Zelf healing via je Doodle

Heb jij een Doodle in je leven?

Dan is er waarschijnlijk iets met je aan de hand. Niet in die zin dat er iets aan je mankeert als je een Doodle in huis neemt, omdat dat een slechte beslissing zou zijn of zo, helemaal niet. Juist niet! Maar in zekere zin mankeer je wel iets. 

Iets wat je wel of niet zelf al in de gaten hebt en waarvan je wel of niet al voelt dat je er zelf iets aan kunt doen. Als hoogsensitieve, hoogbewuste Self empowerment coach met een leven aan ervaring in Zelf-sabotage (en het nodige leerproces dat mij vanuit die Zelf-sabotage naar Zielsmagie heeft gebracht) weet ik namelijjk 100% zeker dat Doodles in ons leven zijn gekomen om ons als een soort Engelen op Aarde te helpen terug te keren naar ons innerlijke licht (onze InnerPower). Omdat de meeste van ons voornamelijk in het donker tasten. Ik wil zeggen “in het duister leven”, maar ik schrijf bewust “in het donker tasten”, omdat je, zolang je geen zicht hebt op wie je van nature bent, daadwerkelijk een soort van slapend door het leven gaat. En als je slapend door het leven gaat zie je niet waar je loopt en welke weg je neemt, waardoor je, in plaats van recht op je doel af te lopen (je soulpurpose) onbewust de verkeerde afslagen neemt, de berm inschiet of uit de bocht vliegt (want meestal loop je niet, niemand van ons loopt nog rustig ergens heen, we racen allemaal als een kip zonder kop van hot naar her), terwijl je beslissingen neemt die niet bij je ware Zelf passen, die je niet gelukkig maken. Het probleem is alleen dat je dit vaak zelf niet in de gaten hebt, omdat je vergeten bent hoe je moet voelen en je je lichaam eigenlijk vanuit je hoofd aanstuurt. Zo breng je jezelf ongewild op de verkeerde plekken, in verkeerde situaties, tussen de verkeerde mensen. Heb je bijvoorbeeld een baan die je geen voldoening geeft, een huis en woonomgeving waar je niet blij van wordt, een relatie die je niet gelukkig maakt…of nog erger fysieke of mentale kwalen of ziektes die je leven beperken, verslavingen waar je niet vanaf komt…of (zoals ik het grootste gedeelte van mijn werkende leven) geldproblemen.

Hoe het ook zij: je houdt jezelf kleiner dan je bent en dat uit zich in één of meerdere vlakken in je leven. Want jouw uiterlijke leven is niets meer of minder dan een spiegel voor je innerlijke disbalans. Jij creëert je eigen realiteit. Het probleem is alleen dat je je daar niet bewust van bent en zelfs als je dat wel bent, dan weet je vaak nog niet hoe je kunt creëren wat je WEL wil in plaats van wat je NIET wil. En dat komt omdat je je realiteit creëert via de energie die je uitstraalt en niks is zo ontastbaar en ongrijpbaar als energie. Die moet je voelen om te ervaren en daardoor te weten. Maar dat voelen is dus juist zo’n probleem voor de meeste mensen. En dat is precies de bedoeling, want zo heeft onze evolutie tot nu toe moeten zijn. We staan niet voor niks op het punt om het aquarius tijdperk in te stappen (waarin we weer terugkeren naar ons gevoel) en het vissen tijdperk (waarin we werden geregeerd door het hoofd en controle systemen) voor eens en altijd achter ons ons te laten.

En jouw Doodle hoort bij het aquarius tijdperk. Jouw Doodle maakt deel uit van die transitie, want Doodles zijn één en al gevoel. Niet alleen dat: ze werken ook in op JOUW gevoel. En iedereen die een Doodle heeft voelt dat, ZELFS als je nog enorm in je hoofd zit en vanuit je brein en ego leeft, want Doodles breken door alle weerstand heen. En ik kan het weten, want ze hebben mij ook teruggebracht naar mijn ware, natuurlijke Zelf. Terwijl ik heel ver heen was. Als jij, net als ik, gelooft dat je als ziel je eigen leven uitkiest en alle poppetjes die daarin gaan spelen als pionnen strategisch in het speelveld dat jouw leven gaat worden plaatst, dan heeft de mijne perfect werk geleverd. Hoewel het eigenlijk om te huilen is (en geloof me, dat heb ik gedaan) en is geweest, is mijn levensstart zodanig in scene gezet dat ik meteen al met een achterstand te wereld kwam. Vervolgens is mijn basis zodanig in de war geschopt (die eerste 3 jaar van je leven die de rest van je ontwikkeling bepalen) dat ik mijn leven blind voor wie ik was (dus slapend) begonnen ben en doorlopen heb, net zo lang tot ze van Boven dachten “nu is het genoeg geweest” en DoodleComfort op mijn pad kwam. Vervolgens begon mijn proces van donker (gesymboliseerd door de dikke bril die ik vanaf mijn 6e moest dragen, omdat ik -6 had) naar licht (gesymboliseerd door de implantaatlenzen die kreeg toen ik in de 30 was, hoewel het nog jaren zou duren, voordat ik ECHT het licht/mijn licht zag). En nu zit ik in een nieuw proces waarin ik dat licht mag belichamen voor meZelf en vooral ter inspiratie voor jou. Om jou te spiegelen wat er allemaal mogelijk is zodra je uit het donker stapt en jou daar zelfs bij te helpen.

Want in je eentje zie je dit niet. Daar heb je spiegels voor nodig. Dat zijn de mensen om je heen, de situaties die je aantrekt, je kinderen, je hele leven in feite…maar de meest duidelijke is je Doodle. En helemaal zodra je ZELF met je Doodle aan de slag gaat.

Want hoewel je Doodle altijd, in alle situaties al op jouw energie reageert, heb je dat vaak pas in de gaten, zodra je 1 op 1 close up met hem gaat werken. Op de trimtafel, tijdens het trimmen. Want daar laat je Doodle altijd zijn ware kleuren zien. Zodra je hem uit zijn natuurlijke omgeving weghaalt (de grond, met alle lebensraum die hij daar heeft), hem in jouw omgeving (de trimtafel) zet en hem dan OOK nog vraagt om te doen wat jij zegt, dan wordt het up close and personal. Dan gaat jouw natuurlijke leiderschap gelden en let’s face it, in 9 van de 10 gevallen is dat simpelweg afwezig. Want zonder Zelf leiderschap kun jij geen natuurlijke leider zijn. En Zelf leiderschap ontstaat niet vanuit het hoofd. Leiderschap zoals we dat hebben leren kennen vanuit die controle (en het patriarchaat, waar we laten op zullen komen) wel, maar Zelf Leiderschap (met de L van Liefde en Leven) absoluut NIET.

Dus Ja, er is iets met je aan de hand. Iets heel ergs. Iets dat meestal enkel naar buiten komt via je lichaam en de stress of fysieke spanning/pijn/kwalen die je daar voelt of ziet (want ook je lichaam is een spiegel voor de innerlijke disbalans, en ook daar kom ik graag later op terug). Maar omdat we zo vast zitten in ons hoofd VOELEN we die stress niet, OF negeren we het gewoon, omdat het even niet goed uitkomt en omdat we diep van binnen weten dat er achter die stress heel veel verdriet en pijn schuil gaat (en daar willen we liever niet aan, want het vermijden daarvan is nu juist precies de reden dat we dat gevoel hebben afgesloten!)

Je Doodle is dus eigenlijk de enige manier om je bewust te worden van die innerlijke disbalans. Goedschiks of kwaadschiks. En aangezien ze niet alleen hoogsensitief zijn, maar OOK nog eens de meest onderhoudgevoelige vacht ter wereld hebben, zul je vroeger of later hiermee geconfronteerd worden (geloof me, het universum houdt van tough love tactieken: het doel rechtvaardigt de middelen). Niet als je de vachtverzorging overlaat aan een trimster. Dan krijg je sowieso een groot stuk van de opvoeding van je Doodle niet mee (wat eeuwig zonde is), maar zou enkel de weerstand die je ervaart als je je Doodle niet naar je zin of zelfs gestresst en overprikkeld terugkrijgt en de hoge rekeningen die je desondanks gepresenteerd krijgt een teken aan de wand zijn. MAAR…12 jaar runnen van DoodleComfort heeft me een heel helder inzicht gegeven in de keuken van de Doodle wereld en ik weet dat de meest Doodle baasjes vanuit de hoogsensitiviteit die ze (wel of niet bewust) met hun Doodle delen DOLGRAAG zelf met hun hondje aan de slag willen om de band te versterken, dus het leren trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode is daar de aangewezen manier voor.

Helemaal als je het leerproces combineert met dat stuk energie en leert trimmen, terwijl je zelf ervaart hoe jouw Doodle reageert op de energie die jij onbewust uitstraalt. Wat de spiegel is die hij je voorhoudt door zo te reageren, met andere woorden welke innerlijke disbalans jij uitstraalt met alles wat je doet, zegt en bent die een bepaald gedrag in je Doodle oproept. Maar ook hoe je leert anders te kijken naar je Doodle, anders te voelen (onder andere tijdens het borstelen) en hoe jij je kunt afstemmen op zijn energie, waardoor je weer in contact komt met je ware Zelf. Zo wordt het leren trimmen niet alleen NOG leuker, het wordt meteen ook een levensverrijkende ervaring. Jouw eerste stap naar Zelfher-innering en Zelf heling. Want dat is uiteindelijk waren we hier op Aarde zijn, om al die innerlijke disbalans in onsZelf te helen. En dat vergt meteen een andere kijk op wat heling daadwerkelijk is, want geen dokter in deze maatschappij zal jou helpen jezelf te helen, zoals je geheeld dient te worden. Het enige dat ze doen is de pijn wegnemen (in het geval van een operatie) of maskeren (in geval van pilletjes, zalfjes, injecties enz), maar over het algemeen helpen ze juist het probleem te verergeren, waardoor die innerlijke disbalans op den duur alleen maar meer kritiek wordt (want je lichaam vraagt om heling en als ze het niet krijgt eist ze het vanzelf een keertje op, met andere woorden: de roep wordt steeds luider, dus de kwaal/ziekte steeds ernstiger). Maar dat is voor een andere keer en een andere groepsworkshop waar ik mee bezig ben.

Want, zoals je wellicht al had begrepen, ben ik klaar met het geven van reguliere trimworkshops. Ik ben er eigenlijk al wat jaren klaar mee, maar was innerlijk nog niet zo ver dat ik daadwerkelijk in mijn waarheid en kracht kon gaan staan en dat stuk Zelf Leiderschap op me kon nemen. Er moesten eerst nog vele lampjes gaan branden (met alle tough love die dat teweegbracht). Nu ik mijn licht weer gevonden heb, mijn ogen wijd open zijn en ik mijn doel (soulpurpose) helder zie moet ik met ferme stappen vooruit (en me weer alleen met de vachtverzorging bezig houden voelt voor mij heel duidelijk als een stap achteruit, want ik had dat nodig om op dit punt te komen).

Ik heb me lang afgevraagd hoe ik mijn hoedanigheid als Zelf empowerment coach en zielsmagie healer OOK naar DoodleComfort door kon zetten (want ik geloof niet dat ik 2 afzonderlijke bedrijven hoor te hebben, ik geloof dat alles één is en dat ik dat mag gaan voorleven) en de DoodleComfortable Living groeps VIP workshops zijn het antwoord op die vraag.

Jouw Doodle is onder andere in jouw leven om jou vanuit je hoofd weer terug in je hart te helpen brengen en zelf de vachtverzorging oppakken via de DoodleComfort trimmethode (als je gewoon gaat scheren of een quick fix zoekt werkt dit niet; het gaat erom dat je je commit om uit je comfortzone te stappen, de beste versie van jeZelf te zijn, door je aandacht, energie, tijd en geld te focussen op je Doodle en het leerproces, zodat je je Doodle letterlijk kunt transformeren in de beste versie van zichzelf en het leerproces gebruikt om jeZelf tegelijkertijd te transformeren in jouw beste Zelf) is daarvoor de perfecte gelegenheid….mits je daarin op de juiste wijze, door de juiste persoon begeleid wordt. Dus Tadaaaa! Zo is de Transformeer je Doodle, Transformeer jeZelf groepsworkshop in het leven geroepen.

Ik sta te popelen om deze nieuwe workshops te gaan geven en jou op een nieuwe manier kennis te laten maken met je Doodle! Maar omdat elk begin spannend is (voor jou EN voor mij) en een kans voor verbetering ga ik eerst 2 pilots geven in ruil voor een hele aantrekkelijke korting van maar liefst € 250,00. Ik heb maar 8 plekken, dus resoneer jij met alles wat ik in deze blog gedeeld heb en kun je niet wachten om op deze nieuwe, verrijkende manier met je Doodle aan de slag te gaan…lees dan snel wat deze workshop inhoudt en schrijf je in!

Ik hoop je daar te ontmoeten en deze verrijkende reis met je te mogen ervaren!

NB. Mocht je nu wel heel blij worden van dit concept, maar niet zozeer van de gedachte van een groepsworkshop (hoewel het samenzijn in een groep van vrouwelijke energie op zichzelf al heel fijn en helend is), dan wil ik de genoemde combi ook aanbieden middels een online masterclass incl. de online trimworkshop. Check de link voor meer informatie op de salespage.

XXX

Wanda

Doodle Transformatie coach Wanda Klomp

Interessant? Deel dit artikel!

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda