Dank voor je keuze!

Top dat je interesse hebt in de online Klaar Met Klitten Introductietraining. Dat gaat een wereld van verschil maken voor je Doodle en jou! 🙂

Wist je dat als je VANDAAG nog besluit om TOCH de online trimworkshop aan te schaffen? Dat je dan de Klaar Met Klitten training t.w.v. € 97,00 er GRATIS bij krijgt?  

Dit heb ik gedaan, omdat veel mensen vaak WEL de laagdrempelige KMK training aanschaffen, maar dan NIET de sprong durven te maken naar de online trimworkshop, wat natuurlijk eeuwig zonde is! Allemaal, omdat ze waarschijnlijk vermoeden dat een online training te weinig biedt om ECHT GOED te leren trimmen. En ik weet dat dat onzin is en wil dat graag bewijzen (omdat ik echt voel dat deze training onderdeel zou moeten uitmaken van de trimkoffer van ELK Doodle baasje. Het leven (van jou en je Doodle) wordt namelijk zoveel gemakkelijker als jij als VachtXpert van je eigen Doodle, volledig zelfredzaam bent in de vachtverzorging! 

Dus NAAST de proefvideo’s die je al gratis hebt kunnen bekijken, trek ik NOG iets uit mijn mouw om jou te overtuigen. 

Hieronder zie je 2 knoppen waar je uit kan kiezen: met de ene ga je naar de salespage van de Klaar Met Klitten training. Met de andere krijg je 24 uur lang GRATIS toegang tot de online trimworkshop, zodat je ZELF kunt zien en ervaren wat die allemaal te bieden heeft. 

Normaal gesproken zou ik NOOIT mijn geheimen zomaar prijsgeven (deze zijn al 12 jaar heilig voor me). Maar zoals je al hebt kunnen leven is mijn focus inmiddels veranderd. Het gaat mij nu niet zozeer meer om het trimmen zelf, maar om het goud dat ligt ACHTER het zelf leren trimmen van je Doodle in de beste versie van zichzelf: op de empowerment die dat je brengt en de zielsmagie die zich opent zodra je je via je Doodle weer verbindt met je ware Zelf en de natuur. 

En hoe spannend ik het ook vindt om tijdelijk mijn kindje uit handen te geven, vertrouw ik erop dat je er goed mee om zult gaan en dat ik dat vertrouwen uiteindelijk ook van jou krijg, om jou te leren wat jij wil leren…en misschien nog wel veel meer 🙂

Klaar om te kiezen?

 

 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda