Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in de DoodleVitaal Trimopleiding!

Scroll even naar onderen voor meer details en fijne extra's

Gefeliciteerd!

Dit is jouw 1e stap naar meer DoodleComfort in het leven van jou en je Doodle! Om je daar verder in te begeleiden heb ik wat leuks voor je...

Wat goed dat je interesse hebt in mijn opleiding!

Omdat het mijn missie is om minimaal 100.000 baasjes wereldwijd te leren hoe ze hun Doodle in ieder geval gemakkelijk ZELF klitvrij kunnen houden, uit comfort voor hun hondje en als een 1e stap in het via hun Doodle re-connecten met hun ware zelf, heb ik, naast de eenmalige superkorting op de KMK training, nog wat dingen voor je. Voorheen verstuurde ik automatische mails waarin ik je met de verschillende aspecten van DoodleComfort kennis liet maken, maar omdat dat begon te voelen als spam, ben ik daarmee gestopt, om jou een meer persoonlijke ervaring te geven. Ook stuurde ik je voorheen door naar mijn Facebook groep waar ik dan regelmatig tips & tricks postte, maar vanwege alle restricties daar heb ik besloten mijn EIGEN Doodle Transformers community te gaan opzetten. Je kunt pas beslissingen nemen als je EERST hebt ervaren of iets bij je past of niet. Dus check onderstaande opties en dan vertrouw ik erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden. Scroll maar verder naar beneden…

 

Doodletrimster Wanda Klomp

1. DoodleVitaal trimopleiding

Op deze pagina vind je de gedetailleerde info over de opleiding.

2. Gratis proef toegang tot community en membership

Om jou te laten ervaren hoe het bevalt om het welzijn van je Doodle in eigen handen te nemen en je te voorzien van essentiele basisinformatie over Doodle vachtverzorging, zodat je gegronde beslissingen kunt nemen, geef ik je 3 dagen lang GRATIS toegang tot het Basis membership van de nieuwe Doodle Transformatie School. Hierin kun je o.a. meedoen met de Comfort & Care Introductieworkshop, waarin ik je een week lang aan de hand neem om jou inzicht te geven in de basisbeginselen van Doodle vachtverzorging en Doodle gezondheid. En je OOK NOG de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier! Daarnaast kun je ervaren wat de Doodle Transformers community je te bieden heeft. Na die 3 dagen kun je zelf kiezen of je lid wil blijven voor slechts € 5,00 p mnd met alle voordelen van dien, of je ALLEEN gratis lid blijft van (en meebouwt aan) de community of je voor een ander membership pakket kiest met meer leermogelijkheden OF dat je weer vertrekt...no strings! Zie ik je aan de andere kant?

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda