Online workshop: Leer hoe je ZELF gemakkelijk je Doodle klitvrij & fluffy houdt ZONDER scheren

Dan heb ik een super aanbieding voor jou, waarmee je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging in 1 x oplost!

Stel je voor:

Je hebt een Doodle in huis gehaald en geniet ontzettend van zijn aanwezigheid. Hij is alles dat je gewenst hebt en nog veel meer. Je wilt voor hem zorgen, hem beschermen en hem het beste geven dat je maar kunt bieden. Je doet alles goed en neemt alle stappen die jouw hondje verzekeren van een gezond & gelukkig leven. De vachtverzorging is een eitje, vind je, want je pup lijkt enkel af en toe een borstelbeurtje nodig te hebben en verder niets. Zo gaan er snel wat maanden voorbij, waarin er geen vuiltje aan de lucht lijkt.

Tot die 1e trimbeurt…
Nadat je je prachtige pluizenbolletje toch wat zenuwachtig (beide) hebt achtergelaten bij de trimsalon, tel je de uren tot je haar weer op mag halen. Vol verwachting stap je in de auto “hoe zou ze er uitzien? “zou ik haar nog terug herkennen?”. Met een bonzend hart open je de deur en het komende half uur beleef je in een waas van verstandsverbijstering: Je schrikt je wezenloos als een dun, zielig, bevend ratje jou in de armen springt en jij je met ogen vol horror afvraagt waar het Doodle donsje, waar jij zo verliefd op was, is gebleven? Dat blije, Terriër achtige hondje lijkt in geen velden of wegen op je lieftallige Doodle kind.

Dat is de eerste klap die je moet verwerken. Als je vervolgens ook nog te horen krijgt dat je je hondje de volgende keer “toch echt beter moet borstelen” druip je verslagen af.

Eenmaal thuis spoel je het hele scenario mentaal nog eens na. Vol ongeloof slik je een paar keer diep, terwijl je je afvraagt “wat heb ik verkeerd gedaan”? “Waar is het mis gegaan”?

Voor het gros van de Doodle en Waterhond baasjes ziet de eerste trimervaring er ongeveer zo uit: een desillusie voor jou en misschien wel een traumatische ervaring voor je hondje.

Leer je Doodle ZELF gemakkelijk klitvrij & fluffy te houden ZONDER scheren

 

Als er iets is waar je als Doodle of Waterhondenbaasje zo vroeg mogelijk mee wilt starten, dan is het wel het zelf leren voorkomen en verwijderen van klitten en vilt. 

Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je Doodle onherkenbaar of zelfs kaalgeschoren terugkomt van de hondentrimmer (of huidproblemen ontwikkelt wat nog erger is).

Te vaak hoor ik “we borstelen hem regelmatig, maar toch lijken de klitten er van de ene op de andere dag in te schieten”

Baasjes hebben de beste intenties, denken dat ze goed bezig zijn, maar toch gaat het mis.

Net als bij mijn klant Linda met haar Doodle Noara:

“We hadden te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wil de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. 

Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige...

Te vaak krijg ik mails of lees ik Facebook posts van baasjes die:

Ik schrik ervan dat, ondanks alle informatie op Internet, nog steeds heel veel Doodles gedwongen geschoren worden.

Gewoonweg…omdat die informatie onjuist en onvolledig is.

Daarom bied ik jou eenmalig mijn online Klaar Met Klitten workshop aan, zodat jij een goede start kunt maken met jouw hondje.

Van 147,00 tijdelijk voor maar € 47,00 inclusief duidelijke stap voor stap instructievideo’s en extra informatie, zodat jij niet alleen leert WAT je moet doen en HOE, maar vooral ook WAAROM je het zo moet doen. LET OP: dit betreft een eenmalige aanbieding!

Labradoodle klitten

Wat ontvang jij voor slechts € 47,00?

Labradoodle fleece vacht

100% niet goed, geld terug garantie als jij na het volgen van de instructies nog steeds niet weet hoe je op natuurlijke wijze klitten kunt verwijderen en voorkomen.

Wat leer je allemaal voor slechts € 47,00 dat jouw en je Doodle's leven voor altijd zal veranderen?

Nooit meer klitten, nooit meer scheren, zakken geld besparen aan trimkosten...hoe dan???

Volledig zelfredzaam door ZELF te leren hoe je de vacht optimaal voorbehandelt.

 

Slechts 3 simpele technieken helpen jou om de vacht van je Doodle luchtig, fluffy en klitvrij te houden.

  1. Je moet weten hoe en waarmee je de vacht efficiënt en effectief borstelt (hier wordt vaak te simpel over gedacht)
  2. Je moet weten hoe je klitten en vilt onzichtbaar, pijnloos en stressvrij verwijdert (deze skill missen de meeste baasjes en trimmers)
  3. Je moet weten hoe je dikke en pluizige onderlaag optimaal uitdunt, zodat de vacht luchtiger, koeler en minder klitgevoelig wordt (dit is het geheim van deze smit dat HET verschil maakt)

   De meeste trimmers doen dit niet wegens gebrek aan tijd, kennis of vaardigheden…maar deze 3 technieken maken een wereld van verschil om je Doodle er op zijn best uit te laten zien en de vacht langer klitvrij te houden. 

En ik ga ze aan jou leren!

“Mijn doodle heeft een lichte vacht, die op de huid snel klit. Daarom kwam hij steeds lelijk terug van de trimmer en wilde ik het zelf leren. De methodes die Wanda gebruikt om de vacht uit te dunnen en te ontklitten zijn heel fijn. Omdat de klitten sneller los komen is het voor je doodle een stuk prettiger dan het getrek aan z’n vacht en huid. Dit is ook mooier dan gewoon de klit wegknippen, nu zie je geen happen uit z’n vacht. Even doorhebben hoe de tools werken en je ziet gelijk resultaat. Ik vond het erg leuk om m’n eigen doodle te trimmen en zodra m’n eigen tafel en tools binnen zijn ga ik dit gelijk solo uitproberen. Uiteraard met de hulp filmpjes van Wanda erbij.

Diana met Doodle Mika

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijpt. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”.
Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. Aan het eind zag Nobel er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen.  Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!”

Henriëtte met Doodle Nobel

Ontwerp zonder titel (31)

Maak jij je Doodle blij???

De meeste baasjes weten klitten en vilt enkel te “behandelen” door ze met een rechte schaar uit de vacht te knippen OF weg te scheren. OF door eindeloos te borstelen en te trekken aan de vacht.

  • Niet alleen laat dit grote happen achter die er heel lang over doen om weer aan te groeien
  • OOK maak je zo de huid extra kwetsbaar voor allergieën, wondjes enz
  • Bovendien is al dat trekken aan huid en haar heel pijnlijk voor je Doodle
  • En voor vele Doodles een reden om weerstand te tonen in welke vorm dan ook

Deze workshop geeft je de kennis, inzichten en vaardigheden om klitten en vilt te voorkomen EN te verwijderen ZONDER HAPPEN TE KNIPPEN, ZONDER DE VACHT KAAL TE SCHEREN EN ZONDER JE DOODLE STRESS TE BEZORGEN OF ZEER TE DOEN.

Dit zijn een paar LIVE voorbeelden van klanten die middels de KMK techniek hun Doodle voortaan ZELF klitvrij & fluffy kunnen houden

STOP! Nog niet weg gaan!

Je bent op deze website terecht gekomen op zoek naar bepaalde antwoorden toch? Ga dan niet weg ZONDER in ieder geval mijn GRATIS boek preview gedownload te hebben! Dan kun je in je eigen tijd geheel vrijblijvend lezen wat er allemaal komt kijken bij een optimale Doodle vachtverzorging en voor jezelf besluiten of en hoe je daarmee verder wil :-)