VIP Vitaal 2-daagse: Leer hoe je ZELF je Doodle weer als fluffy pup trimt & het welzijn in eigen handen neemt

Tijdens de VIP 2-daagse leer ik jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

Stel je voor:

 

Je hebt een Doodle in huis gehaald en geniet ontzettend van zijn aanwezigheid. Hij is alles dat je gewenst hebt en nog veel meer. Je wilt voor hem zorgen, hem beschermen en hem het beste geven dat je maar kunt bieden. Je doet alles goed en neemt alle stappen die jouw hondje verzekeren van een gezond & gelukkig leven. De vachtverzorging is een eitje, vind je, want je pup lijkt enkel af en toe een borstelbeurtje nodig te hebben en verder niets. Zo gaan er snel wat maanden voorbij, waarin er geen vuiltje aan de lucht lijkt.

Tot die 1e trimbeurt…
Nadat je je prachtige pluizenbolletje toch wat zenuwachtig (beide) hebt achtergelaten bij de trimsalon, tel je de uren tot je haar weer op mag halen. Vol verwachting stap je in de auto “hoe zou ze er uitzien? “zou ik haar nog terug herkennen?”. Met een bonzend hart open je de deur en het komende half uur beleef je in een waas van verstandsverbijstering: Je schrikt je wezenloos als een dun, zielig, bevend ratje jou in de armen springt en jij je met ogen vol horror afvraagt waar het Doodle donsje, waar jij zo verliefd op was, is gebleven? Dat blije, Terriër achtige hondje lijkt in geen velden of wegen op je lieftallige Doodle kind.

Dat is de eerste klap die je moet verwerken. Als je vervolgens ook nog te horen krijgt dat je je hondje de volgende keer “toch echt beter moet borstelen” druip je verslagen af.

Eenmaal thuis spoel je het hele scenario mentaal nog eens na. Vol ongeloof slik je een paar keer diep, terwijl je je afvraagt “wat heb ik verkeerd gedaan”? “Waar is het mis gegaan”?

Voor het gros van de Doodle en Waterhond baasjes ziet de eerste trimervaring er ongeveer zo uit: een desillusie voor jou en misschien wel een traumatische ervaring voor je hondje.

Het verhaal van Linda en Noara

Zo ook bij Linda die met haar Doodle Noara in 2011 één van mijn eerste klanten was en die, omdat ze gewend was de vacht van een Retriever te verzorgen, dacht dat een Doodle vacht net zo gemakkelijk zou zijn, totdat ze besefte dat het niet zo simpel lag.

“We hadden echter te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wilt de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige.

Dagelijks krijg ik mails van baasjes die hetzelfde meemaken.

En als je in de talloze FaceBook groepen of op Instagram kijkt, weerspiegelen die berichten hetzelfde beeld...

Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten

Voor de meeste baasjes en professionals vormt het trimmen van Doodles en Waterhonden een té grote uitdaging...

En dat is niet het enige waar baasjes mee moeten dealen: ook over de fragile gezondheid van onze Doodles lezen we steeds vaker nare berichten: jeuk, allergieën, eetproblemen...FaceBook staat er vol mee!

Het verhaal van Niko

De baasjes van Niko hadden zich zo verheugd op zijn komst. Al jaren droomden zij van het moment dat ze ruimte zouden hebben in hun leven voor een pup en toen ze verhuisd waren naar een geschikte plek was het eindelijk zover! Ze deden grondig onderzoek, zodat ze precies wisten wat ze konden verwachten en met hart en ziel kozen ze een pup uit. Baasje Edwin zag al helemaal uit naar het moment dat hij met zijn nieuwe vriend naar puppytraining kon gaan…maar het liep anders.

Niko was nog niet in huis of ze merkten dat hij een gaatje in zijn verhemelte had. Een tripje naar de dierenarts wees uit dat zijn hoektand te ver uitstak, waardoor Niko pijn had tijdens het eten. Dit moest geopereerd worden. Dat leek een kleine ingreep, maar Niko werd zo ziek van de narcose en medicatie dat hij Giardia kreeg en wekenlang zorg nodig had. 

Niet alleen liep hierdoor het hele puppy trainings schema in de soep, Niko werd ook erg onzeker en was lange tijd niet meer de vrolijke pup die ze in huis hadden gehaald.

Toen ik bij hem kwam voor een privé workshop was zijn baasje zo onder verdrietig toen hij mij vertelde wat Niko allemaal had meegemaakt: hij was als de dood dat deze slechte start alle kans op binding had verstoord. 

Door die eerste ingreep op jonge leeftijd kreeg Niko meteen een achterstand in zijn ontwikkeling. En die roze puppy wolk waar zijn baasjes op hadden gehoopt werd helaas een donderwolk.

Dit zijn 2 verschillende verhalen die 1 ding gemeen hebben: als de baasjes van begin af aan over de juiste kennis, inzichten en tools hadden beschikt, hadden ze veel ellende kunnen voorkomen.

“Ik ben Wanda Klomp: life coach / healer, schrijfster en Doodle en Waterhonden VachtXpert, maar je mag mij ook de Doodle transformatie coach noemen, want DoodleComfort gaat om de transformatie van jou en van je Doodle. 

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het Doodle vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en e-books gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 12 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Omdat ik in mijn werk en online zoveel Doodles met gezondheidsproblemen tegenkwam ben ik een natuurkundige opleiding voor dieren gaan volgen, waarin ik leerde hoe ziektes ontstaan, hoe je symptomen kunt herkennen en hoe je een hond kunt ondersteunen en genezen met natuurlijke middelen. Al bij de eerste lessen wist ik: dit is iets dat ALLE Doodle baasjes moeten weten!

In een wereld vol misinformatie en ellende die gemakkelijk te voorkomen is wil ik het verschil maken.

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle ZELF de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste eerste stap. Maar zelf weten hoe je je hondje gezond kunt houden is net zo belangrijk! Beide zijn voor mij een belangrijke factor voor het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

Ook jij kunt dit leren!

Dit is Doodle Loki, bij zijn 4e!!!! workshop

Loki en zijn vrouwtje Iris, waren voor mij de reden om de inhoud van de VIP 2-daagse aan te passen.

Toen ik de 1e keer bij Iris kwam voor de VIP 2-daagse, bleek al snel dat Loki veel te onrustig was om zelfs maar op tafel te staan, dus heb ik mijn aanpak aangepast: we hebben EERST een volledige anamnese uitgevoerd, waarin we zijn medische geschiedenis, zijn voeding en zijn mentale en fysieke gedrag onder de loep hebben genomen en aan de hand daarvan een behandelplan gemaakt, waarin we o.a. zijn voeding hebben gewijzigd. Al na 2 weken kreeg ik bericht van Iris dat Loki al een stuk rustiger was. De 2e keer dat ik kwam (wat eigenlijk de laatste keer had moeten zijn), zag ik met eigen ogen hoe Loki veranderd was, maar er zat ook nog heel veel NIET goed, dus heb ik Iris aanvullende natuurlijke middelen gegeven: ook dit had positieve resultaten. Zo ook de 3e keer en elke keer deden we een stukje van de vachtverzorging, zodat Loki niet te lang op tafel hoefde te staan en overprikkeld raakte. Bij de 4e keer was Loki zodanig rustig, ook op tafel, dat we hem helemaal af konden trimmen en ik Iris en Loki met een gerust hart achter kon laten. Als ik de VIP 2-daagse alleen gericht had op de vachtverzorging, had ik deze klanten NOOIT kunnen helpen. Maar, omdat ik tijdens mijn Hond Natuurlijk Gezond opleiding het afgelopen jaar, de nodige kennis, inzichten, vaardigheden en tools heb opgedaan EN dat kan linken aan mijn ervaringen met Doodles de afgelopen 10 jaar, kon ik Iris en Loki de zorg en begeleiding bieden die ze nodig hadden en daar meteen mijn lessen uithalen, want blijkbaar voldeed de VIP 2-daagse, zoals hij was, niet meer volledig aan de behoefte van de Doodles van tegenwoordig.

Omdat ik weet dat dit soort gevallen steeds MEER zullen voorkomen (en ik al meerdere gevallen ben tegengekomen), gewoonweg, omdat Doodles erg gevoelig zijn en de huidige voedings- en farmaceutische industrie (en de meeste dierenartsen) daar NIET op zijn ingericht. Heb ik besloten mijn VIP 2-daagse te verrijken om baasjes ook DAARIN zelfredzaam te maken. Simpelweg omdat je Doodle ook DAARIN een spiegel vormt voor hoe jij met jouw gezondheid omgaat en hoe jij dus je Doodle EN jezelf kunt healen!

Ik had mij voordat ik mijn Doodletje kreeg enthousiast ingeschreven voor de VIP 2-daagse. Tussen inschrijving en de eerste dag van de cursus bleek Loki erg gevoelig voor prikkels en een hondje dat nauwelijks twee minuten stil kon zitten. Daarbij had hij regelmatig last van acute diarree. Deze aspecten maakte dat Loki zeer aanwezig was in ons gezin, alle aandacht kreeg, bijterig was en spanning gaf tussen de gezinsleden. Ik was van mijn roze puppy wolk gevallen, zelfs een beetje wanhopig. De 1e dag liep anders dan gepland…….Wanda constateerde dat Loki zijn gedrag ‘niet normaal’ was en vroeg al snel wat ik ‘m te eten gaf. Na analyse van de ingrediënten van het huidige voer adviseerde zij over te stappen op andere voeding! Na twee weken konden we verschil merken. In de daarop volgende weken dacht Wanda mee in een verdere aanpak. En bij elke afspraak liet ze me weer met een prachtige getrimde hond achter. Op basis van uitgebreide observatie, veelvuldig overleg en een analyse van de fysieke klachten en het gedrag ben ik haar wereld van de natuurgeneeskunde binnen gestapt. Zonder aandringen, altijd vragend of advies/hulp op prijs gesteld werd. Met behulp van aanvullende natuurlijke supplementen kreeg Loki meer rust/slaap en concentratie. Loki is veranderd in een leuke, actieve puber die het op de GG-cursus heel goed doet. Ik ben blij dat ik Wanda al vroeg in het leven van Loki ontmoet heb. Onze ontmoeting is van grote betekenis gebleken voor veel meer dan alleen het leren trimmen. Wanda was betrokken, hoopgevend en deskundig: Vastbesloten om mijn hondje ‘beter’ te maken. Zij gaf houvast en daarbij is het ook nog een leuk mens.

De VIP Vitaal 2-daagse is dus VEEL meer dan zomaar een privé trimworkshop bij jou thuis!

Hoe zou jij het vinden om voortaan net als Linda, Edwin en alle andere baasjes die jou zijn voorgegaan, je Doodle of Waterhond helemaal zelf te kunnen verzorgen en trimmen? Zonder tussenkomst van hondentrimmer of dierenarts?

Om ZELF precies te weten:

De VIP 2-daagse biedt jou & je hondje alles wat jullie zoeken!

Als echte Doodle Doener ga jij voor een mooie, natuurlijke en fluffy Doodle of Waterhond. Een look die het beste past bij de lichaamsbouw en botstructuur van je hond, met een hoofd dat de unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond volledig weerspiegelt.

Daarom geef ik jou tijdens de VIP 2-daagse in 2 dagen (met 8 weken oefentijd tussendoor) alles wat ik heb (incl materiaal, dus letterlijk ALLES) en leer ik je alles wat ik weet.

Zo empower ik jou om voortaan vol kennis, inzichten, vaardigheden en met de juiste professionele tools, voldaan, trots en zelfverzekerd ZELF aan de slag te gaan.

Niet vanzelfsprekend

Ja, dat klinkt allemaal leuk en aardig en vrij simpel: fluffy, lekker natuurlijk, normale lichaamsverhoudingen, schattige berenpoten, lekker lijfje, slanke nek, mooie waaierstaart, donzig volle flaporen en dan uiteraard met precies dat hoofd dat de geweldige en unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond perfect weerspiegelt. Eigenlijk gewoon een pup, maar dan wat groter (en volwassener). 

Hoe moeilijk kan dat zijn?

Als jij als Doodle Doener al even meeloopt weet je ook dat het trimmodel dat ik zojuist geschetst heb (en daarmee jouw criteria voor een fijne Doodle of Waterhond look) niet altijd en overal even vanzelfsprekend zijn.

Sterker nog: het is 9 van de 10 keer het argument dat voor baasjes de doorslag geeft om de VIP 2-daagse te doen. 

Want waarom moeilijk doen als het niet alleen veel gemakkelijker, maar ook veel leuker kan? (en wat is er leuker dan zelf 1 op 1 met je hondje aan de slag te gaan en meteen te kunnen genieten van het prachtige resultaat?

De VIP 2-daagse haalt het beste uit je Doodle & jezelf!

Speciale aandacht voor jou en je Doodle

Jouw Doodle heeft nu eenmaal speciale zorg en aandacht nodig. Niet alleen qua vachtverzorging, omdat hij nu eenmaal gezegend is met een prachtige, fluffy, curly fleece vacht die je graag zo wilt houden, maar waar veel trimmers geen raad mee weten. Ook qua persoonlijkheid en gezondheid: veel Doodles zijn sensitief, raken sneller overprikkeld of zijn wat onzeker van nature. Zo’n Doodle “matcht” niet goed met een drukke omgeving, waar veel gebeurt, veel ruis en afleiding is en waar je hondje als 13 in een dozijn behandeld wordt. Jouw Doodle is het meest gebaat bij persoonlijke aandacht en een rustige, liefst vertrouwde omgeving. Zo kun je hem veel beter “lezen”, anticiperen op wat hij nodig heeft in het moment en hem een stressvrije, positieve trimervaring geven. Bovendien mag jij jezelf niet vergeten! Ook jij verdient alle persoonlijke aandacht en tijd om een prettige trimervaring te hebben, toch?

Goed leren trimmen kost tijd


Dat leer je niet even in 3 uurtjes. 

En al helemaal niet in een groep waarin je niet alle aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt.
De VIP 2 -daagse is 2 dagen quality time, voor jou en je hondje. Een soort retreat, maar dan bij jou thuis. Genieten van je Doodle en van alle nieuwe vaardigheden die je leert en bij elke stap voelen hoe je zelfvertrouwen en natuurlijke leiderschap groeit.

De VIP 2-daagse is 2 dagen quality time voor jou en je hondje!

Mijn beloftes voor jouw VIP 2-daagse

Nooit meer een trimster nodig. Hoe fijn is dat?

De VIP 2-daagse is gericht op jouw volledige zelfredzaamheid.
Dit werkt 3 kanten op:

De VIP 2-daagse is dus VEEL meer dan een privé trimworkshop!

Hoe ziet de VIP 2-daagse er praktisch gezien uit?

2-Daagse workshop voor het welzijn van je Doodle

 

Omdat het zelf leren trimmen van je Doodle nogal wat vraagt van jou en je Doodle, heb ik de VIP masterclass opgedeeld in 2 dagen

(met 8 weken oefen- en gewenningstijd tussen de 2 dagen in)

Zo blijft de uitgebreide lesstof behapbaar voor je en krijgt je Doodle een positieve associatie bij het trimmen.

Geen overhaasten of afraffelen, maar volledige aandacht voor jou en je Doodle, zo lang als nodig is.

En als het werk gedaan is hebben jullie alle tijd om nog even lekker te wandelen en alle indrukken rustig te laten bezinken.

Zo kun je de dag rustig en met een fijn gevoel afsluiten.

HET IS NIET MOGELIJK OM meteen dag 2 te doen, want zonder je eerst de basisvaardigheden te hebben eigen gemaakt, kun je nooit goed en mooi leren modelleren.

Wat leer je op de 1e dag?

Dag 1 staat in het teken van de Basis (vacht) verzorging.

 

Zonder eerst de vacht te hebben voorbewerkt kun je niet trimmen, dus de Basis vachtverzorging is een essentieel onderdeel van het trimproces. Ook leer je alle vaardigheden die nodig zijn om je hondje gezond te houden, waardoor ik dit beschouw als het belangrijkste deel van het trimproces.

Na dit gedeelte (en dus incl de prijs), trim ik je hondje mooi in model, zodat je ziet wat mogelijk is, je in ieder geval 8 a 10 weken vooruit kunt en je Doodle of Waterhond een positieve (eerste) trimervaring heeft.

Voorafgaand aan deze dag stuur ik je de link naar alle instructievideo’s, alsmede alle trimspullen, zodat je vast kunt oefenen met je hondje. 

Zo Baas Zo Hond Coaching

Hoe zeker voel jij je als je zelf met je hondje aan de slag gaat?

Omdat je Doodle op de trimtafel zijn ware kleuren laat zien is dat de perfecte plek om aan jouw natuurlijke leiderschap te werken, zodat je hondje leert om zich uit vertrouwen aan jou over te geven.

Deze dag t.w.v. € 797,00 vormt tevens een goede training voor hoe je een sterke relatie opbouwt met je hond, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en team work en is dus ook prima als puppy gewenningsworkshop.

 

Doodle Vitaal check-up

Zodra ik binnen kom krijg ik al een 1e indruk van je hondje die tijdens het praten en het werken vervolgens wel of niet bevestigd wordt. Tijdens de lunch bespreek ik mijn bevindingen met jou en krijg ik door wat jij vertelt een helder idee van hoe ik jouw hondje kan helpen. Dit leg ik vrijblijvend aan jou voor. Ook kijken we indien nodig naar de voeding (ingredienten, samenstelling) en de medische geschiedenis van je hondje inclusief dierenarts boekje. Op basis hiervan geef ik je mijn eerste aanbevelingen.

Thuis maak ik een behandelplan incl. de juiste natuurlijke middelen die ik naar je opstuur, zodat je er vast naar kunt kijken en je mening kunt geven.

Vaardigheden die je leert:

 

Vacht voorbewerken:

 

 • Borstelen
 • Ontklitten
 • Vacht uitdunnen
 • Ogen vrij knippen
 • Poepertje vrij knippen
 • Genitaliën vrij knippen
 • Nagels knippen
 • Oren pijnloos & stressvrij uitplukken
 • Voeten uitknippen
 • Daarna trim ik je Doodle mooi in model
 • Gezondheids onderzoek nav door jou ingevulde intake formulier
 • Zo baas zo hond coaching
 • Toegang tot instructievideo’s voor waterblazer, wassen/drogen

Deze dag is t.w.v. € 797,00

Tools die je ontvangt:

Basisset vachtverzorgingset:

 • Brede Rode Activet Borstel
 • Speciale grove 10-tands uitdun schaar
 • Kleine rechte schaar voor voetjes, ogen, enz.
 • Medicinale oorpoeder
 • Oorverzorgingset
 • Oogverzorgingset
 • Nagelknipset
 • en nog veel meer praktische tools
 • Alles in een mooie, praktische tas

Deze tools zijn t.w.v. € 400,00

Doodle Vitaal plan + EHBO set t.w.v. € 300,00

Voordat ik die 1e dag naar je toe kom is het handig om inzicht te hebben in welke zorg je hondje nodig heeft. 
Niet alleen maak jij vooraf zelf mijn speciale online Doodle Vitaal test (om een globaal beeld te krijgen van je Doodle’s gezondheid), OOK stuur ik jou vooraf een intake formulier toe die je vast grotendeels online kunt invullen. Deze bespreken we tijdens de 1e VIP dag, zodat ik een compleet beeld heb van alle factoren die de gezondheid van je Doodle beïnvloeden. Met de input die jij geeft en mijn observaties van de 1e dag maak ik vervolgens, in samenspraak met mijn docente, thuis een plan op maat voor je, die ik thuis naar je toe mail. 

EHBO set: om jou te helpen de meest voorkomende medische behandelingen zelf te doen, ontvang jij op dag 1 een Doodle Vitaal EHBO kit met natuurlijke middelen. Hierin zitten natuurlijke middelen om o.a. zelf wondjes, hotspots en oorontstekingen te behandelen, maar ook bijv. recepten en tools tegen diarree en braken, poep en gras eten, weerstand verhoging en reiniging.

Makkelijk, want zo hoef je niet zelf op zoek en allerlei middelen bij 10 verschillende kanalen te bestellen, zodra dat nodig is.

Wat leer je op de 2e dag?

Op dag 2 ga je zelf je Doodle of Waterhond modelleren

 

Ca 8 weken na dag 1 behandelen we het trimmen (of shaping proces) zelf t.w.v. € 697,00.

Op deze dag leer ik je stap voor stap hoe je je Doodle of Waterhond kunt modelleren op een natuurlijke, fluffy manier; mooie volle benen en berenpoten, de juiste lichaamsproporties, slanke nek en een hoofd dat de unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Je leert deels te werken met opzetkammen en deels met speciale effileerscharen. Zo krijg je niet alleen een prachtig egaal resultaat, maar gaat je hondje er ook nog jonger, zachter, mooier, speelser, blijer en gezonder uitzien. Leuk fluffy en weer helemaal pup!

Als je in de tussenliggende 8 weken veel geoefend hebt met borstel- en tafeltraining zul je op dag 2 al merken dat je hondje gemakkelijker en rustiger op tafel staat en het meer relaxed blijft tijdens het trimmen; een grote win!

Doodle Vitaal behandelplan

We bespreken het behandelplan en indien je akkoord gaat, leg ik uit hoe je de bepaalde middelen die ik voor je heb meegenomen, kunt inzetten en wanneer. Omdat het meestal om een langere termijn traject gaat (want we willen het zelfgenezend vermogen van de hond herstellen en daar zijn meerdere stappen voor nodig. Bovendien kunnen bepaalde omstandigheden (castratie, vaccinaties en andere medische ingrepen die al je agenda staan) vragen om extra begeleiding en ook daarvoor zijn bepaalde procedures die op de juiste tijden ingepland dienen te worden), pakken we de agenda erbij om alle stappen en contactmomenten te noteren.

Vervolgens blijven we je hondje monitoren, waarbij we bepaalde middelen aanpassen, indien we binnen enkele weken geen verschil zien (maar meestal zijn na 2 weken al hele positieve effecten merkbaar)

Vaardigheden die je leert:

 

Stap voor stap je Doodle modelleren:

 • Natuurlijk fluffy
 • Mooie volle benen en berenpoten
 • Juiste lichaamsproporties
 • Slanke nek
 • Een hoofd dat de unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt
 • Je leert werken met opzetkammen
 • En we werken deels met speciale effileerscharen, voor een prachtig egaal resultaat
 • Je hond ziet er jonger, zachter, mooier, speelser, blijer en gezonder uit
 • N.a.v. het gezondheidsonderzoek van dag 1, ontvang je het Doodle Natuurlijk Gezond Behandelplan
 • Online stap voor stap instructievideo’s

Deze dag is t.w.v. € 997,00

Tools die je ontvangt:

 

 

Professionele trimset:

 • een unieke 24-tands effileerschaar voor het grove trimwerk
 • een unieke 30-tands effileerschaar voor het hoofd, puppyvacht en/of de fine tuning
 • een lichte, prettig in de hand liggende tondeuse
 • een metalen opzetkammenset
 • een speciale tondeuse spray voor onderhoud, koeling en desinfectie
 • de unieke, in hoogte verstelbare DoodleComfort trimtafel met brede beugel, zodat je hondje stabiel vast kan staan en zich daardoor zekerder voelt
 • een verstelbare hoofdband
 • een verstelbare buikband
 • een in hoogte verstelbare trimkruk met speciale kapperswielen (waar geen haar achter blijft hangen).
 • een krachtige waterblazer 
 • en nog veel meer leuke VIP tools.

Deze tools zijn t.w.v. € 1325,00

Scharenset voor labradoodles en waterhonden
Labradoodle scheerset
Labradoodle waterblazer

Stap voor stap instructievideo’s

Omdat je gedurende deze 2 dagen zoveel nieuwe dingen leert qua theorie en vaardigheden en de kans groot is dat je de volgende dag de helft alweer vergeten bent, krijg je na afloop 1 jaar lang toegang tot mijn online training t.w.v. € 497,00 waarin je alle stappen van het trimproces middels heldere close up video’s en duidelijke instructies keer op keer weer kunt bekijken. Zo kun je je nieuw verworven trimvaardigheden blijven verbeteren en aanscherpen.

En de extra bonus is dat je na deze 2 dagen alles zelf kunt, duizenden euro’s op trimkosten bespaart en een sterke band met je hond opbouwt gebaseerd op wederzijds vertrouwen en natuurlijk leiderschap 🙂

Doodle Vitaal plan, Doodle Vitaal online training + Doodle Vitaal kit t.w.v. € 1000,00


Tijdens VIP dag 2 neem ik het totale behandelplan met je door en plannen we evaluatie momenten in onze agenda’s om de voortgang te monitoren. Zo kunnen we het plan tijdig bijstellen als er bijzonderheden zijn. Ook krijg je alle natuurlijke middelen die je nodig hebt voor de afgesproken behandeling incl gebruikswijze. Als laatste krijg je toegang tot de online Doodle Vitaal training, zodat je alles wat ik je verteld heb (en wat veel nieuwe info is) rustig kunt nalezen en inzicht krijgt in hoe ziektes ontstaan en wat je zelf kunt doen om ze in de toekomst te voorkomen. 

Zo kan jouw hondje er binnenkort ook uit zien

Deze VIP 2-daagse gaat je zoveel moois brengen!

Wat zul jij trots zijn op je hondje en op jezelf!

"Een sterke baas/hond relatie begint op de trimtafel"

Wist jij dat zelf de vachtverzorging oppakken het beste is dat je kunt doen om een solide basis te leggen voor een goede band met je Doodle of Waterhond? Als jij hem op tafel rustig leert te houden en zich aan jou over te geven vanuit vertrouwen en wederzijds respect, heb jij de eerste steen gelegd voor jouw natuurlijke leiderschap en zal je hondje in al jullie vormen van interactie beter naar jou luisteren. Bovendien is zelf trimmen ontzettend leuk om te doen en voor je hondje een stuk fijner!

Doodletrimster Wanda Klomp

En wat dacht je van de enorme besparing aan kosten?

Ontwerp zonder titel (88)

Een Doodle of Waterhond wordt meestal elke 8 weken getrimd om de vacht gezond en gemakkelijk hanteerbaar te houden. De meeste baasjes zijn per keer ca € 100,00 aan trimkosten kwijt (ongeacht of de trimbeurt wel/niet naar hun zin was) Elke twee maanden € 100,00 maakt een investering van maar liefst € 600,00 per jaar. Ervan uitgaand dat je hond ca 15 jaar oud zal worden kost alleen de regelmatige vachtverzorging van je Doodle of Waterhond je al een slordig fortuin van € 9000,00 per hond! En dan heb ik het nog niet eens over de dierenartskosten en de dierenverzekering waar veel baasjes zich scheel aan betalen!

En wat als je meerdere krullenbollen hebt?!

Hoe fijn is het dan om niet alleen al dat geld te kunnen besparen? Maar ook alle energie, tijd & frustratie die gaat zitten  in het zoeken naar passende oplossingen en geleur van de ene naar de andere professional?

Zou je dan niet liever eenmalig een schrijntje van dat geld investeren in een betere zorg voor je Doodle(s)? Voor de rest van zijn/hun LEVEN?

Totaal kostenplaatje

Als je alle kosten van de 2 workshopdagen inclusief alle benodigde tools en de  instructievideo’s als digitaal naslagwerk EN INCLUSIEF ALLE DOODLE VITAAL EXTRA’S bij elkaar optelt, zou je totale investering € 4616,00 zijn. Met deze eenmalige investering zou je minimaal € 9000,00 aan trimkosten over 15 jaar besparen (en misschien wel hetzelfde aan dierenartskosten, medicijnen, speciaal hypoallergeen voer en hondenverzekeringskosten)

Om het echter NOG wat aantrekkelijker voor je te maken, omdat ik wil dat ELK Doodle baasjes het welzijn van zijn hond in eigen handen neemt, geef ik je een fijne korting EN krijg je ook nog wat leuke extra’s als je snel beslist. Hierdoor komt de totale waarde van alles dat je krijgt op bijna € 7000,00.

EXTRA ZORG VOOR JE HONDJE:

Voor zo’n investering mag je natuurlijk wel wat verwachten: als tijdens de 1e VIP dag blijkt dat je Doodle of Waterhond TE onzeker of onrustig is om zelfs maar op tafel te kunnen staan (wat voorkomt) dan gaan we eerst met de behandeling aan de slag en stellen we het trimmen nog even uit om geen negatieve associatie te creëren. Indien nodig kom ik dan gewoon 1 extra dag naar je toe. 

Maar de grootste waarde is natuurlijk dat jij na de VIP 2-daagse volledig ZELFREDZAAM bent in het klitvrij houden, gezond houden en trimmen van je hondje, in die prachtige, fluffy look waar JIJ zo van houdt.

Doodles zijn speciaal!

Jouw Doodle heeft nu eenmaal speciale zorg en aandacht nodig.

Qua vachtverzorging, omdat hij nu eenmaal gezegend is met een prachtige, fluffy, curly fleece vacht die je graag zo wilt houden, maar waar veel trimmers geen raad mee weten.

Qua persoonlijkheid: veel Doodles zijn hoog sensitief. Dat maakt ze ideale gezinsmaatjes en hulphonden, maar heeft ook een andere kant: Zo raken ze vaak sneller overprikkeld , zijn ze wat onzeker van nature en zoeken ze meer steun bij hun baasje dan andere honden.
Niet alleen “matchen” zulke eigenschappen niet goed bij een drukke omgeving, waar veel gebeurt, veel ruis en afleiding is en waar je hondje als 13 in een dozijn behandeld wordt. Het vraagt ook extra aandacht en vaardigheden van jou.

Qua coaching / begeleiding: Jouw Doodle is het meest gebaat bij persoonlijke aandacht en een rustige, liefst vertrouwde omgeving. Als baasje is het belangrijk dat je je Doodle kunt “lezen”, kunt anticiperen op wat hij nodig heeft in het moment en dat je hem een stressvrije, positieve ervaring kunt geven. Dit geldt voor het trimmen, maar ook voor medische behandelingen. Alles dat jouw Doodle een negatieve ervaring bezorgt veroorzaakt stress en een gestresste hond is een ongelukkige hond (en op termijn zieke hond).

Qua gezondheid: dat jouw Doodle zo heerlijk sensitief is, heeft helaas ook wat nadelen. Zo hebben ze vaak een gevoelige huid, gevoelige darmen en zijn ze eerder vatbaar voor allergieën, jeuk en (oor)ontstekingen. Heel veel kwalen worden helaas pas te laat ontdekt, waardoor je Doodle een groot deel van zijn leven aan speciale anti-allergene voeding, uitsluit diëten, symptoom bestrijders of chemische pillen vastzit, met alle gevolgen van dien. Niet het leven dat jij voor je hondje in gedachten had.

Jij als Doodle baasje bent speciaal!

Dat je Doodle jou heeft uitgekozen als baasje heeft een speciale reden. Zij zijn hoogsensitief, dus jij waarschijnlijk ook. Jouw Doodle is je gids in datgene wat jij te leren hebt in dit leven. Iets waar je misschien zelf al wel zicht op hebt, of iets waar je zelf nog helemaal niet van bewust bent. Wat het is uit zich in de spiegel die je Doodle voor jou vormt, in jullie interactie en de dingen waar je tegenaan loopt. Omdat ik als coach en healer al even meeloop en mijn rugzakje gevuld heb met precies dit soort levenslessen, kan ik je helpen inzicht te krijgen in deze belemmerende patronen. Op een andere manier naar je Doodle te kijken en de “verbprgen boodschappen” te lezen. Ook kan ik je helpen inzien welke energie jij naar jouw Doodle uitstraalt waar je Doodle wellicht op reageert en de patronen die jullie samen hebben opgebouwd (want je Doodle leert van jou hoe het leven is, dus bepaalde verborgen angsten en onzekerheden geef je ongemerkt ook vanaf dag 1 aan je Doodle door). Dit geldt vaak ook op medisch gebied. Als ik bij je ben kan ik mee kijken en voelen en vaak goed aangeven waar de schoen wringt. Ook op de trimtafel. Dit is een extra verrijking van de VIP Vitaal 2-daagse en een groot cadeau aan je Doodle en jeZelf!

Alle uitdagingen die je Doodle biedt, bieden tegelijkertijd ook heel veel kansen: want door ZELF intensief met je Doodle te gaan werken versterk je niet alleen jullie band en jouw natuurlijke leiderschap. Je leert OOK heel veel van elkaar. Meer dan je ooit met elke andere hond zou leren. En je leert vooral ook heel veel over jezelf en hoe jij meer vreugde, licht en vrijheid in je leven kunt brengen.

Dit alles is wat de DoodleComfort VIP Vitaal 2-daagse jou biedt, zodat je NOG meer kunt genieten van al het comfort dat jouw Doodle in je leven brengt!

 

Wat is de beste leeftijd om dit te doen?

 

Beste leeftijd is met 5 a 6 mnd, afhankelijk van de vachtlengte en -dikte, zodat je de vachtwisseling in goede banen leert leiden (de meeste Doodles en Waterhonden raken tussen de 7 en 12 mnd vervilt wegens gebrek aan kennis en de juiste tools).

 

 Is je hond al ouder, dan is het handig om de VIP 2-daagse ca 8 wkn na de laatste trimbeurt te doen.

 

Dus ben jij er klaar mee om elke 8 weken minimaal € 100 naar de trimmer te brengen (zonder de gewenste resultaten), sta jij te kwispelen van enthousiasme en kun je niet wachten om ZELF je hondje te leren trimmen?

Dan is dit is wat je krijgt als je de VIP 2-daagse boekt:

Na betaling neem ik contact met je op om een datum af te spreken.

VIP Vitaal 2-daagse

Jouw eenmalige investering *
6880
3497*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Doodle Vitaal plan, online training, tools en middelen t.w.v. 1500,00
 • Alle extra's t.w.v. € 2264,00

VIP 2-daagse

Jouw eenmalige investering *
4880
2997*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00
Populair

BONUSSEN:

 

Omdat het echte werk altijd pas begint als je daadwerkelijk ZELF aan de slag gaat en je ongetwijfeld vragen zult krijgen en hulp nodig zult hebben, heb ik wat cadeautjes voor je: 

Durf jij deze investering voor jou en je hondje te doen, dan beloon ik jouw toewijding & commitment tevens met NOG een aantal leuke en fijne EXTRA’S (náást alles dat je al krijgt)

Nieuw: 4 gratis healingsessies t.w.v. € 200,00!

Omdat je tijdens het leerproces zo met je hoofd bezig bent dat je bepaalde spanningen, afkomstig van onzekerheden of belemmerende overtuigingen die je hebt, misschien niet kunt voelen, geef ik je aan het einde van beide VIP dagen een Reiki behandeling om alle negatieve energie die nog in je zit betreffende het zelf trimmen, te verwijderen. Zo kom je nog meer in je kracht te staan en ga je je nog zelfverzekerder voelen. Ook na de 2 VIP dagen heb je recht op 2 healing sessies op afstand. Deze zijn net zo krachtig en helpen je bij alles wat je tijdens het trimmen in jezelf tegenkomt. En als jouw energie in balans is, is jouw hondje dat ook 🙂

Alles bij elkaar ontvang je dus een totale waarde van minimaal € 1.964,00 aan extra's!

En dat is nog niet alles:

Omdat ik me zorgen maak om het behoud van de Aarde en mijn steentje wil bijdragen om haar gezond en sterk te houden, leg ik van elke nieuwe VIP 2-daagse inschrijving € 100,00 apart, om te investeren in stichtingen, zoals Land Van Ons, Trees For All, Stichting Oasebos en het WNF. Daar profiteren niet alleen onze honden van, maar wij allemaal, want wij maken allemaal deel uit van Moeder Aarde en zonder Aarde, geen leven.

En als laatste een beloning voor jou:

Als DoodleComfort ambassadeur ontvang je tevens een affiliate fee van € 100,- als je een nieuwe VIP klant aanbrengt, dus spread the joy!

“Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk Doodle & Waterhond baasjes te stimuleren en inspireren het welzijn van hun hondje in eigen hand te nemen”.

Jouw Doodle of Waterhond voor altijd klitvrij en fluffy: eeuwig pup!

Dit is waar je je op mag verheugen met jouw Doodle:

Maar het grootste cadeau is natuurlijk dat je hondje super blij met je zal zijn!

3 voorbeelden van de baasjes die jou zijn jou voorgegaan:

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijot. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”. Deze lange dag was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. Aan het eind zag hij er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en voor een puber reutje was hij behoorlijk geduldig in zijn eigen huis. Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!
Henriette
met Doodle Nobel
Intensieve en leerzame één op één vachtverzorgings- en trimworkshop gehad van Wanda! Wanda is zeer betrokken, zorgvuldig, en deskundig en laat een prachtig resultaat achter. Heel geduldig met hond en baasje leert ze je alle kneepjes en geeft ondertussen veel tips en achtergrondinformatie over je hond en de verzorging die je hond nodig heeft. Ze weet ontzettend veel en deelt dit graag met je. Kortom, zeker een aanrader als je je doodle zelf wilt verzorgen! Haar boek is een goede ondersteuning en handig naslagwerk.
Sara
We hebben best wel even moeten nadenken of we deze trimworkshop zouden gaan doen. Omdat het toch een grote investering is (de workshop, maar daarnaast ook de benodigde materialen). Maar uiteindelijk dus toch besloten om dit te gaan doen. Wanda is de rust zelve en legt heel geduldig alles uit. Dit maakte dan ook dat onze Barbet pup van 5,5 maand alles braaf onderging. Hij is echt heel mooi geworden en we hopen en denken dat we het met behulp van de video's volgende keer helemaal zelf kunnen. Pas toen we helemaal tevreden waren ging Wanda weer naar huis. Ik zie zoveel Barbets op instagram langs komen die niet als een Barbet zijn getrimd, dat ik heel erg blij ben dat we hiervoor hebben gekozen en het nu zelf in de hand hebben. Wanda, bedankt voor de fijne dag en al je tips en uitleg.
Monique

Deze workshop is de beste oplossing voor jou als:

 • Jij een Doodle of Waterhond of andere poedelkruising met klitgevoelige vacht hebt
 • Je een Waterhond hebt die je wilt leren in showmodel te trimmen
 • Jij negatieve ervaringen hebt met andere workshops/trimmers en daarom ECHT GOED zelf wilt leren trimmen
 • OF als je je pup van meet af aan ZELF de beste zorg wilt geven en event. negatieve ervaringen wilt voorkomen
 • Je Doodle sensitief is en/of speciale zorg en aandacht nodig heeft
 • Jij het belangrijk vindt om de tijd te kunnen nemen voor je hondje en jezelf tijdens de workshop
 • Je het belang van een positieve associatie voor je hondje erkent en daarom kiest om de workshop in 2 dagen/delen te doen, wat ook voor jou beter behapbaar en fijner is
 • Jij diep van binnen OOK aanvoelt dat al die chemische medicatie en middelen je hondje meer kwaad dan goed doen en je gelooft dat het ook anders kan.
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jouw hondje! (eigen territorium, zo min mogelijk ruis/stress/afleiding van andere honden met de ruimte om je hondje de zorg, aanpak en rust te geven die hij nodig heeft op dat moment)
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jezelf! (comfort van je eigen huis, alle persoonlijke aandacht, mogelijkheid om al je vragen omtrent Doodle welzijn te stellen, zonder afleiding van andere mensen/honden + stap voor stap coaching, zodat je ZEKER WEET DAT JE HET OOK ECHT KUNT, OOK NA DE WORKSHOP d.m.v. de online video training als digitaal naslagwerk en een jaar lang Comfort & Care coaching door mijzelf)
 • Jij je beseft dat Doodle vachtverzorging nu eenmaal een dure aangelegenheid is; vele malen duurder, dan de aanschaf van je hondje
 • Jij je beseft dat, ondanks dat je veel geld betaalt voor het trimmen, niet alle hondentrimmers jouw hondje trimmen in het model dat JIJ mooi vindt
 • Jij dol bent op de fluffy look van je Doodle en hem ALTIJD zo wilt houden (dus niet geschoren, niet als poedel en niet als een hondje dat je niet meer herkent) MET EEN FLUFFY HOOFD dat zijn unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt
 • Jij daarom niet zomaar een workshop wilt doen, maar één die jou volledig zelfredzaam maakt in het trimmen van je hondje in de fluffy look waar JIJ van houdt
 • Jij het zelf trimmen beschouwt als DE kans om een sterke band met je Doodle op te bouwen en zijn welzijn in eigen handen te nemen
 • Jij je beseft dat zelf doen uiteindelijk VEEL MEER oplevert dan laten doen, niet alleen qua enorme geldbesparing aan trimkosten
 • Jij je beseft dat zelf trimmen op de JUISTE manier OOK inhoudt dat je de juiste professionele trimmaterialen in huis zult moeten hebben
 • Jij begrijpt dat dat veel verder gaat dan enkel de aanschaf van een borstel en schaar en dat de juiste proff materialen veel geld kosten
 • Je professionele, persoonlijke begeleiding wenst
 • Je bereid bent EENMALIG de juiste investering te doen om je Doodle DE REST VAN ZIJN LEVEN ZELF de beste zorg te kunnen bieden

Waarom kiezen voor een privé trimworkshop voor je Doodle?

 • Bij jou thuis kunnen we de workshop aanpassen aan wat jouw hondje en jij nodig hebben: ik ben er voor jullie. Kortom: geen afleiding van andere honden of nieuwe prikkels. 
 • Omdat jij en je hondje je gewoon prettiger en zekerder voelen in jullie eigen vertrouwde omgeving
 • Omdat je vindt dat jouw hondje het allerbeste verdient en je er zeker van wilt zijn dat hij/zij de best mogelijke zorg krijgt
 • Omdat je niet alleen alles wilt leren over een optimale vachtverzorging, maar ook over natuurlijk leiderschap, Doodle welzijn en hoe je de band met jouw hond kunt versterken: alle belangrijke dingen die zoveel verder gaan dan wat het oog ziet
 • Omdat een hele dag vol persoonlijke aandacht de allerbeste optie is om snel en zonder afleidingen het zelf trimmen en alles wat daarbij komt te leren en alle vragen te stellen die je hebt.
 • Omdat ik je alles geef dat ik heb qua energie, enthousiasme en expertise en pas weg ga als JIJ tevreden bent
 • Omdat ik uiteraard meehelp op het moment dat je het even niet meer ziet zitten, zodat je zelfs als je halverwege moe wordt, toch een prachtige nieuwe Doodle of Waterhond aan de workshop overhoudt.
 • Omdat ik je er doorheen trek als je je even onzeker voelt
 • Omdat het je heel praktisch scheelt in reistijd, voorbereidingen enz. Het enige dat je hoeft te doen is je agenda vrijhouden op de afgesproken dag en samen met je hondje veel plezier beleven terwijl je alles leert dat je moet weten om het voortaan zelf te kunnen.
 • Omdat je graag in alle rust werkt, met alle persoonlijke aandacht voor jou en je hond
 • Omdat ik je laat werken met professionele spullen, speciaal voor Doodle en Waterhond vachten (waarbij je je eigen set mag houden).
 • Omdat je gewoon zin hebt in 2 daagjes quality time met je Doodle of Waterhond, waarop je ook nog leert hoe je de band met hem/haar kunt versterken en je je natuurlijke leiderschapsrol op kunt pakken.

EN TOT SLOT:
Omdat ik je ALLES leer om VOLLEDIG zelfredzaam te zijn in de vachtverzorging en het modelleren, waardoor je NOOIT meer een hondentrimmer nodig hebt en DUIZENDENDEN Euro’s bespaart, want een Doodle of Waterhond moet uiterlijk elke 8 weken getrimd worden om de vacht gezond en klitvrij te houden. Dat betekent een besparing van € 7.000 tot € 13.000 (afhankelijk van de prijs) per Doodle in 15 jaar tijd! 

Dit allemaal en nog veel meer…
IN HET COMFORT VAN JE EIGEN HUIS

Aan het einde van elke dag laat ik je achter met een rugzak vol kennis, inzichten, tools, vaardigheden en bewustzijn over wat jouw hond nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden en kun je met trots zeggen dat je er alles aan gedaan hebt om je lieveling het beste te bieden. 

Je Doodle of Waterhond zal je dankbaar zijn. 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda