Je Doodle trimmen? Begin hier!

Scroll naar beneden…

Wat goed dat jij interesse hebt in de VIP 2-daagse!

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, wil ik dat zo simpel & laagdrempelig mogelijk voor je maken (zo kun je VANDAAG nog starten voor de laagst mogelijke investering 🙂


Het DoodleComfort 3 stappen systeem

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van DoodleComfort en vind je het hele idee van zelf met je hondje aan de slag gaan best wel spannend? Dan help ik je graag over die schroom heen te komen middels mijn 3 stappen systeem, waarin je niet alleen steeds een stukje verder gaat, maar je ook zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft aan een workshop waarvan je niet zeker weet of je er daadwerkelijk iets mee gaat doen (iets wat voor veel baasjes een drempel vormt). Na de 1e stap kun je kiezen of je stopt of doorgaat en aan het eind van de 3 stappen weet je alles dat je moet weten om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te houden en prachtig in de natuurlijke, fluffy look te trimmen die jij mooi vindt. 

Stap 1: Gratis online Introductietraining incl. proef instructievideo’s

De meeste baasjes die een Doodle of Waterhond hebben, hebben geen flauw benul van wat er allemaal bij een optimale vachtverzorging komt kijken. En daar helpt al die tegenstrijdige informatie die je op internet vindt, van fokkers meekrijgt en van andere baasjes hoort niet echt in mee. Maar alleen als je een helder beeld hebt van wat jouw hondje nodig heeft kun je de juiste keuzes maken, niet waar? Als Self empowerment coach geloof ik dat kennis macht is en daarom wil ik als eerste stap in jouw DoodleComfort avontuur jou van al die kennis voorzien, gratis en voor niets. Zodat jij een goede indruk krijgt van wat Doodle vachtverzorging allemaal inhoudt, wat de reden is waarom jij wellicht tegen bepaalde vachtproblemen aanloopt en omdat ik OOK begrijp hoe spannend het voor je kan zijn om je eigen hondje te trimmen, als je zelfs nog nooit een trimschaar vast hebt gehouden, wil ik OOK die eerste drempel graag bij je wegnemen. Daarom vind je in de gratis Introductietraining tevens een aantal video’s uit de online trimworkshop, zodat je zelf kunt zien en ervaren wat de DoodleComfort trimmethode is en je op een laaghdrempelige, veilige manier vast met je hondje kunt oefenen. Beschouw deze hele training als een soort proefworkshop om over je eerste schroom heen te komen. En beslis dan of je verder wil gaan…schrijf je via onderstaand formulier in en geniet van je eerste DoodleComfort ervaring! 

Stap 2: de online Klaar Met Klitten challenge

Als je het trimmen op gedegen en verantwoorde wijze wil aanpakken, begin je ALTIJD EERST met de basis: het jezelf aanleren van de 3 belangrijkste skills van Doodle vachtverzorging: 

 1. Efficiënt en effectief borstelen met de juiste borstel
 2. De vacht op de juiste wijze uitdunnen om deze luchtiger te maken en minder klitgevoelig
 3. Op juiste, stressvrije, pijnloze manier ontklitten/ontvilten van de vacht ZONDER scheren, lelijke happen van de schaar en zonder onnatuurlijke middeltjes te gebruiken.

   

  Het beheersen van deze 3 skills (samen met de juiste kennis, inzichten en tools) helpen jou niet alleen de vachtwisseling in goede banen te leiden, zodat je kunt voorkomen dat je Doodle of Waterhond tussen de 7 en 12 maanden vervilt raakt en kaalgeschoren moet worden. Ze helpen je ook de vacht luchtig en minder massaal te maken en houden, zodat je hondje het minder warm heeft in de zomer, zodat het borstelen gemakkelijker wordt (en minder pijnlijk voor je Doodle), je trimster minder voorwerk heeft (wat jou veel geld scheelt en je Doodle veel stress), het modelleren (trimmen) veel gemakkelijker en mooier gaat EN het helpt jou toekomstige vachtproblemen ZELF op te lossen en voorkomen. Dit maakt jouw leven en dat van je Doodle een stuk DoodleComfortabeler. In mijn ogen zijn deze skills dan ook een must voor ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE.

  Omdat je deze technieken bij geen enkele andere workshopgever leert (omdat ze gebaseerd zijn op de Waterhonden), wil ik ze gebruiken om jou, op de meest laagdrempelige manier, niet alleen een grondige introductie te bieden in het Doodle trimmen, maar je meteen te laten ervaren of zelf je Doodle trimmen daadwerkelijk bij je past. Zelfs als je na het doen van deze basisworkshop stopt met leren en de rest aan een trimmer overlaat, is deze workshop super waardevol voor je, want kun je voortaan voorkomen dat je Doodle kort geschoren wordt en/of stress ervaart bij het trimmen. Je Doodle blij, je trimster blij, jij blij! En ik blij, want als jij deze workshop gedaan hebt weet IK zeker dat er minder Doodles vervilt zullen raken en niet lekker in hun vel zitten. Dat is WIN/WIN voor iedereen! 

  En ik heb het leren zo leuk mogelijk voor je gemaakt, zodat het een fijne, levensverrijkende ervaring voor je is. Onderstaand kun je alle info vinden.

Stap 3: welk vervolg kies je?

Sta je na stap 2 te popelen om ook het modelleren te leren volgens de unieke, fluffy DoodleComfort trimmethodiek? Dan kun je kiezen uit 3 opties (dus voor elk en elke portemonnee wat wils):

1. De online trimworkshop (laagdrempelig en goedkoop leren in je eigen tijd)
2. De VIP Groepsworkshop (in kleinschalige setting, samen met 3 andere baasjes, een dagje luxe en leren (met en van elkaar) tegelijk: heerlijk samen met je Doodle er even helemaal uit en niet alleen leren trimmen, maar ook alles over de interactie/energiewisseling met je Doodle, zodat jullie connectie NOG hechter wordt en je meteen ook dingen leert over jeZelf die je nog niet wist, want je Doodle spiegelt jou!
3. De VIP 2-daagse (alle privé aandacht incl benodigde spullen bij jou thuis)

Als jij de ambitie hebt om Doodletrimster te worden, begin je bij DoodleComfort ALTIJD EERST met één van de VIP workshops: dit is niet alleen de beste manier om elkaar te leren kennen en te ervaren of mijn werk- en leerwijze bij jou passen. Het is ook de enige manier om te ervaren of het zelf leren trimmen wel bij jou past en daarin EERST genoeg ervaring op te doen op je EIGEN DOODLE, voordat je zelfverzekerd andermans Doodle kunt leren trimmen. Aangezien jij als Doodletrimster verantwoordelijk bent voor het welzijn van een levend wezen is het leren in deze volgorde van levensbelang! Als je na het doen van de VIP workshop nog steeds enthousiast bent, kijk ik graag samen met jou naar jouw wensen voor een individueel leertraject.

Genoeg om naar uit te kijken dus! En ik verheug me erop jou en je Doodle te ontmoeten!

Maar laten we beginnen met jou over die eerste drempel heen te helpen: door jou zelf te laten ervaren! 

Veel trimplezier! XXX

Dit is wat de DoodleComfort trimmethodiek inhoudt:

Eager om OOK te beginnen met leren?

Klik dan hieronder om meteen te starten met stap 1. de gratis Introductietraining

 

 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda