DoodleComfort workshop aanbod Hoe wil jij beginnen?

DoodleComfort (een nieuwe manier van naar het leven kijken, door de ogen van je Doodle, met alle voordelen van dien) is veel meer dan ervoor te kiezen je hondje ZELF te gaan leren trimmen...

...Maar zelf leren trimmen is die 1e belangrijke stap...

Want meesterschap ontwikkelen in het leren hoe je je Doodle er altijd als de beste versie van zichzelf kunt laten uitzien, legt de BASIS voor een heel nieuw leven voor jullie beide, want het begint bij jou en bij de moeite die jij bereid bent te doen om je Doodle ZELF de beste zorg te geven...het vraagt jou de beste versie van JOUzelf te zijn...en wat je geeft krijg je honderdmaal terug.

Omdat ik niet kan wachten jou te laten ervaren wat DoodleComfort in mijn ogen betekent EN ik iedereen die een Doodle heeft de kans wil geven DoodleComfort in hun leven te brengen, heb ik die 1e stap zo laagdrempelig mogelijk voor je gemaakt.

 

Er zijn 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:

Laagdrempelig, in hapklare brokken.
1. Je start met de Klaar Met Klitten introductie workshop: stap 1. Dit kan via een online training OF als je liever persoonlijke begeleiding krijgt, via een LIVE groepsworkshop die bij voldoende animo maandelijks gehouden wordt. 
2. Als je na stap 1 de smaak te pakken hebt, beslis je of je ook wilt leren om je Doodle zelf van top tot teen natuurlijk fluffy te modelleren. Dit kan ook weer via een online training (stap 2), via een groepsworkshop OF in VIP kwaliteit, inclusief alle benodigde trimspullen en met LIVE persoonlijke begeleiding (het zij privé bij jou thuis, het zij op een prachtige VIP locatie in groepsverband met 3 deelnemers in totaal (stap 3).

High end 
Als je meteen klaar wilt zijn, alle juiste trimspullen in huis wilt hebben en mijn persoonlijke begeleiding wilt hebben in het comfort van JOUW eigen huis, kies je meteen (of na stap 1) voor stap 3.

Kies de manier van leren waar jij je het fijnst bij voelt EN die voor je Doodle of Waterhond het meest comfortabel is. 
Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!
Laten we samen de proef op de som nemen!

GRATIS Doodle Comfort & Care introductieweek!

Als jij zelf wilt leren trimmen en meer wilt weten over hoe je het welzijn van je Doodle of Waterhond in eigen handen kunt nemen, is dit de leukste, beste, meest leerzame, gezellige manier...en nog GRATIS ook! Krijg een week lang elke dag tips en ga meteen ZELF aan de slag! Ontdek HIER snel wat de Comfort & Care week allemaal inhoudt en schrijf je in voor de eerstvolgende keer!

1. Online Klaar met Klitten workshop. NU TIJDELIJK € 47,00 i.p.v. € 97,00

Dit is de beste instap workshop als jij wilt leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE INTRODUCTIEWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

2. Online trimworkshop "Leer je Doodle te trimmen in 7 stappen"

Deze workshop heeft honderden baasjes in binnen en buitenland geleerd hun Doodle te trimmen in de fluffy look waar ZIJ van houden. Door de 7 up close, HD kwaliteit video's waarin ik een Doodle zelf van top tot teen trim, terwijl ik bij elke stap uitleg wat ik doe en waarom, is het alsof ik naast je sta en je persoonlijke coaching geef, terwijl jij jezelf het hele trimproces aanleert. Zo leer je hoe je op eenvoudige wijze en met de juiste tools je Doodle of Waterhond trimt in de mooiste, fluffy versie van zichzelf; zoals JIJ vindt dat een Doodle of Waterhond eruit hoort te zien, met de focus op natuurlijk en fluffy. Professionele trimtechnieken ZONDER kort scheren, ZONDER poedellook, maar stap voor stap naar een prachtig, natuurlijk, fluffy eindresultaat INCLUSIEF het ideale Doodle hoofd. OOK als je eerder ergens anders een workshop hebt gevolgd en je nog meer wilt leren. Deze online workshop bewijst dat IEDEREEN KAN LEREN TRIMMEN!

Of kies voor één van de twee VIP opties:

Labradoodle VIP trimworkshop

3. NIEUW!!! VIP Weekend Workshop: er even helemaal uit!

Als je jezelf en je Doodle of Waterhond wat quality time gunt, in het gezelschap van 2 andere baasjes en Doodles, biedt de VIP Weekend Workshop een luxe get away of soort van wellness uitje voor jou en je Doodle. Geen andere gezinsleden, postbode of wie dan ook om jou thuis af te leiden, maar 2 dagen achter elkaar de leukste manier van leren op de gezelligste manier EN ook nog de meeste prachtige locatie in het midden van het land (dus voor iedereen bereikbaar) voor dat echte vakantiegevoel. Welk seizoen het ook is. En als je wil kun je zelfs blijven logeren!. Inclusief alle benodigde trimspullen en trimtafelset. Nu TIJDELIJK voor een SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS!

Labradoodle privé trimworkshop

4. VIP 2-daagse in het comfort van je eigen huis

Als je jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven en meteen klaar wilt zijn, inclusief aanschaf van de juiste, professionele tools, kies je voor mijn VIP 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je met de geleerde kennis en tools gaat oefenen), neem meteen alle benodigdheden voor je mee en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN kijk ik naar de interactie tussen jou en je Doodle: hoe zit je Doodle in zijn vel en wat kun je doen om jezelf en hem meer rust & zelfvertrouwen te geven? Je Doodle is in jouw leven om je iets te leren en ik help je te ontdekken wat dat kan zijn. Essentiele informatie die je niet meekrijgt in de online trimworkshop.

Labradoodle trimopleiding

5. Voor wie een carrière switch overweegt: Doodle Vitaal Trimopleiding

Ben je dol op Doodles? Zou je ze elke dag wel om je heen willen hebben en zou je het liefst een carriere switch maken om fulltime of parttime Doodletrimmer te worden? En niet alleen de vacht te verzorgen, maar baasjes ook advies te geven over de gezondheid van hun Doodle? De deuren van de unieke DoodleVitaal trimopleiding zijn weer open. Wil jij verschil maken op de leukste, meest dankbare manier? Vraag dan snel meer info aan.

Je Doodle als spiegel, life en succes coach:

Honden coaching

6. Baas Over je Doodle, Baas over je Leven transformatie coachingtraject

Heb jij het gevoel dat je vast zit in je leven, je werk of je eigen bedrijf? Loop je continu tegen dezelfde dingen aan en snak je ernaar om je leven een totaal andere wending te geven (weg van pijn, stress, verdriet, moeilijkheden, tegenwerkingen, geldgebrek...alles wat niet stroomt in je leven) en richting rust, vrijheid, zorgeloosheid, moeiteloosheid, overvloed, vreugde: alles waar je van droomt, maar wat je niet zelf weet te verwezenlijken? Wil jij je Doodle en zijn gevoeligheid gebruiken om jou terug in je kracht te zetten, zodat jullie SAMEN kunnen toewerken naar een nieuw leven? Jij doet het werk, hij is je spiegel en succes coach? Lees dan snel verder!

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda