Heel je Doodle, heel jezelf (deel II)

HOE KUN JIJ JE DOODLE HELEN? (EN DAARMEE JEZELF?)

Gisteren heb ik een stuk geschreven over de ware reden waarom je Doodle in jouw leven is gekomen. Misschien ging alles een beetje te ver voor je, misschien voelde je enige vorm van waarheid in mijn woorden. Ik hoop op het tweede, want ik ben hier om MIJN waarheid te leven en verkondigen en op die wijze jou te helpen van binnenuit te helen.

Want jij bent niet de enige die uitverkoren is. Om de een of andere reden ben IK uitverkoren om met Doodles te werken. Ik heb lang niet begrepen hoe die samenwerking er precies uit zou moeten zien MEER dan het hele vachtverzorging en gezondheidsstuk, maar gedurende de jaren zijn de puzzelstukjes in elkaar gevallen en nu zie ik het totale plaatje.

Doodles zijn hier om ons mensen te helpen helen en ik werk met ze omdat ik EN jou alle praktische vaardigheden en kennis bij kan brengen EN als life coach en met mijn innerlijk weten de diepere verbanden kan leggen en het grotere plaatje kan zien, zodat ik jou in de volle breedte kan helpen helen van binnenuit.

Je Doodle heeft heling nodig, juist OMDAT hij zo gevoelig is en juist OMDAT hij zo’n klitgevoelige vacht heeft.

Qua vachtverzorging is het logisch. Dat is iets dat we mentaal allemaal wel kunnen vatten: je Doodle heeft zijn vacht nodig ter bescherming, maar een lange vacht geeft problemen, dus het is essentieel om deze zelf gemakkelijk klitvrij te kunnen houden. Ik zeg ZELF, omdat, als je dit overlaat aan een trimster

A.     De kans groot is dat je Doodle kort/kaalgeschoren wordt met alle gevolgen van dien voor zijn geestelijke gesteldheid en fysieke gesteldheid

B.     Je de kans mist om juist via het ZELF doen die diepere verbinding met je Doodle aan te gaan en via je Doodle met jeZELF. En dat is waar heling ontstaat voor JOU. Op een lager niveau is dit waar de sterke band met je Doodle gevormd wordt en waar je natuurlijke leiderschap vergroot wordt als basis voor een gelijkwaardige samenwerking en interactie met je Doodle, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en teamwork.

Qua gezondheid kun je ervan uitgaan dat je Doodle, omdat hij puur is van binnen, gevoelig reageert op alles wat onnatuurlijk en zelfs chemisch is (en helaas zijn dat de meeste middelen, voedingen en medicijnen die door de grote fabrikanten en farmaceutische industrie aanbevolen en veelvuldig verkocht worden). Het is niet voor niks dat de meeste Doodles vroeger of later last krijgen van jeuk, huidproblemen, oorproblemen, darmproblemen, allergieën en ziektes.

De meeste dierenartsen houden zich enkel bezig met hoe ze een medisch probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen door de symptomen te verwijderen. Ze kijken niet naar hoe ziektes zich ontwikkelen in het lichaam en welke nadelige gevolgen bepaalde toegediende middelen op een latere termijn kunnen hebben.

Als baasje heb jij al helemaal geen idee van hoe ziektes zich ontwikkelen en welke nadelige gevolgen alle middelen die je Doodle binnen krijgt op alle soorten manieren, hebben op de gezondheid op de kortere of langere termijn. De meeste van ons vertrouwen EN blind op het oordeel van onze dierenarts EN blind op de spullen die veelvuldig verkrijgbaar zijn in de dierenwinkels…en dat is waar we heel veel winst kunnen behalen.

Want als we deze kennis WEL allemaal in huis zouden hebben, zouden we gezondere keuzes kunnen maken voor onze Doodles.

En dat is hoe we onszelf kunnen helen.

De les die we te leren hebben: zelfbeschikkingsrecht. Dat we ons leven en dat van onze Doodles in eigen handen nemen.

Dat we ons niet zomaar laten vertellen wat we hoe moeten doen, niet alles voor zoete koek aannemen, maar die mentale vaardigheden waar we zo op zijn gaan bouwen, eens gebruiken waarvoor ze ECHT bedoeld zijn.

Dat we zelf 3 x nadenken voordat we onze Doodles wat dan ook geven en zelf EERST uitgebreid onderzoek doen. EN dat we dat ook doen in het geval van onze eigen gezondheid.

Want voor ons werkt het niet anders: in ons lichaam ontwikkelen ziektes zich precies op dezelfde manier NAAST dat wij onszelf ziek maken met al onze belemmerende overtuigingen, het inslikken van verdriet, inhouden van boosheid, niet uiten van emoties, verharden van ons hart.

Er zijn dus 2 manieren waarop we onszelf kunnen helen: door te kijken naar alles wat we extern naar binnen werken en door te kijken naar alles dat we onszelf intern aandoen.

DoodleComfort is er om jou met dit alles te helpen. Om jou op een andere manier te laten kijken naar wat jouw Doodle jou in dit leven te brengen heeft, om jou te helpen via het zelf trimmen van je Doodle die hartsconnectie te leggen, je Doodle te leren lezen en te leren aanvoelen, je eigen gedrag te ontleden in interactie met je Doodle (want je Doodle reageert altijd op jouw energie en jouw belemmerende overtuigingen die jouw gedrag bepalen), het zelf trimmen te gebruiken om je leiderschap te vergroten (want je Doodle laat tijdens het trimmen altijd zijn ware kleuren zien) en je hart te openen, je te leren hoe je de gezondheid van je Doodle ZELF kunt monitoren, hoe je ZELF ziektesymptomen kunt herkennen, zelfs ruim VOORDAT deze aantoonbaar zijn in een bloedonderzoek en hoe je je Doodle ZELF een natuurlijk gezond leven kunt geven, met de juiste voeding en natuurlijke alternatieven voor de meest voorkomende kwalen en ziektes.

En als je er open voor staat kan ik zelfs met je kijken naar waar je in je leven allemaal tegenaan loopt, en op welke manieren jij jezelf saboteert, zodat we ook DAT kunnen helen. Je Doodle laat je dit alles zien als spiegel voor je eigen energie, houding en gedrag, maar kan tevens ingezet worden als coaching tool om je te helpen nieuw gedrag te ontwikkelen.

Zie je dat je Doodle je zoveel meer te bieden heeft dan je ooit hebt kunnen denken? En hoezeer je van geluk mag spreken dat je Doodle in jouw leven gekomen is? Zie je de kansen die je Doodle je geeft, hoe ongelukkig ze er misschien in eerste instantie ook uit mogen zien? En hoe jij jezelf kunt helen door je Doodle te helen?

En door jezelf via je Doodle te helen, heel je OOK de Aarde. Want als je hart open is kijk je anders naar het Leven en maak je andere beslissingen. Gezondere beslissingen voor jezelf, je Doodle en de hele wereld. 

It’s all connected. Alles is één. Als je die magie nog niet zag, dan hoop ik dat je er nu een lichtvlokje van meekrijgt. Want ook DAT is DoodleComfort. En ik voel me dankbaar dat ik dat jou mag meegeven. 

Ik wens je alle Doodle joy van de wereld!

XXX
Wanda & Joy

Doodletrimster Wanda Klomp

Wil jij ook de 1e stap zetten naar een sterkere band met je Doodle en een vrijer, comfortabeler leven voor jullie beide?

Super! Want ik heb het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om te leren hoe jij je Doodle of Waterhond ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij van houdt ZONDER scheren: als eeuwig pup! Check HIER de GRATIS proefvideo’s en start VANDAAG NOG!

Maar je kunt natuurlijk ook eerst beginnen met het downloaden van mijn GRATIS boek preview. 

Interessant? Deel dit artikel!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda