Dank voor je keuze!

Top dat je interesse hebt in de online Klaar Met Klitten Introductietraining. Dat gaat een wereld van verschil maken voor je Doodle en jou! 🙂

Wist je dat als je VANDAAG nog besluit om TOCH de online trimworkshop aan te schaffen? Dat je dan de Klaar Met Klitten training t.w.v. € 97,00 er GRATIS bij krijgt?  

Dit heb ik gedaan, omdat veel mensen vaak WEL de laagdrempelige KMK training aanschaffen, maar dan NIET de sprong durven te maken naar de online trimworkshop, wat natuurlijk eeuwig zonde is! Allemaal, omdat ze waarschijnlijk vermoeden dat een online training te weinig biedt om ECHT GOED te leren trimmen. En ik weet dat dat onzin is en wil dat graag bewijzen (omdat ik echt voel dat deze training onderdeel zou moeten uitmaken van de trimkoffer van ELK Doodle baasje. Het leven (van jou en je Doodle) wordt namelijk zoveel gemakkelijker als jij als VachtXpert van je eigen Doodle, volledig zelfredzaam bent in de vachtverzorging! 

Dus NAAST de proefvideo’s die je al gratis hebt kunnen bekijken, trek ik NOG iets uit mijn mouw om jou te overtuigen. 

Hieronder zie je 2 knoppen waar je uit kan kiezen: met de ene ga je naar de salespage van de Klaar Met Klitten training. Met de andere krijg je 24 uur lang GRATIS toegang tot de online trimworkshop, zodat je ZELF kunt zien en ervaren wat die allemaal te bieden heeft. 

Normaal gesproken zou ik NOOIT mijn geheimen zomaar prijsgeven (deze zijn al 12 jaar heilig voor me). Maar zoals je al hebt kunnen leven is mijn focus inmiddels veranderd. Het gaat mij nu niet zozeer meer om het trimmen zelf, maar om het goud dat ligt ACHTER het zelf leren trimmen van je Doodle in de beste versie van zichzelf: op de empowerment die dat je brengt en de zielsmagie die zich opent zodra je je via je Doodle weer verbindt met je ware Zelf en de natuur. 

En hoe spannend ik het ook vindt om tijdelijk mijn kindje uit handen te geven, vertrouw ik erop dat je er goed mee om zult gaan en dat ik dat vertrouwen uiteindelijk ook van jou krijg, om jou te leren wat jij wil leren…en misschien nog wel veel meer 🙂

Klaar om te kiezen?

 

 

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? En meestal heeft dat te maken met klitten & vilt in de vacht. Of niet? Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat al heel veel baasjes geholpen heeft om op een GOEDKOPE, gemakkelijke, pijnloze, stressvrije en natuurlijke manier, ZONDER SCHEREN! klitten te verwijderen en te voorkomen. Met slechts 3 eenvoudige technieken die de meeste trimmers niet kennen en gebruiken, maar die een WERELD van verschil zullen maken (en de beste introductie is voor het leren trimmen! 

LET OP: deze unieke online training is een EENMALIG AANBOD. 

Dus als jij ZELF met je Doodle aan de slag wil gaan, maar je EERST wil weten hoe je de vacht gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt, is dit de training voor jou!
Klik op onderstaande knop en start vandaag nog!

Veel trimplezier!

Groetjes, Wanda