nieuwe wereld, waarin bezit ook eerlijker verdeeld is (en niet meer het alleenrecht is van de machtigen en rijken).

Extra accountability

Bovendien houdt dit me alert, want jij verwijst alleen klanten door naar mijn aanbod, als jij tevreden bent over wat je gekregen hebt, dus moet ik ervoor zorgen dat dat zo blijft. Een soort extra accountability 😊

Zo werkt het systeem aan alle kanten en ik ben erg enthousiast over de potentie van deze nieuwe manier van ondernemen. Helemaal gezien de huidige ontwikkelingen, die sowieso van ons vragen dat we op een andere manier met ons geld en onze bronnen (energie, voedsel; enz) omgaan. Het zal niet lang duren, voordat een nieuwe manier van handelen zich aandient; ruilen i.p.v. kopen en delen i.p.v. alleenrecht. Voor mij voelt het WEB principe als een mooie tussenstap. Binnenkort ga ik dit doorvoeren (het is nog even wachten op de goedkeuring van mijn campagnes in het affiliate systeem). Voor nu ben ik erg benieuwd wat jij van dit concept vindt. 

In principe verandert er niks aan mijn aanbod. Dat je voortaan meedeelt in de opbrengsten (als ruil voor jouw actieve ambassadeurschap) is gewoon een extraatje, waartoe ik mij geroepen voel het aan te bieden.

Een voor allen, allen voor één, maar dan in Doodle vorm. Daar kun je toch alleen maar blij van worden? 🙂

Groetjes,
Wanda & Joy

Doodletrimster Wanda Klomp

Wil jij ook de 1e stap zetten naar een sterkere band met je Doodle en een vrijer, comfortabeler leven voor jullie beide?

Super! Want ik heb het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om te leren hoe jij je Doodle of Waterhond ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij van houdt ZONDER scheren: als eeuwig pup! Check HIER de GRATIS proefvideo’s en start VANDAAG NOG!

Maar je kunt natuurlijk ook eerst beginnen met het downloaden van mijn GRATIS boek preview. 

Interessant? Deel dit artikel!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda