Podcast: 6 Redenen waarom je Labradoodle (of Waterhond) ondanks het borstelen toch in de klit raakt

Hier vind je de replay.

Omdat de opname veel langer is geworden dan het uur dat ik van plan was ervoor uit te trekken, heb ik hem in 3 delen opgenomen.

Deze kun je onderstaand beluisteren.

Wil jij leren je Labradoodle of Waterhond zelf weer als fluffy pup te trimmen? Kies dan voor mijn prive trimworkshop, bij jou thuis. Dan leer ik je alles dat je moet weten (qua kennis, vachtinzicht, tools en vaardigheden) om je Doodle of Waterhond op professionele wijze te trimmen in het model dat JIJ mooi vindt.

Veel luister plezier!

NB Dit is een oude opname. Eventuele aanbiedingen of infodagen die ik noem zijn niet meer aan de orde. 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda