Podcast: 6 Redenen waarom je Labradoodle (of Waterhond) ondanks het borstelen toch in de klit raakt

Hier vind je de replay.

Omdat de opname veel langer is geworden dan het uur dat ik van plan was ervoor uit te trekken, heb ik hem in 3 delen opgenomen.

Deze kun je onderstaand beluisteren.

Wil jij leren je Labradoodle of Waterhond zelf weer als fluffy pup te trimmen? Kies dan voor mijn prive trimworkshop, bij jou thuis. Dan leer ik je alles dat je moet weten (qua kennis, vachtinzicht, tools en vaardigheden) om je Doodle of Waterhond op professionele wijze te trimmen in het model dat JIJ mooi vindt.

Veel luister plezier!

NB Dit is een oude opname. Eventuele aanbiedingen of infodagen die ik noem zijn niet meer aan de orde. 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda