Hoeveel kost het laten trimmen van je Doodle of Waterhond?

Nu je weet dat je Doodle voor een optimale verzorging uiterlijk elke 2 maanden getrimd moet worden, kun je uitrekenen hoeveel het kost als je dat bij een hondentrimster laat doen,

De uurtarieven van een hondentrimmer variëren van € 35,00 tot € 60,00 per uur (afhankelijk van of ze wel/niet gediplomeerd zijn en wel/niet zwart werken), zeg gemiddeld € 45,00 per uur.

Het optimaal trimmen van een Doodle neemt zonder wassen en drogen al 3 uur in beslag. Vanwege de dikke vacht duurt het wassen en drogen zo lang dat een volledige trimbeurt gemakkelijk 4 a 5 uur kan duren, laten we voor de beeldvorming uitgaan van 4 uur. Dat is 4 x € 45,00 = € 180,00 per trimbeurt, of bij € 35,00 per uur minimaal € 140,00. Laten we voor de beeldvorming uitgaan van € 150,00 per trimbeurt, bij een gediplomeerde, wit werkende hondentrimster.

Elke twee maanden € 150,00 betekent een investering van maar liefst € 900,00 per jaar. Ervan uitgaand dat je hond ca 15 jaar oud zal worden kost alleen de regelmatige vachtverzorging van je Doodle of Waterhond je al een slordig fortuin van € 13.500,00 per hond!

En dat is alleen als hij NIET in de klit of vervilt wordt aangeleverd, want dan kan de trimbeurt nog langer duren dan die 5 uur.

Stel je voor dat je meerdere honden hebt! Dan ben je een fortuin kwijt aan trimkosten en het ergste is dat je je Doodle of Waterhond dan nog niet eens altijd naar je zin getrimd terug krijgt. Want hoeveel trimmers weten niet hoe ze met de vacht van een Doodle of Waterhond moeten omgaan? Of weten dat misschien wel, maar nemen niet de tijd voor het ontklitten, omdat ze meerdere honden moeten doen op een dag? De kans dat je je Doodle of Waterhond kortgeschoren, op één lengte geschoren of als een poedel geknipt terugkrijgt is bijzonder groot. Lees de Doodle fora er maar op na. Ik noem het “de kloof tussen trimmer en baasje”

Deze “kloof” heb ik geprobeerd te overbruggen door het verschaffen van zoveel mogelijk informatie over Doodle en Waterhonden vachtverzorging en door het bieden van trimworkshops. Ik geloof namelijk in zelfredzaamheid en hoe fijn is het als je je eigen Doodle of Waterhond kunt trimmen in het model dat JIJ mooi vindt, in je eigen tijd en enorm veel geld aan trimkosten te besparen? Naast al die andere voordelen die ik al genoemd heb?

Lees HIER mijn blog : “8 redenen om zelf je Doodle te trimmen”

En wil je het niet zelf leren? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de basisverzorging zelf op te pakken, OF je huurt mij in om je Doodle of Waterhond in het comfort van zijn eigen huis te komen trimmen. Ook dat is DoodleComfort!

Lees HIER verder als je meer wilt weten over puppy vachtverzorging!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda