Word DoodleComfort ambassadeur!

Lieve Doodle Transformer,

Wat leuk dat je één van mijn trainingen aangeschaft hebt. Ik hoop (en vertrouw erop) dat het jou en je Doodle heel veel gaat brengen!
Omdat ik dit bedrijf 12 jaar geleden begonnen ben met de intentie om zoveel mogelijk baasjes in Nederland & België zover te krijgen dat ze in ieder geval de basisvachtverzorging van hun Doodle of Waterhond ZELF oppakken (vanwege alle voordelen die dat biedt, waar jij nu ook achter gaat komen), wil ik jouw hulp vragen.

Als jij enthousiast bent over de training die je aangeschaft hebt en denkt dat andere Doodle baasjes hier ook baat bij zouden kunnen hebben, wil ik je vragen dat enthousiasme met hen te delen.

Dit zou je waarschijnlijk sowieso al doen, maar nu wil ik je vragen om officieel DoodleComfort ambassadeur te worden, zodat ik je ervoor kan belonen, want SAMEN kunnen we nog meer baasjes en hun Doodles helpen!

Hoe werkt het?

Zodra jij je inschrijft voor een training krijg je hiervan een bevestiging in je mailbox. In deze bevestiging vind je een link die je naar deze pagina brengt. Het kan OOK zijn dat je als nieuwe klant een automatisch mailtje krijgt, vanuit het affiliate programma van deze website. Het kan OOK zijn dat je deze pagina ZELF op de site vindt en besluit je in te schrijven middels onderstaande link.

Op welke manier je hier ook bent gekomen: ik ben blij dat je er bent, want samen kunnen we veel Doodles baasjes hun leven verlichten. En die positieve impact kun jij maken, zodra je je hebt ingeschreven via onderstaande link. Die brengt je naar het registratieformulier (dat standaard uitgaat van een PayPal uitbetaling, maar als jij gewoon je bankrekening nummer noteert in het berichtenveld, gebruik ik die om jou uit te betalen. Zodra jij het ingevulde formulier verstuurd hebt, krijg je al METEEN je eigen account pagina te zien. Daarnaast ontvang je een automatische mail om jou als affiliate te verwelkomen, maar dat is meer een formaliteit. Op jouw accountpagina zie je alles wat je moet weten. Ook jouw persoonlijke affiliate (of ambassadeurs) code / link. Deze link is aan jou (en aan jouw bankrekeningnummer) gekoppeld en kun je gebruiken om met andere Doodle baasjes te delen (via Whatsapp, FaceBook, e-mail, persoonlijk…maakt niet uit!). Wat WEL uitmaakt is dat ELKE keer als een NIEUW iemand middels JOUW LINK een training aanschaft, dat wordt geregistreerd in het algemene uitbetalings systeem (voor mij) en in jouw account pagina (voor jou). Aan het einde van elke maand check ik daar welke 20% uitbetalingen ik mag overmaken, want jij krijgt van elke nieuwe klant die via jouw code een training aanschaft 20% van de aanschafprijs op jouw bankrekeningnummer gestort! (op je eigen account pagina kun je dus al je verdiensten terugzien en bijhouden).

Hoe leuk is dat? 🙂

Zomaar, uit dankbaarheid dat jij die persoon doorverwezen hebt naar mijn website (of verteld hebt over mijn dienstverlening, waardoor ze de website zelf zijn gaan opzoeken :-). Ik merk namelijk dat ik steeds meer weerstand voel bij hoe het huidige maatschappelijke (geld)systeem in elkaar zit. Niet alleen wil ik voor mezelf meer kleine geldstromen genereren met goedkope, korte trainingen die HET verschil maken. Ik wil ook een soort pay it forward beweging in gang zetten, waarin Doodle baasjes (die tegen dezelfde problemen aanlopen) elkaar helpen hun Doodle de beste zorg te geven. En dat op een manier die het voor iedereen bereikbaar maakt en WIN/WIN is voor iedereen!

Zo maak jij anderen blij met jouw code, terwijl jij zelf profiteert van 20% terug op je rekening, waardoor je na een paar doorverwijzingen je aankoopbedrag terug in je zak hebt. En het stopt daar niet, want ook daarna kun je je code blijven delen: bij elke nieuwe klant ontvang jij geld! Dat is in deze dure tijden toch mooi meegenomen?

Hoe word je ambassadeur?

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is via onderstaande link het registratieformulier invullen, zodat ik jou kan verwelkomen als DoodleComfort ambassadeur. Dit geeft je een eigen extra vorm van inkomsten die je zo groot kunt maken als je zelf wil.

En het werkt op alle info producten. Dus niet alleen op de Klaar Met Klitten training. OOK op het digitale boek, de Puppy Proof Prep workshop en de online trimworkshop. Alleen NIET op GEWONE producten!

Dus jij verdient geld door andere Doodles en hun baasjes te helpen! Hoe mooi is dat? 🙂

Waarom heb ik jou nodig?

En de winst voor mij is dat ik uiteraard meer introductie trainingen verkoop, maar vooral dat meer Doodle baasjes mijn website weten te vinden. Want er worden meer en meer Doodles verkocht (wat heel fijn is voor de desbetreffende baasjes), maar de vachten worden helaas niet NIET minder onderhoudgevoelig. En jij kunt er met jouw link voor zorgen dat minder Doodles een negatieve eerste trimervaring krijgen. Als dat geen goed doel is? 🙂

Dus werk ik graag met jou samen en hoop ik zo een nieuwe trend te zetten: Doodle baasjes SAMEN voor een klitvrij Doodle wereld! Met als doel om zoveel mogelijk Doodle baasjes over de drempel te krijgen om ZELF te leren hoe ze hun Doodle klitvrij en fluffy kunnen krijgen en houden!

Word jij hier net zo enthousiast van als ik?

Schrijf je dan NU via deze link * in en spread the word!

Ik beloof je: het is easy peasy! 🙂

Joy en ik zijn je eeuwig dankbaar!

XXX

* LET OP: om het formulier goed te laten werken kun je bij website het beste: https://dogcomfort.nl invullen. En bij de laatste open vraag (hoe wil je mij promoten?) je bankgegevens. Dan kun jij het formulier daadwerkelijk doorsturen en krijg ik de juiste gegevens binnen om jou netjes uit te kunnen betalen, zonder dat we Paypal of iets hoeven te gebruiken.

Oh, en weet je wat extra fijn is? Het is allemaal in het Nederlands 🙂

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda