Online trimworkshops Met welke begin jij?

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


Het DoodleComfort 3 stappen systeem

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van DoodleComfort en vind je het hele idee van zelf met je hondje aan de slag gaan best wel spannend? Dan help ik je graag over die schroom heen te komen middels mijn 3 stappen systeem, waarin je niet alleen steeds een stukje verder gaat, maar je ook zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft aan een workshop waarvan je niet zeker weet of je er daadwerkelijk iets mee gaat doen (iets wat voor veel baasjes een drempel vormt). Na de 1e stap kun je kiezen of je stopt of doorgaat en aan het eind van de 3 stappen weet je alles dat je moet weten om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te houden en prachtig in de natuurlijke, fluffy look te trimmen die jij mooi vindt. 

Stap 1: de gratis proef instructievideo’s

 

Omdat ik begrijp hoe spannend het voor je kan zijn om je eigen hondje te trimmen, als je zelfs nog nooit een trimschaar vast hebt gehouden, wil ik die eerste drempel graag bij je wegnemen. Om deze reden stel ik een aantal video’s uit de online trimworkshop GRATIS beschikbaar, zodat je zelf kunt zien en ervaren wat je van de stap voor stap instructievideo’s mag verwachten. Beschouw dit als een soort proefworkshop om over je eerste schroom heen te komen. En beslis dan of je verder wil gaan…enjoy! 

Stap 2: de online Klaar Met Klitten training

Als je het trimmen op gedegen en verantwoorde wijze wil aanpakken, begin je ALTIJD EERST met de online Klaar Met Klitten basisworkshop. Hierin leer je namelijk op laagdrempelige manier de oh zo belangrijke basis van het Doodle trimmen EN hoe je meteen ook het grootste probleem van Doodle vachtverzorging gemakkelijk oplost: hoe je de vacht ZELF gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt. Dit zijn technieken die je bij geen enkele andere workshopgever leert en zonder welke je NOOIT je Doodle mooi in model kunt trimmen. Zelfs als je hierna stopt is deze workshop super waardevol voor je, want kun je voortaan voorkomen dat je Doodle kort geschoren wordt. Om die reden heb ik deze training zo laagdrempelig mogelijk voor je gemaakt. Je trimster EN je Doodle zullen je dankbaar zijn! 

Stap 3: welk vervolg kies je?

Sta je na de Klaar Met Klitten workshop te popelen om ook het modelleren te leren volgens de unieke, fluffy DoodleComfort trimmethodiek? Dan kun je ook weer 2 kanten uit: de online trimworkshop MET of ZONDER de juiste, professionele trimtools.

Wil je liever meteen in 1 x klaar zijn: dan beloon ik je met EXTRA KORTING!

 

Kies je ervoor om meteen in het diepe te duiken? Top! Dan krijg je van mij als bonus ook meteen GRATIS toegang tot de Klaar Met Klitten workshop t.w.v. € 97,00! Zo vang je twee vliegen in één klap! 

Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!

Om die proef op de som te nemen en ik het een no brainer beslissing voor je wil maken om mijn trainingen in huis te halen, bied ik je een unieke constructie aan die uit 4 pijlers bestaat:

 

 

1. Op beide trainingen geldt een niet-goed-geld-terug garantie (omdat ik mijn hand in het vuur steek voor de inhoud van deze trainingen en ik vind dat je ze een must zijn voor ieder Doodle (of Waterhond) baasje, wil ik het een no brainer voor je maken om ze aan te schaffen. Daarom krijg je je geld terug als je na het bekijken van de trainingen en mijn feedback op je vragen, aangeeft NIKS nieuws geleerd te hebben).

2. Pay it Forward actie
Omdat ik weet dat Doodle baasjes het beste willen voor elkaar(‘s Doodles), omdat het leven superduur is geworden en ik een positieve tegenkracht wil vormen tegen het huidige geldsysteem, wil ik een beweging in gang brengen: Doodle baasjes die elkaar helpen! Dit houdt in dat als jij zo blij bent met wat je via de online trainingen (of het boek) geleerd hebt, dat je voelt dat ANDERE baasjes hier OOK baat bij zullen hebben, dan kun jij je inschrijven als DoodleComfort ambassadeur en krijg je met je persoonlijke link 20% van de aankoopprijs die door jou doorverwezen nieuwe Doodlebaasjes besteden, teruggestort op je rekening.  Zo help je andere baasjes HUN leven Doodlecomfortabeler te maken TERWIJL je er OOK nog eens geld aan verdient EN nog belangrijker: we zorgen er SAMEN voor dat Doodles niet meer onnodig geschoren hoeven te worden of een stressvolle trimbeurt hoeven te ondergaan.

WIN-WIN-WIN voor iedereen! 

3. Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
Omdat DoodleComfort gericht is op jouw zelfredzaamheid, zijn alle trainingen verzameld in een state of the art online leeromgeving, waar je meteen na aankoop de link voor ontvangt. Niet alleen kun je hier (zelfs met een app) dag en nacht toegang toe krijgen. Die toegang geldt ook nog eens ONBEPERKT! Dus zelfs als je ergens anders een trimworkshop gedaan hebt, maar je bent een deel van de technieken alweer vergeten of je wil je skills blijven verbeteren, dan is de online leeromgeving your place to go!

4. Doodle Transformers community
Ongeacht welke training jij koopt, je krijgt ALTIJD toegang tot de online leeromgeving inclusief matchende community. Zo kun je al je vragen stellen, voor en na foto’s posten, sparren en connecten met je mede training genoten en sta je er dus nooit alleen voor! Hoe fijn is dat?

Dus, neem jij OOK de stap naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven?

Je Doodle zal je dankbaar zijn! 

Dit is wat de DoodleComfort trimmethodiek inhoudt:

Eager om OOK te beginnen met leren?

Stap 1. Gratis proefvideo's

Smaak te pakken? Kies dan nu je online vervolgworkshop of schrijf je in voor de nieuwe verrijkende pilotworkshop onderaan de pagina

1. Online Klaar met Klitten training. NU SLECHTS € 47,00 (i.p.v. € 97,00) + KORTING OP DE ONLINE TRIMWORKSHOP!

Dit is de beste instap workshop als jij wil leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (:klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste (en enige) online workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE BASISWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. Online Trimworkshop "Leer je Doodle als fluffy pup te trimmen in 7 stappen" Nu tijdelijk met GRATIS Klaar met Klitten training t.w.v. €97,00!

In deze workshop leer jij stap voor stap, middels duidelijke, close-up video's hoe jij je Doodle van top tot teen prachtig, fluffy trimt in een natuurlijke look die het beste bij zijn botstructuur past, zodat hij er altijd op zijn allermooist uitziet. Inclusief wassen en drogen en het gebruik van de waterblazer. Inclusief stap voor stap video om het ideale, fluffy Doodle hoofd te trimmen. Deze HD kwaliteit instructievideo's zijn de ruggegraat die DoodleComfort one-of-a-kind maken en al honderden baasjes geholpen hebben. Start VANDAAG nog en wordt ook VachtXpert over je eigen Doodle!

Speciaal voor puppies tot 6 mnd (of de 1e trimbeurt)

Puppygewenning

3. Online Puppy Proof Prep training

Of je je Doodle nu zelf wil leren trimmen of hem naar de trimsalon brengt: de eerste keer op tafel is voor elke pup rete-spannend, vooral voor een HSP Doodle pup! En gaat dan ook vaak gepaard met stress. Een goed begin is het halve werk, dus een goede voorbereiding is alles! In deze training leer je dan ook alles wat je nodig hebt om je pup te helpen wennen aan alles wat er bij een regelmatige vachtverzorging komt kijken. Zodat het trimmen straks voor jullie beide een peulenschil wordt. Check snel wat deze training allemaal inhoudt.

Nieuwe, levensverrijkende groeps VIP workshop

Labradoodle privé trimworkshop

1. Transformeer je Doodle, Transformeer jeZelf (nu € 250,00 korting voor de 1e 4 deelnemers!!!)

Deze eerste workshop is gericht op het zelf leren trimmen (omdat dat eerste contact met je Doodle je helpt je hart te openen, waardoor je letterlijk meer open gaat staan voor innerlijke boodschappen) van je Doodle. En op bewustwording van de energie uitwisseling tussen jullie beide, die van grote invloed is op hoe je Doodle op jou reageert tijdens het trimmen en andere interacties (maar tijdens het trimmen is de perfecte kans om hiermee te werken, omdat je Doodle op tafel altijd zijn ware kleuren laat zien). Zo leer je niet alleen hoe je je Doodle kunt trimmen in de beste versie van zichzelf, maar krijg je ook inzicht in hoe de beste versie van jouZelf eruit ziet (en hoe ver je daar misschien vanaf bent gegroeid, m.a.w. in hoeverre jij zo geconditioneerd bent dat je "geleefd" wordt door al je belemmerende overtuigingen en hoe je Doodle deze in jou spiegelt als niet pure energie.

 

 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda