Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in mijn e-book!

Scroll even naar onderen voor meer details en fijne extra's

Gefeliciteerd!

Dit is jouw 1e stap naar meer DoodleComfort in het leven van jou en je Doodle! Om je daar verder in te begeleiden heb ik wat leuks voor je...

Wat goed dat je interesse hebt in mijn e-book!

Omdat het mijn missie is om minimaal 100.000 baasjes wereldwijd te leren hoe ze hun Doodle in ieder geval gemakkelijk ZELF klitvrij kunnen houden, uit comfort voor hun hondje en als een 1e stap in het via hun Doodle re-connecten met hun ware zelf, heb ik, naast de eenmalige superkorting op de KMK training, nóg wat dingen voor je. Voorheen verstuurde ik automatische mails waarin ik je met de verschillende aspecten van DoodleComfort kennis liet maken, maar omdat dat begon te voelen als spam, ben ik daarmee gestopt, om jou een meer persoonlijke ervaring te geven. Ook stuurde ik je voorheen door naar mijn Facebook groep waar ik dan regelmatig tips & tricks postte, maar vanwege alle restricties daar heb ik besloten mijn EIGEN Doodle Transformers community te gaan opzetten. Je kunt pas beslissingen nemen als je EERST hebt ervaren of iets bij je past of niet. Dus check onderstaande opties en dan vertrouw ik erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden. Scroll maar verder naar beneden…

Doodletrimster Wanda Klomp

1. 6 Geheimen 2 in 1 e-book

Via deze link kun je mijn e-book downloaden. Dit e-book vind je echter ook met nog veel meer extra's in de hieronder vermelde optie.

2. Gratis proef toegang tot community en membership

Om jou te laten ervaren hoe het bevalt om het welzijn van je Doodle in eigen handen te nemen en je te voorzien van essentiele basisinformatie over Doodle vachtverzorging, zodat je gegronde beslissingen kunt nemen, geef ik je 3 dagen lang GRATIS toegang tot het Basis membership van de nieuwe Doodle Transformatie School. Hierin kun je o.a. meedoen met de Comfort & Care Introductieworkshop, waarin ik je een week lang aan de hand neem om jou inzicht te geven in de basisbeginselen van Doodle vachtverzorging en Doodle gezondheid. En je OOK NOG de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier! Daarnaast kun je ervaren wat de Doodle Transformers community je te bieden heeft. Na die 3 dagen kun je zelf kiezen of je lid wil blijven voor slechts € 5,00 p mnd met alle voordelen van dien, of je ALLEEN gratis lid blijft van (en meebouwt aan) de community of je voor een ander membership pakket kiest met meer leermogelijkheden OF dat je weer vertrekt...no strings! Zie ik je aan de andere kant?

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda