Join the club!

Ben jij een Doodle doener of een Doodle later?

In mijn werk als Doodletrimster aan huis en vachtverzorgingscoach voor wie het trimmen zelf wil leren kom ik al jaren 2 soorten Doodle baasjes tegen:

– baasjes die dol zijn op hun Doodle en het liefst alles met hem/haar willen doen, inclusief het vachtonderhoud in eigen handen nemen. Deze baasjes koesteren hun Doodle en doen er alles aan om hun lieveling zelf de best mogelijke zorg te bieden. Deze baasjes noem ik voor de gein: de Doodle doeners.

– baasjes die wel een Doodle hebben, maar zich amper bemoeien met wat deze nodig heeft (of alleen de leuke dingen willen doen) en ook de vachtverzorging liever aan een trimmer overlaten. Deze noem ik voor het gemak: de Doodle laters. 

De laatste soort weet niks van vachtverzorging, maakt zich absoluut niet druk over klitten en vilt en wil eigenlijk liever niets weten (of slechts ten dele) over hoe ze het welzijn van hun hond zelf kunnen beinvloeden.

Voor de Doodle doeners doe ik al ruim 8 jaar lang mijn best om de juiste informatie over Doodle vachtverzorging en Doodle welzijn zo goed mogelijk beschikbaar te maken, middels mijn blogs, nieuwsbrieven, FaceBook posts, websites, videos, ebooks en boek. Maar nog steeds kom ik heel veel baasjes tegen die denken dat ze goed bezig zijn, geen interesse tonen in de Basis vachtverzorging of gewenning van hun pup en er maanden later achter komen dat hun Doodle tegen hun wil geschoren is vanwege een slechte vachtconditie. 

Doodles zijn nu eenmaal de meest onderhoudgevoelige honden ter wereld (samen met Waterhonden) en nog steeds is er teveel onzin over vachtverzorging en Doodle welzijn te vinden op het internet. Baasjes zien door de bomen het bos niet meer, omdat teveel non-experts zich bemoeien met dingen waar ze geen weet van hebben. 

Elk baasje die aan een Doodle begint zou (net als elke moeder die haar eerste kind krijgt) zich moeten verdiepen in wat het betekent om een Doodle in huis te hebben.
Om dat te bewerkstelligen heb ik soort van online Doodle vacht & verzorgingsschool opgezet, waar niet alleen alle informatie te vinden is over vachtverzorging, trimmen, opvoeding, gewenning, voeding, gezondheid enz, maar waar alle Doodle Doeners zich kunnen verzamelen binnen één community en met elkaar in contact kunnen komen over alles dat met Doodles te maken heeft. Een beetje zoals DoodleKisses.com, maar dan inclusief inhoudelijk relevante informatie; een soort bibliotheek van theorie – en praktijktrainingen die je in eigen tijd kunt volgen en die je een expert maken qua Doodle doenerij in alle informatiegebieden waar je Doodle maar mee te maken krijgt in zijn leven (en jij dus ook). 

Kennis geeft macht en met de juiste kennis kun je gegronde keuzes maken voor het welzijn van je Doodle. 

De toegang tot de community (de DoodleComfort Doeners Club) is geheel GRATIS, evenals sommige gratis trainingen en alle YouTube video’s, maar als je clubmember wordt krijg je voor een klein bedrag per maand gigantisch veel extra’s:

– maandelijkse Q & A sessie 

– gratis persoonlijk trimadvies voor je Doodle + vachtverzorgingsschema

– maandelijkse nieuwe Doodle trim case studies- 

– Toegang tot speciale webshop

– Korting op mijn groepsworkshops of prive workshops

– 12 uur per dag live chat

– Webcam sessies

– toegang tot alle theorie & praktijk trainingen + updates

– en alle andere leuke dingen die ik in de loop der tijd nog kan bedenken.

 

Extra tegen bijbetaling.

– Baas/hond coaching voor al je vragen over Doodle gedrag en jouw natuurlijke leiderschap.

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda