Wat houden alle membership pakketten in?

BASIC (€ 10,00 p mnd)
Het Basic pakket geeft je toegang tot alle geschreven content. Schrijf je in en leer alles over Labradoodle welzijn:
– Welke vachtverzorging en basisverzorging heeft je Doodle nodig?
– Wat is verantwoorde, goede voeding voor je Labradoodle en waarom?
– Welke ziektes en allergieën komen het meest voor bij Labradoodles, wat zijn de symptomen en wat kun je er ZELF tegen / ter voorkoming doen?
– Hoe voed je je pup op tot een stabiele, zelfverzekerde hond, incl puppygewenning?
– Hoe geef je je Labradoodle een fijne massage?
– Hoe reageert jouw Doodle op jouw energie?
– En nog veel, veel meer. De content wordt regelmatig aangevuld, zodat je van alles op de hoogte blijft en je voorzien bent van alle info om jouw Doodle de best mogelijke zorg te kunnen geven. 

PREMIUM (€ 35,00 p mnd)
Met het Premium pakket krijg je toegang tot alle geschreven content PLUS alle video’s, podcasts, webinars enz.
Wil jij naast alle info over Doodle welzijn OOK leren hoe je je Doodle of Waterhond ZELF weer als fluffy pup trimt? Met het Premium pakket krijg je naast alle theorie OOK een jaar lang toegang tot de stap voor stap instructievideo’s, zodat je voortaan helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw hondje eruit komt te zien en je nooit meer afhankelijk bent een hondentrimmer. 

ALL IN (€ 47,00 p mnd)
Met het All in pakket krijg je het beste van het beste om jouw Doodle of Waterhond de zorg te geven die hij verdient! Niet alleen krijg je toegang tot ALLE content, inspiratievideo’s, instructievideo’s, podcasts, webinars etc.
Ook heb je recht op diverse fijne extra’s, zoals:
– toegang tot behind the scenes video’s, vol trimtips voor verschillende vachtsoorten
– toegang tot mijn Doodle Trim Elite FaceBook groep, waar je kunt sparren met andere Doodle Doeners, foto’s kunt posten, vragen kunt stellen enz
– maandelijkse Zoom coaching call met mij, waarin ik je help met de dingen waar je tijdens het trimmen tegenaan loopt, zodat je trimvaardigheden NOG beter worden.
– 10% Trim Elite korting op alle webshop artikelen
– 25% korting op een privé workshop bij jou aan huis…

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda