Wil jij DoodleComfort Doodletrimster worden?

Hoe zou jij het vinden om voortaan je geld te verdienen met je eigen droombedrijf, als gespecialiseerde Doodletrimster in jouw regio?

Om je eigen tijd te bepalen, de leukste klanten te helpen en je dagen door te brengen in het gezelschap van je favoriete viervoeters: Labradoodles!

Die droom kan nu werkelijkheid worden.

DoodleComfort zoekt enthousiaste Doodle baasjes die niet zomaar Doodletrimster willen worden, maar de beste Doodletrimster die ze maar kunnen zijn. Met alle skills en know-how, die onderscheidend zijn voor een echte DoodleComfort Doodletrimster.

In januari 2021 gaat de DoodleComfort Doodletrimster opleiding nieuwe stijl van start.
Met 1 op 1 begeleiding, dus alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om alle kneepjes van het vak te leren en je de benodigde skills door en door eigen te maken.

Er is plek voor 4 studenten die gedurende 1 jaar alle ins en outs van het vak willen leren en onder de Doodlecomfort vleugels een eigen succesvol bedrijf als Doodletrimster willen opstarten.

Is jouw nieuwsgierigheid getriggerd en wil je meer weten over deze unieke opleiding?

Laat dan onderstaand je gegevens achter voor meer informatie.

Ik hoor graag van je!

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda