Welke energie straal jij uit naar je Doodle?

Wat voor een leider ben jij voor je Doodle? Heb je daar überhaupt al wel eens over nagedacht?

Ik denk dat heel veel mensen een Doodle in huis nemen en dan wel van zichzelf verwachten dat ze deze kunnen opvoeden, maar of ze zich afvragen of ze ook een goede leider voor hem zouden zijn, dat vraag ik me af.

Een hond heeft namelijk meer nodig dan voeding en beweging en aandacht alleen. Hij moet zich veilig kunnen voelen. Weten dat hij op jou kan bouwen. Dat jij de Alfa rol op je kunt nemen. Helemaal als ze van zichzelf een beetje angstig of onzeker zijn. Jouw Doodle heeft natuurlijk leiderschap van jou nodig; de leider die jij van nature bent, niet die je probeert te zijn. Dat onderscheid is heel belangrijk, want je Doodle voelt jouw energie en ziet wie jij ECHT bent. En als jij dus GEEN natuurlijke leider bent, voelt je Doodle dat ook. En zal hij jou dat laten zien. Want je kunt alleen een natuurlijke leider voor anderen zijn, als je EERST een goede leider bent voor jezelf.

Labradoodle spiritualiteit

Zelfleiderschap dus. En daar weet ik alles van, want het is iets waar ik mijn leven lang mee geworsteld heb. Om een sterke leider voor jezelf te zijn moet je je thuis voelen bij jezelf, in je eigen lichaam. Maar als je niet weet wie je bent en zonder krachtige basis bent opgegroeid, weet je niet hoe je kunt thuis kunt zijn bij jezelf, laat staan dat je jezelf kunt leiden. Als er in het opbouwen van jouw basisveiligheid iets mis is gegaan, bijv doordat mensen die je liefhad jou op jonge leeftijd hebben verlaten of doordat je op een andere manier hele diepe pijn en verdriet hebt ervaren…voel je je niet veilig op Aarde en dus ook niet veilig in je eigen lichaam. Misschien heb je zelfs wel sterk het gevoel dat je hier niet eens wil zijn! En dat gevoel belemmert al jouw kans op een gelukkig leven en genieten van alles dat de Aarde jou te bieden heeft.

Met één voet op Aarde en de andere in het niets (of het universum, de plek waar je was voordat je incarneerde, wat als niets kan voelen, omdat je je er niet bewust van bent, maar ondertussen wel maar half leeft, omdat je half aanwezig bent) sta je niet stevig. Kun je niet wortelen en dus ook niets manifesteren. Het vinden en houden van de juiste baan kan dan problematisch zijn, het verdienen en uitgeven van geld kan een groot ding worden. Als je niet weet wie je bent en je dus nooit compleet voelt, blijf je altijd zoeken buiten jezelf naar iets dat jou “heel” kan maken. Dat kan niet alleen heel frustrerend zijn (omdat niets werkt), het maakt je ook heel onrustig, omdat je continu het gevoel hebt kostbare tijd te verliezen. Je bent zo op zoek om heel te worden dat je ondertussen vergeet te leven. Misschien heb je goede vriendinnen, een fijn huis, een lieve man en een geweldige zoon, maar je gaat continu aan ze voorbij, omdat je zo druk bent naar buiten en om je heen te kijken, dat je te weinig oog hebt voor degene die naast je staan.  

Wanneer je zodanig “out of touch” bent met jezelf gaat het leven aan je voorbij. Je leeft niet, maar bent bezig met overleven. Omdat je vroeg in je leven (en hoogstwaarschijnlijk ook al in vorige levens) hebt besloten dat je niet waardevol bent. Je bent het niet waard om liefde te krijgen, om geld te ontvangen, om te genieten, om wat maar ook te verlangen of te willen, laat staan dat je zelf zou mogen bepalen hoe jij je leven wil leiden. Je hebt anderen ooit de macht over jou gegeven en met alles dat zij je aangedaan en aangepraat hebben ben je gaan geloven dat je niemand bent. Dat je het niet waard bent om te leven, niet waard bent om te zijn, dat je niet mag zijn wie je bent, het niet veilig is om te zijn wie je bent…en dus ben je gaan vergeten, vergeten wie je bent, wat je weet, wat je kunt en vooral wat je wil. Dat vlammetje in jou, dat licht dat je ooit was, is gedoofd. En zonder dat vuur mis je de kracht, de motivatie om door te gaan. Kom je tot stilstand…bevries je.

En dan is het niet echt verwonderlijk dat je in een nieuw leven “gebrand” bent op zelfredzaamheid. Dat je vrouwen zelfredzaam wil helpen maken , terwijl je eigenlijk jezelf zelfredzaam wil maken. Omdat dat je levens thema is: herinneren en her-inneren wie je bent, het terugpakken van je identiteit, je vuur, je kracht en gaan staan voor wie je bent, met alles wat je bent, weet en kunt. En eindelijk weer gaan voelen wat het is dat je wil, wat je ECHT wil en gaan voelen, gaan voelen en zijn. Je hart openen, je hoofd (die nog vol al die oude oordelen zit) in dienst stellen van je hart en leven, echt leven, leven met alles dat je bent, alles dat je wilt en dat manifesteren. In dit leven is er niemand meer die jou vertelt wie je wel en niet mag zijn, hoe je wel en niet mag leven…in dit leven bepaal jij, want jouw leven is jouw grondrecht en dat van jou ALLEEN!

Zelfredzaamheid IS zelfleiderschap. Ze hand gaan in hand. En wie geen leider is voor zichzelf kan nooit een goede leider zijn voor een ander en al helemaal niet voor haar Doodle. En dan wordt het zelf trimmen ook geen peulenschil. Zelfredzaamheid gaat voor mij dus veel verder dan het zelf leren trimmen van je Doodle. Het gaat om weten wie je bent, staan voor wie je bent, al ga je daarmee regelrecht tegen de orde in. Het gaat om authentiek zijn, je eigen waarheid (durven) spreken met alle risico’s van dien. Het gaat om in je kracht staan…want als jij in je kracht staat, is alles mogelijk. Dan voel je vertrouwen bij alles dat je doet, voel je je gedragen door de Aarde en opgetild door God of het grote geheel. Dan is je hoofd in rust, je lichaam ontspannen en je hart vol inspiratie. Dan stroomt liefde en licht in alle vormen je leven in en gaat alles je schijnbaar moeiteloos af. Kortom: je zit in een flow. Belangrijkste: je voelt je vrij! Vrij van al die dingen die jou eerst belemmerden, vrij van jezelf! Vrij om te zijn wie je bent en je leven vorm te geven zoals jij wil.

Bovendien zal je Doodle jou als zijn leider respecteren. Dit is één van de redenen waarom Cesar Millan baasjes die onzeker zijn laat stappen in de energie van hun grootste idool. Hierdoor verandert hun energie op slag en luistert hun hond ineens WEL. Maar het effect is vaak tijdelijk (wat je nooit ziet), want je mind overruled je goede intenties altijd. Want andermans energie is niet jouw authentieke energie en zodra jij begint te twijfelen aan de kracht die je uitstraalt, is het weg. Daarom is het heel belangrijk om eerst te weten wat je in vredesnaam uitstraalt, zodat je dat ten tweede in jouw voordeel kunt veranderen.

En dat vraagt een spiegel. Tijdens de nieuwe Klaar Met Klitten groepsworkshop ben ik die spiegel voor je. Zodat je niet alleen op de beste manier de belangrijkste basis technieken leert om de vacht klitvrij te maken en te houden, maar ook de 1e stap naar natuurlijk leiderschap legt. Check hier wat de workshop verder nog inhoudt en schrijf je snel in voor de tijdelijke introductieprijs! 

Naast deze nieuwe laagdrempelige groepsworkshop heb ik eindelijk ook een aanbod gemaakt voor mijn “Baas over je Doodle, Baas over je Leven coaching traject, waarbij je je Doodle gaat gebruiken als personal succes coach om datgene wat niet naar je zin gaat in je leven (je werk, liefde, geld, gezondheid, gewicht, of zoektocht naar wie je echt bent, wat echt bij je past en waar je echt gelukkig van wordt) eerst bloot te leggen en daarna voor eens en altijd recht te zetten. Zodat je zelfleiderschap groeit, je authentieke kracht weer gaat stromen en je eindelijk het leven kunt gaan creëren waarvan je altijd gedroomd hebt.

Omdat dit een gloednieuw concept is, hanteer ik een speciale introductieprijs voor de eerste 3 die zich inschrijven. Weet dat dit een intensief traject zal zijn van 6 maanden, waarin we echt gaan soul searchen, want zonder is ware transformatie niet mogelijk. Maar als jij al tijden zoekt naar een oplossing om jezelf te bevrijden van wat je voelt dat je tegenhoudt om de dingen te doen die je echt gelukkig maken, als jij je leven voor je gevoel maar half leeft, terwijl je weet dat er veel meer voor je mogelijk is…en als je staat te popelen om te ontdekken wie je ECHT bent en wat je hier ECHT komt doen, wat jij allemaal in huis hebt, zonder dat je daar nu weet van hebt en hoe jij ECHT zou kunnen shinen? Hoe gaaf is het dan om die ontdekkingstocht SAMEN met je Doodle aan te gaan? 

Ik beloof je de reis van je Leven…letterlijk. Ja, je zult waarschijnlijk wat pijn en verdriet boven moeten halen om het vervolgens te transformeren, maar denk eens aan het nieuwe Leven dat het je gaat opleveren…naar de rust, stilte, vreugde, passie, purpose & overvloed die jouw leven kan zijn. Je dromen zijn letterlijk binnen handbereik (anders zouden het je dromen niet zijn). Hoe magisch zou het zijn als je ze daadwerkelijk zou kunnen realiseren?

Je Doodle is in je leven gekomen om jou te helpen, om jou te re-connecten met je ware, natuurlijke zelf en je te laten zien dat het leven totaal anders kan zijn dat wat je tot nu toe gezien en beleefd hebt. Ik heb de prachtige missie gekregen om jou te helpen in dat proces. Om je te leren lezen wat je Doodle je te vertellen heeft met zijn gedrag, wat het is dat jij jezelf te vertellen hebt, want alle antwoorden zitten ergens diep in jou, verscholen in de energie die je uitstraalt. Ben je klaar om er samen met je Doodle achter te komen wat jouw verhaal is (hoe ben je op dit punt gekomen?) en hoe je de rest van je leven een andere wending kunt geven, in de richting van je hart?

Lees dan snel wat mijn nieuwe coaching aanbod inhoudt en dan gaan we samen aan de slag.

Liefs,
Wanda

Doodle transformatiecoach Wanda Klomp

Interessant? Deel dit artikel!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda