Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in de DoodleVitaal opleiding!

Scroll even naar onderen voor meer details en fijne extra's

Gefeliciteerd!

Dit is jouw 1e stap naar meer DoodleComfort in het leven van jou en je Doodle! Om je daar verder in te begeleiden heb ik wat leuks voor je...

Wat goed dat je interesse hebt in de DoodleVitaal opleiding!

Onderdeel van mijn missie is om een nieuw soort Doodletrimster op te leiden, die EN prachtig, natuurlijk fluffy kan trimmen (zoals een Doodle eruit hoort te zien) EN precies weet hoe ze met HSP Doodles om kan gaan en haar klanten daarin kan begeleiden EN die haar klanten OOK kan helpen met allerlei vragen en middelen voor een natuurlijke gezondheid. Een Doodletrimster 2.0 als het ware. Dus ik hoop dat jij je aansluit bij de huidige groep enthousiastelingen. Voor het geval je je eerst wat verder wil inlezen of wil uitproberen of zelf trimmen überhaubt iets voor je is heb ik onderstaand wat opties voor je verzameld.

Doodletrimster Wanda Klomp
Labradoodle trimopleiding

1. DoodleVitaal trimopleiding

Op deze pagina vind je de gedetailleerde info over de opleiding. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden.

2. GRATIS boek preview (de 1e 2 hoofdstukken van mijn boek)

Om die reden vind je HIER mijn GRATIS boek preview om je vrijblijvend in te kunnen lezen over wat een optimale Doodle vachtverzorging allemaal inhoudt. 

3. Online Comfort & Care Introductie workshop

Om dat gevoel nóg meer te versterken wil ik je hierbij graag uitnodigen om mee te doen met de Comfort & Care Introductieworkshop, waarin ik je een week lang aan de hand neem om jou inzicht te geven in de basisbeginselen van Doodlevachtverzorging en Doodle gezondheid. En je OOK NOG de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier! Als Comfort & Care Club member kun je tevens al je vragen over Doodle (vacht) verzorging aan mij kwijt en heb je recht op een vachtconsult op maat t.w.v. € 25,00!

Klaar met Klitten workshop

4. Intro deal op de Klaar Met Klitten workshop

Als jouw Doodle of Waterhond 6 maanden of ouder is en je liever nu al meteen al aan de slag wilt, check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 100,00!!! korting.

STOP! Nog niet weg gaan!

Je bent op deze website terecht gekomen op zoek naar bepaalde antwoorden toch? Ga dan niet weg ZONDER in ieder geval mijn GRATIS boek preview gedownload te hebben! Dan kun je in je eigen tijd geheel vrijblijvend lezen wat er allemaal komt kijken bij een optimale Doodle vachtverzorging en voor jezelf besluiten of en hoe je daarmee verder wil :-)