Doodletrimster Wanda Klomp

Word DoodleComfort ambassadeur!

Lieve Doodle Doener,

Wat leuk dat je één van mijn producten aangeschaft hebt. Ik hoop (en vertrouw erop) dat het jou en je Doodle heel veel gaat brengen!
Omdat ik dit bedrijf 12 jaar geleden begonnen ben met de intentie om zoveel mogelijk baasjes in Nederland zover te krijgen dat ze in ieder geval de basisvachtverzorging van hun Doodle of Waterhond ZELF oppakken (vanwege alle voordelen die dat biedt, waar jij nu ook achter gaat komen) wil ik jou iets bijzonders aanbieden. Iets wat nog niet vaak door Nederlandse ondernemers gedaan wordt en wat nog NOOIT in dit vakgebied gedaan is.

Als jij enthousiast bent over mijn dienstverlening en moeiteloos extra geld wil verdienen, wil ik je vragen dat enthousiasme met andere Doodle en Waterhond baasjes te delen.

Dit zou je waarschijnlijk sowieso al doen, maar nu wil ik je daar ook voor gaan belonen, want SAMEN kunnen we nog meer baasjes en hun Doodles helpen!

Door je onderstaand in te schrijven als DoodleComfort ambassadeur krijg jij, alle keren dat een andere Doodle Doener via deze site een van mijn producten koopt (net zoals jij dat gedaan hebt) automatisch 20% van de aanschafprijs op je bankrekening gestort!

Zomaar, uit dankbaarheid dat jij die persoon doorverwezen hebt naar mijn website (of verteld hebt over mijn dienstverlening, waardoor ze de website zelf zijn gaan opzoeken 🙂

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen, zodat je je kunt registreren als DoodleComfort ambassadeur.

Dit zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot je eigen online omgeving waar je je bankgegevens kunt invullen en je alle transacties (van alle klanten waar jij geld van ontvangt) kunt inzien en bijhouden. Dit geeft je een eigen extra vorm van inkomsten dat je zo groot kunt maken als je zelf wil.

Ik begrijp dat je nu denkt “wat is het addertje onder het gras?”, helemaal als je nieuw bent in de wereld van online marketing. Maar ik kan je verzekeren dat er geen addertje of “strings attached” zijn. Deze vorm van marketing wordt affiliate marketing genoemd en is heel gangbaar binnen de online marketing…MAARRR ik heb er nooit eerder gebruik van gemaakt, omdat ik vond dat ik nog niet alles voldoende op orde had.

Nu, met mijn nieuwe online leeromgeving en eigen community, voel ik dat ik eindelijk (na 12 jaar) zover ben dat ik met recht trots kan zijn op DoodleComfort en dat ik met zekerheid kan zeggen dat mijn producten (online workshops, digitale boek, Comfort & Care membership) helpen het leven van baasjes en hun Doodles fijner en vrijer te maken. En daar gaat het mij allemaal om 🙂

En 20% klinkt misschien als weinig, maar als je 20% krijgt van een VIP Groeps 2-daagse, dan komt dat neer op maar liefst € 500,00!
Handje contantje (of eerder digitaal op je bankrekening ;-), maar in ieder geval gratis extra geld waar je leuke dingen mee kunt doen.

En ja, dat kost mij dan € 500,00, maar ik vertrouw erop dat dit me helpt DoodleComfort bekender te maken onder Doodle baasjes en dat ik daar (uiteindelijk) de vruchten van zal plukken.

Dus werk ik graag met jou samen en hoop ik zo een nieuwe beweging te creëren: Doodle baasjes SAMEN voor een klitvrij Doodle wereld! Met als doel om zoveel mogelijk Doodle baasjes over de drempel te krijgen om ZELF kun Doodle te leren trimmen in de fluffy look die ZIJ mooi vinden en hopelijk ook het welzijn van hun hondje in EIGEN handen te nemen, op de meest natuurlijke manier! (dat laatste kan binnenkort via de membership).

Word jij hier net zo enthousiast van als ik?

Schrijf je dan NU in en spread the word!

Joy en ik zijn je eeuwig dankbaar (en ik hoop dat deze vorm van DoodleComfort jouw leven ook in financieel opzicht wat comfortabeler maakt 🙂

XXX

* Verplichte velden

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda